Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

gunaydınlarrrrrr

nerdesiniz bgun kimse yazmamıs
funda dan bayragı devralıyorum ve ben soruyorum nerdesiniz yahuuu:)) anlatcaklarım var dun tup bebek merkezine gittim son altı ay içinde 4. dr uma gittim ve artık bumudur budur dedigim dr u buldum . merak eden var ise yazacagım

kizlar ben yeni uye oldum benimde 2.5 yasinda bir kizim var bende 2. cocuk istiyorum ama olmuyor zaten kizimada zor hamile kaldim off ya ben yine hamis olmak istiyorum

kizlar ben yeni uye oldum benimde 2.5 yasinda bir kizim var bende 2. cocuk istiyorum ama olmuyor zaten kizimada zor hamile kaldim off ya ben yine hamis olmak istiyorum

canım aramıza hoşgeldin bizde aylardır ikinci bebeği bekleyenlerdeniz malesef olmuyo senin ne rahatsızlığın varda ilkide zor oldu canım.........

dun bir arkadasımın tavsiyesi uzerine yeni bir dr a gittim. son altı ayda gittigim 4. dr bu ve kesinlikle artık dr um budur dedim. umarım yanılmam. en azından tibbi bilgisinin saglamlıgını henuz test etmedim ama yaklasımı arkadasca tavrı ve sıcaklıgı ile esimde bende dr a bayıldık sarılıp opucektik odadan çıkarken.
arkadasım bana dr un adını verdi bende nette arastırdım muaynanesi var dedi çunku. ferticenter diye biryer buldum dr orda calısıyor aradım meger orası tup bebek merkezi imis:)) telde muayne ucreti ve randevu için aramıstım neyse bayana dedim ben tup bebek yaptırmaya gelmeyi dusunmuyorum ben muayne diye aradım vs kız dediki ilk gorusmemiz ucretsiz dr a ben durumunuz anlatayım sizi geri arayamım on dk sonra geri aradı ve buyrun gelin gorusme olarak dedi. dun iste gititk oglumu 23 nisan torenine bıraktık okuluna arkadasıma da rica ettim toren bitimi evine goturmesi için velilerden bir arkadasım. neyse girdik içeri aman allahım ne kadar çok insan vardı bekleyen. orası aynı bir tecrube oldu bize. genelde baba adaylarının yaslar 40-45 gibiydi.
daha once sizler tup bebek merkezine hiç gitmemissinizdir sanırım çunku burda herkesin bir çocugu var aranızad tup bebekle anne olan varmı emin değilim ama çok merak ediyorumbutun tup bebek merkezlerimi boyle full guleryuzlu calısanlar barındırıyory oksa buraya ozgu birseymiydi bilmem
beklerken esim çokrahatsız oldu bizim bir çocuumz var keske onuda alsaydık hani hiçolmayanlar gibi halimize bak falan diyes oylenim durdu
ona gore 4 . dr un fikrini almaya hiç gerek yok falan zaten.) ama çıkısta fikri kesinlikle deisti iyiki gelmisiz harika birdr tamam budur falan oldu oda.
neyse o arada kapıdan bir hasta giriyor bankodakı bayanlar oo bilmemne hanım hosgeldiniz bugun transferiniz var hadi bakalım bebisleri alıp gitceksiniz falan diyorlar pskilolog hanım aralarda gezinip herkesin sırtını sıvazlayarak hal hatır soruyor falan hasta koordinatoru asistan vsv s ara ar yanımıza pek çok insan geliphal hatır sordu durumuzu sordu olumlu yorumlar yaptı falan.
dr tek tupumun tıkalı olmasına takılmamam gerektigini anlattı çekilen pek çok hsg nin hatalar verebildigini hsg nin ayrınlıtarının yazılı oldugu çok kalın birkitap oldugu tıp da okurken bununokutuldugundan falan bahsetti yani sen acıkmıs gibi dusunup o ay calısmanı devam ettir ilal merak e diyorsun yumurta nerde diye geçerken bir ugra bakayım falan dedi
asla paragoz değil. tup bebeklik asla değilsin tek tupun acık herseyin guzel bir çocuk var vs dedi
asılamadasana su an greksiz dedi
3-4 ay bekliyorsun sonra gebe kalınca muaynanemde gebelik takibi yaparız sana falan dedi
ya ne malum nası kalcam aylardır yumurtam sagda nası kalcam ben tıkalı yerden falan dedim. çok rahatlattı ama beni cesitli vakalar anlattı vs laproskopi de bile tıkalı çıkan ama normal hamile kalan insanlarnı dosyalarını gosterdi inanayım diye abaktı anlatımla ikna olmuyorum. adam bana 45 dk sını ayırdı yumurtama baktı catlamıs yok olmustu ve hiç bir ucret alınmadı.
iste boyle moralim çok iyi su anda yaz sonuna kadar bekliycem sonrasında asılama dusunuyorum.

