Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

ay kafam bulandı..canım bende çıkıyom yatıcam ..öpüyorum seni iyi geceler tatlı rüyalar..yarın görüşürüz inş.

hah şimdi geldi . biz bize kaldıkmı zeyna kız ya ben yeni sistemi hiç sevmedim

iyi geceler sanada . tavuk gibi erkenden yatıyon be . bak senden yumurtada isrterm ha

zeliscim oncelikle sunu sormalıyım. maddi durumun dr agidip yaklasık 400-500 ytl tahlil parası odemeye musaitmi ? yada ssk ile yaptırma sansın varmı yada benim gibi ozel sigortaya bir sekil usulune uygun yazdırıp odetme imkanın varmı ?
bu sıklardan birine yanıtın evet ise kesinlikle dr a gidpi kafanı rahatlatmalı var ise bir sorun zaman kaybetmemelisin bencee.
hatta simdi yeni moda yeni evleenn ciftler hemen çcuk istemiyorlarsa tum tahlileri yaptırıp sorunları yoksa birkac sene korunuyormus. sayet sorun varsa zaten hemen olmayacagı için korunmadan baslıyorlarmıs cinsel hayatlarına.
dolasıyıyla bu tahlil tetkik isleri rahim filmi haric altı ustu kan vermekten ibaret yada usg de baktırmaktan ibaret erkek için sperm vermekten ibaret basit bir islem. imkanın varsa git yaptır derim ben. bende 6. ay sonunda gititm çok bile durmusum keske daha evel gitseydim diyorum ne bilim tıkanıklıgım vs oldugun ihiç ummamıstım.

arkadaslar guzel yorumlarınız icin tesekkur ederimm. insallah aynı guzellikte ve saglıkta bir adet daha uretime geçiririz :))) sizlerin albumlerniiz varmı bu arada bende bakayım?

inşallah canım fabrikalarımız iyi çalışırda üretimi yapabiliriz..ben album koymadım..tanıyan çıkmasın diye..ama istersen sayfama uğra bugünlük senin için oğluşumla resmimizi koyayım..

giznur sen yazmıstın ya sanırım yumurta gelistirci ilac kullanacagım diye
gittigim iki dr da bana yumurta gelistirici ilac vermiyor istememe ragmen neden dedim son gittigime yumurta rezervini itinalı kullanmak gerek diyor
e iyide ben ontane daha çocuk dougrmak istemiyorumki birkaç ay kullansam nolcakki
bu ayyumurtam yine tıkalı yerden yani sagdan. sansım iyice az tıkalı yerdende dollenme olurmus karın içinden bulusabilirmis spermve yumurta olme esegim olme misali ama o yuzden adama israrla yumurta gelistirci dedim yumurta rezervine ellemeyelim daha altı ay bekleycez diye konustuk e sonra tekrar hsg çekcez olmadı laproskopi yapcaz ondan sonra gerekirse yumurta gelistirci vercekmis e iyide operasyon olmaktan daha iyi değilmi yumrta rezervinin biraz azalması anlamadımkı ben bu isi .
giznur sana dr un mu veriyor ki tabiki dr veriyordur benimkide soru olud yani:) peki senin her ay normal yumurtlaman oldgu halde mi veriyor dr un ? yasın kaç bu arada tam olarak ?
benim yasım diyorum 30 phani çok ileri değil dyie acele etmiyim diyemi vermiyor ne anlamadım ama oglumla yas farkı gunden gune acılıyor ben ondan telas ediyorum yoksa yasım daha genc iyide offf yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…