Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

canım eşine doktor bunun için ir ilaç vermedimi ..hareketlilik yüzde kaç bizdede düşük çıktı..ama dr.ilaç verdi hamile kalamaman için bir sorun olmaz dedi...

KIZLAR BİŞİ MERAK ETTİM BİZLER İKİNCİ ÇOCUGU DÜŞÜNÜYORUZ BİR ERKEGİN 1 ÇOCUK YAPACAK KADAR SPERM SAYISI VARKEN DAHA SONRA SAYISI AZALABİLİYORMU?ÇOK ŞAŞIRDIM BEN HEP SORUN BİZLERDE GELİŞİR SANIYODUM

merhabalar tam benim konum sizlere umut olması için kısaca basıma gelenleri anlatayım benimde bir kızım var su an 11 yasında kızım doğduktan 2 sene sonrada bir kürtajım var neyse kızım 5 yasına geldiğinde işten çıktım 2. almayı istedik tam iki sene korunmadık olmadı doktotora gittik bir sürü test falan benim tüplerimden birisi tıkanmış eşiminde spermleri baya düşük çıktı ben ameliyat oldum eşimde ilaç tedavisine başladı tam bir sene tedaviye gittik bir sürü para harcadık aşılama safhasında da hamile kalamadım ama bende dayanacak güç kalmadı kaderimiz deyip tedavi bıraktık bu arada ordan burdan ne duyuyorsak yaptık denedik ama olmadı her şeyi bıraktık ama bu arada olmuyor diye korunmuyoruz 2 sene daha geçti veeeee kendiliğinden bu ocakta hamile kaldım ikiz bebeklere ama 12.haftasında birisini kaybettik şu an 16 haftalık hamileyim ve 33 yaşındayım çocuğu falan unutmuştuk biz ama genede oldu üstelik bende ve eşimdede problem varken hiç biriniz üzülmeyin olacaktır ama zamanı vardır en önemisi galiba kafaya takmayıp oluruna bırakmak Allah sizlerede ikinci bebişleri göstersin.

cok sevindim yaa allah sanada sagsaglim kucagina almayida nasip eder ins.
bencede hep kafada bitiyor bu is insan vazgectigi anda hamile kaliyor stressten olmuyor
bende bu ay kafadan sildim ama tam silimemisim galiba

dilek bu konu hakktında çok yazı okudum ben. anladıgım su ki yas ilerledikce kadınlarda dogurganlık ciddi anlamda azalıyor ama erkekler için oran aynı sekilde değil. erkekler yasla birlikte spermlerinde azalmayı çok fazla yasamıyorlar. en azından kadınlarda oldgu gibi bir ani dusus yok. ancak geçirilen enfeksiyonlar hastalıklar alkol sigara vs gibi seyler spermleri olumsuz etkiliyor. bir erkegin spermleri yanılmıyorsam 2 ayda bir kendini yeniliyormus. yani yapılan sperm testlerinin arasında iki ay olursa sonuç değisik çıkabilir anlamında. uzun yıllar geçmisse spermlerde azalma yada baska kanallarla ilgil iyada hormonal sorunlar mumkun yani

meraba benim de 12 yaşında bir oğlum var.uzun süre istemedik tam karaa verdik deprem oldu ve benim psikolojim bozuldu.tedavi gördüm erteledik.herşey düzeldi çocuğa karar verdik .eşimin varikoseli çıktı.ameliyat olmak için 1 sene bekledi Kötü Kazen.ondan sonra tekrar tedavi başladık .bu sefer benim triot bezinde nodül saptandı yine ara verdik.çok şükür 14/ mayısda ilk (umarım son) aşılamamı yaptırdım.aslında psikolajim bozuldu bu süreçte ama yavrum çooooook kardeş istiyo.inşallah rabbim yüzümüze güler.ikinci evladıda verir

merhaba. benimde 2000 doğumlu bir oğlum var. 3 senedir bir yavrumuz daha olsun istiyoruz ama maalesef hala bir sonuç alamadık. gerçi bu süre içinde bir düşük ve bir de boş gebelik yaşadım. bunlar psikolojimi olmamasından daha çok bozdu. sonra kist sorunu yaşadım. şimdi de en son dr. endo gibi görünüyo dedi.:çok üzgünüm: önümüzdeki ay bir çok test artı rahim filmi çektiricem. tüplerimde sorun yoksa bol bol Allah'ıma dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. bu arada yaşım 34 yani zaman sürekli aleyhime işliyor. İnşallah rabbim en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürür.

kizlarrrrrrrrrrrrrr test yaptim positiffffffffffffffff :teytey: :teytey: insallah busefer hersey yolunda gider yarabbim

cidy çok sewindim .gözünaydın.hangi tedavi sonucu hamile kaldın .?merak ettim canım.:hooray:

kizlarrrrrrrrrrrrrr test yaptim positiffffffffffffffff :teytey: :teytey: insallah busefer hersey yolunda gider yarabbim

hayırlı olsun canım gözün aydın darısı benim gibi isteyenlerin başına olsun inş ayın 22 yi bekliyorum sabırsızlıkla ve umutsuzlukla

sagolun canlarim allah sizlerede nasip eder ins. bana tedavi uygulanmadi dogal yollardan oldu sükür ama aklimdan silmistim hamisligi :)

sagolun canlarim allah sizlerede nasip eder ins. bana tedavi uygulanmadi dogal yollardan oldu sükür ama aklimdan silmistim hamisligi :)

cindy çok sevindim canım hayırlı olsun kafadan silince oluyomuş bu sendede kanıtlandı tüm isteyen arkadaslara tavsiye kafaya takmayın

cidy tebrik ederim yaaa
listemizde pek ilerleme olmuyordu pek hamisimiz yoktu çok çoksevindimmm
allah tamamına erdirsin insallah.

belirtin varmıydı adet geçtikten sonramı anladın hamile oldugunu yazsanaa

cidy tebrik ederim...
rabbim tamamına erdirsin...darısı başımıza bunca zamandan sonra aynı duyguları yaşamak için bende çalışıyorum ama hayırlısı tabiiki...
isteyen herkese rabbim bebek versin...
a.s. a.s.

cok sagolun arkadaslarim allah sizlerede en kisa zamanda nasip eder ins.
adetimi 1 gün gectikten sonra test yaptim ve hemen 2 cizgi cikti belirtilerim ayni adet olcakmisim gibi agrilarim vardi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…