desene kafana göre doktoru bulmuşsun esra inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canım.......

sagolun arkadaslar dr simdilik super gorunuyor insallah hep boyle olur ama ona yıllardır giden arkadasım epeydir bana diyordu ona gitsene diye ama her kes bir dr onerdi tek tek gittim sıra buna ancak geldi. geç olsun guç olmasın onemli olan dogru kisiyi bulmak valla çok içim rahat umarım basarıya ulasırım.

esracım senin adına rahatlamana sevindim. zaten insan böyle relax halindeyken hamile kalıyo. önemli olan içinin rahat olması .. eninde sonunda olur inşallah . henüz çocuğun küçük yaşnda genç sadeze biraz sabretmek kalıyo. ALLAH gönlüne göre versin canım

son gittigim dr la konusuyoruz adam pozitif ya beni rahatlatmaya calısıyor dediki sen hiç ikinci bebegi isteyipde olmayan gordunmu dedi :) ben hemen evettt bir suru var kadınlar klubunde dedim gulustuk anlattım çok sayıda var dedim onlar gercekten istemiyor yada yanlıs kisilere gidiyorlar diye iddialı bir cumle kurdu:)

senin adına sevindim canım.. hadi baklaım inş yakında alırız senidne hamiş haberini inşş.

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız benimde kızım beş yaşını bitirdi ama ikinci çocuğum şuan için yok ama umarım en yakın zamanda olur benim ve bütün isteyenlerin ayrıca üç senedir ikinci olsun diye uğraşıyoruz

canım hoşgeldin aramıza...burda hepimiz 2. çocuk için uğraşıyoruz...inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.....

aramıza hoşgeldin.hejacım.allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.bişeyi merak ettim 3sene uzun bi zaman doktora gitmedinizmi?

çok sağolun zeynep ve funda hoşbulduk doktora gitmez olurmuyum sorun eşimde çıktı spermlerin hızı çak az doktor normal yolla biraz zor olur dedi bende hiç bir sorun yok ama onun ailesi ve benim bütün çevrem sorunun benden olduğunu biliyorlar çünkü eşim bu konuda çok hassas kimseye söylememmi istemedi halbuki bu kimsenin elinde olan birşey değil allahın istemesiyle olur ama kayın validem toplumlarda otururken bizim gelin birtürlü ikinciyi getiremedi sorun ne anlamadık o zaman çok üzülüyorum sorunun oğlundan olduğunu bilse herhalde bir daha toplumlarda bizim gelin niye hamile kalmıyor diyemez ne yapayım eşim üzülmesin diye susuyorum

canım eşine doktor bunun için ir ilaç vermedimi ..hareketlilik yüzde kaç bizdede düşük çıktı..ama dr.ilaç verdi hamile kalamaman için bir sorun olmaz dedi...

hayır ilaç vermedi hareketlilik yüzde kaç olduğunu hatırlamıyorum ama bayağı düşük ancak aşılama yada tüp bebek yapabiliriz ama ben eşime keçi boynuzu kürüne başladım inşallah faydasını görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…