Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

tebrikler cidyyyy
ben bu sayfalarda yeniyim benimde 3 yaşında bir oğlum var ikinci için çalışmalara başladık 3 ay önce maalesef sonuç negatif geçen ayda kist çıktı folikül kisti yani yumurtam çatlamamoış içi sıvı dolmuş bu ay adetle atılmış çok şükür bir ayda atlattım veeeeeeeeeeee bu ay medismartta getirtti eşim 19 mayıs son adetim haziran 16 da olmaam lazım eğer hamiş kalmazsam allh hepimize nasip etsin inşallah.

merhaba kızlar bende yeni sayılırım beş yaşında kızım var ama bir senedir ikinci olmuyor tedaviye başladım belki umutlarımız gerçekleşir..

slm kızlar benimde 4 yaşında oğlum var,bende 9 aydır ikinci olsun diye uğraşıyodum nihayet 5 haftalık hamileyim.bu sefer hiç uğraşmadım ne yumurtlama hesapladım nede gebelik belirtileri hiç birşey düşünmedim,tamamen kafamdan sildim.size tavsiyem hiç birşey düşünmeyin herşeyi oluruna bırakın darısı size inşallah

tebrikler tanemiz çok sevindim allah bütün bebek isteyen arkadaşlara tabi banada nasip etsin bir oglun varmış belki ikincisi kız olur hayırlısı.

kıslar benimde 9 yaşında kızım var 2 aydır bizde uğraşıyoruz tık yok.inşallah en kısa sürede olur hepimizin bebişi

teşekkürler başak 35,allahım bütün isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda.inşallah seninde ikinci erkek olur

merhaba arkadaşlar benimde 2.5 yaşında bir kızım var bende kızıma kardeş için 6 aydır uğraşıyorum tık yok bende çoğu arkadaş için korunmayı bırakır bırakmaz olur zannettim ama malesef elbet allah ım bizlerede bebişlerimizi nasip eder kim bebek kokusauna hasretse rabbim hasretini dindirsin bebişlerimizi kucaklarımıza nasip etsin

ne guzel bi konu acan arkadasim bidaha burdan tebrik ederim ne cok ayni durumda insan varmis.
benim oglum var 4,5 yasinda hepimizinkinide allah bagislasin.
Gecen ocak ta spirali cikarttirip bebek denemesine baslayalim dedim kardessiz kalmasin oglum.
ikinci ayimda hamile kaldim ama 8 haftalik hamieleligim berbat gecti surekli kanama oldu ultrasonda görünmedi en sonunda bos gebelik oldugu anlasildi ve cuma gunu aldi doktor.
Simdi ikinciyi dusunmek istemiyorum yasim 41 bundan sonra dusunecek zaman olurmu onuda bilmiyorum Allah buyuktur

benim de 11 yaşında kızım var, birkaç aydır ikinciyi istiyorum, olmadı. Hayırlısı ise Allah kısmet etsin diyorum ama gene de stress oluyorum.

kızlar benimde 4 yaşında bir oğlum var 5 yaşına girdi 4 aydır kardeş istiyoruz oğluma hayırlısı gerçekten bizim bir tane var ama hiç olmayanları şimdi anlıyoruz 3-4 ay olmadı die panik yaşıyoruz allah herkese sabır versin hayırlı ömürlü evlatlar versin bu aynın sonunu bende bekliyorum daha çok var :uhm:

sevgili yagmur20 ben 5 sene spralle korundum çok iyi diye bildigim herkese tavsiye ettigim bu korunma yöntemi aslında uzun süre kullanıldıgında tüplerde enfeksiyona baglı tıkanma yapabiliyormuş benim ikinci bebek 1 senedir olmuyor tedavi görüyoru 2 ayım .

Ya arkadaşlar ben 25 yaşındayım.5 yaşında 1 kızım var.2,5 sene hap kullandım ve 1 seneyi geçti hapı bıraktım.2-3 ay öncede yara yaktırdım.Ama tık yok.doktor yaradan sonra 2-3 ay olmazsa gel yumurta uyarıcı hap verelim dedi.Öle daha çabuk oluyormuş.Siz kullandınızmı arkadaşlar??Pazartesi gidicem.Nolur bişiler yazın....

filizim bu haplarla yumurta sayısı ve kalitesi artırılıyor
klomen vs diye yazıp aratırsan internette pek çok bilgiye ulasabilirsin
genophene ve klomen en çokbilinenleri

Çok saol canım.Peki bu hapları kullanırken birde iğnemi yapılıyor yumurtalıklara....

Arkadaşllar yokmu aranızda 1 çocuğu olmuş.İkinciyi istemiş ama olmamış.Hap kullanmış??Yokmu aranızdaaa??

Arkadaşllar yokmu aranızda 1 çocuğu olmuş.İkinciyi istemiş ama olmamış.Hap kullanmış??Yokmu aranızdaaa??

olmazmı canım işte ben bir kızım var ama ikinci 1 senedir olmuyor iki aydır ilaç tedavisi oluyorum ama yok işte umarım yanlız oldugunu düşünmemişsindir kk canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…