canım eşine doktor bunun için ir ilaç vermedimi ..hareketlilik yüzde kaç bizdede düşük çıktı..ama dr.ilaç verdi hamile kalamaman için bir sorun olmaz dedi...
Canim Ben Test Yaptim Pozitif çikti Ama Hala Emin Olamiyorum
Canim Ben Test Yaptim Pozitif çikti Ama Hala Emin Olamiyorum
merhabalar tam benim konum sizlere umut olması için kısaca basıma gelenleri anlatayım benimde bir kızım var su an 11 yasında kızım doğduktan 2 sene sonrada bir kürtajım var neyse kızım 5 yasına geldiğinde işten çıktım 2. almayı istedik tam iki sene korunmadık olmadı doktotora gittik bir sürü test falan benim tüplerimden birisi tıkanmış eşiminde spermleri baya düşük çıktı ben ameliyat oldum eşimde ilaç tedavisine başladı tam bir sene tedaviye gittik bir sürü para harcadık aşılama safhasında da hamile kalamadım ama bende dayanacak güç kalmadı kaderimiz deyip tedavi bıraktık bu arada ordan burdan ne duyuyorsak yaptık denedik ama olmadı her şeyi bıraktık ama bu arada olmuyor diye korunmuyoruz 2 sene daha geçti veeeee kendiliğinden bu ocakta hamile kaldım ikiz bebeklere ama 12.haftasında birisini kaybettik şu an 16 haftalık hamileyim ve 33 yaşındayım çocuğu falan unutmuştuk biz ama genede oldu üstelik bende ve eşimdede problem varken hiç biriniz üzülmeyin olacaktır ama zamanı vardır en önemisi galiba kafaya takmayıp oluruna bırakmak Allah sizlerede ikinci bebişleri göstersin.
KIZLAR BİŞİ MERAK ETTİM BİZLER İKİNCİ ÇOCUGU DÜŞÜNÜYORUZ BİR ERKEGİN 1 ÇOCUK YAPACAK KADAR SPERM SAYISI VARKEN DAHA SONRA SAYISI AZALABİLİYORMU?ÇOK ŞAŞIRDIM BEN HEP SORUN BİZLERDE GELİŞİR SANIYODUM
ben bu ayda beceremedim yaaaaa.test (-) çıktı.eh bana :mymeka:
kizlarrrrrrrrrrrrrr test yaptim positiffffffffffffffff :teytey: :teytey: insallah busefer hersey yolunda gider yarabbim
sagolun canlarim allah sizlerede nasip eder ins. bana tedavi uygulanmadi dogal yollardan oldu sükür ama aklimdan silmistim hamisligi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?