Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

olmazmı canım işte ben bir kızım var ama ikinci 1 senedir olmuyor iki aydır ilaç tedavisi oluyorum ama yok işte umarım yanlız oldugunu düşünmemişsindir kk canım.

Düşünüyo insan ya bilmiyorum niye böyle oluyo?Birde büyüklerimiz diyoki ne saçmalık senin çocuğunmu olmuyo sanki bir kızın var olur.Ama olmuyo işte....Sen demi hapla korunuyordun canım..CADIARZU

günaydın kızlar filizcim hapşa degil spralle korundum. keşke bizde büyüklerimiz gibi çocuklalar arasında fazla yaş farkı olmasını beklemeseydik diye düşünüyorum .

şimdiki aklım olsaydı valla arayı fazla açmadan bir bebek daha yapardım...yaa tam rahatlığa erdim derken miniğim rabbimin izniyle geliyor...demekki arayı fazla soğutmamak lazım....
rabbim hepinize yine aynı duyguları yaşatsın...en kısa zamanda hamile haberlerinizi alırız inşallahhh

Evet keşke öle olsaydı açmasaydık arayı ya ya bir daha hamiş kalamazsak.........

filizcim bukadar karamsar olma bence herşeyin bir zamanı vakti var.egerki bebişlerimizin yiyicek ekmegi içicek suyu varsa cenabı mevlam göndercek bize onları elbette hayırlısını diliyelim canım.elikolu saglam saglıklı olsunlarda varsın geç gelsinler degilimi güzelim yanlışmı düşünüyorum sence

Filizim Hiç Yanliz Olurmusun

Benim 8 Yasinda Bir Oglum Var Ve Yaklasik Bir Yildir Ikinci Iiçin Ugrasiyoruz. Topigin Basinda Belki Okumussundur Orda Yazmistim Uzun Uzun. Tum Tahlilleri Hatta Rahim Filmini Bile çektirdim Ve Bende Birkaç Ay Daha Olmazsa Ilacli Tedaviye Baslayacagim. Hatta Tup Bebek Yaptirmayi Bile Dusunmuyor Değilim. Birak Ilaci Yani Ona Bile Kabul Um Bakalim Kismet.
Keske Bu Kadar Ara Acmasaydik Evet Ama Ben Yillarca Yani Bir Yil Eveline Kadar Asla Istemem Diyen Bir Insandim Nerden Bileyim Isteklerimin Hislerimin Bu Kadar Değiseceğini Kuçuk çocuk Bebek Ozleyeceğimi

a.s.selam arkadaşlar ben yeni üyeyim aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz .benim sorunum şu ben 13 yıllık evliyim ilk 4 senenin sonunda tedaviyle bir oğlum oldu şimdi 8 yaşında 13 senedir hiç korunmadım şu an ikinci çocuğu istiyorum tedaviye başladım bütün tahliller yapıldı hepsi temiz eşimin tahlilide temiz rahim filmi bile çektirdim tüpler açık yani görünürde hiç bi sorun yok iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay yumurtlama olmadı ikinci ay prolaktin11.1olmuş yani yumurtladım doktor bu ay gebelik beklediğini söyledi ama gene olmadı .adet oldum şimdi 5. günümdeyim yine klomen kullanıcam ama hiç ümidim yok geçen ay çok inanmıştım olacağına ama olmadı kendime bile itiraf edemiyorum ama çok üzülüyorum niye olmuyo diye çevremdekilere bakıyorum olmasın diye korunuyolar bense korunmak bi yana olsun diye çırpınıyorum senağlama : neyse çok uzattım sizi de bunaltmak istemem sizinle dertlerimizi paylaşıp sorunlarımıza çare bulabilmek için deneyimlerimizi paylaşmak istiyorum bana cevap yazarsanız çok sevinirim:1hug:

hoşgeldin aramıza canım benimde hikayem seninkine benziyor 10 senelik evliyim üç yıl çocuğum olmadı sonra tedavisiz normal yolla bir kızım oldu kızım beş yaşını bitirdi ama ikinci hala yok şuan tedavi görmüyorum kısmetse temmuzda başlıyacağım umarım rabbim herkese o çok istediği meleği çok aratmadan gönderir aminnnnnn.:1hug:

canım aramıza hoşgeldin bende ikinci bebeği isteyenlerdenim 4 yaşında bir oğlum var 9 aydır oluyo korunmayı bırakalı ama olmuyo şuan adetliyim temizleniyim bende tedaviye başlıyacam inşallah bebişlerimiz fazla bekletmez...

Ümidimizi kaybetmeyelim arkadaşlar lütfen umutlu olun.Bende pazartesi gidicem hap verecek doktor.........

:1hug: hoş bulduk arkadaşlar benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim. bu durum aslında beni öyle çok üzüyorki kimseye anlatamıyorum derdimi zaten başına gelmeyende anlamaz zaten herkez soruyo çocuğun büyüdü ikincisini niye yapmıyosun diye anlatamıyorumki gerçeği istiyorum ama olmuyo diye bitane varya gene olur ben istemiyorum sanıyolar halbuki okadar çok istiyorumki ikinciyi oğlum ağlıyo herkezin kardeşi var benim niye yok diye hep dua ediyo ve bu beni dahada çok üzüyo oğlum benim hayatımdaki en önemli varlık onun annesiyim vazgeçilmeziyim annelik o kadar fedakarlık isteyen bir sorumlulukki bunu allahıma şükürler olsunki oğlumu bana ikinci kez bağışlayınca daha iyi anladım oğlumu canımı parçamı 2.5 yaşındayken az daha kaybediyordum allaha binlerce kez şükürler olsunki beni oğlumun yokluğuyla sınamadı bu yüzden evladın ne kadar değerli olduğunu hem onu dünyaya getirirken hemde onu kaybetme korkusu içindeyken daha iyi anladım allahım hiç bir anneye bunu yaşatmasın neyse gene eskiye döndüm galiba kusura bakmayın 5 sene geçmesine rağmen unutamıyorum o anı napim elimde değil her an düşünüyorum senağlama ikincide gelseydi oğlumda bende çok mutlu olucaktık neyse sabır bu da abisi gibi çok bekleticeğe benziyo sağlıklı hayırlı olsunda napalım bekliyoruz işte Şeniz gel bebeğim gel seni çok özledim daha fazla bekletme abinle beni gel yavrum kusura bakmayın baya dolmuşum demekki çok uzun yazdım ama anlayın işte

merhaba lolocum demişsinya kimseye gerçeği söylemiyorum ne kadar istediimi bilmiyorlar diye benim kızım beş yaşını bitirdi ve ben soran herkese olmuyor diyorum çünkü bu utanılacak bir şey değil benim elimde olan birşeyde değil hiç değilse söylediğimde dua ediyorlar inşallah olur diye yani bence herkesten gizlemenin anlamı yok gerçi sen bilirsin bu benim fikrim inşallah oğluna allahım hayırlı bir kardeş gönderir .

hejacım teşekkür ederim yorumun için ama söylesende anlayan yok çevremdeki herkez çocuk olmasın diye korunuyo benimse korunmadan hamile kalamadığıma inanmıyoki kimse sen kendin yapmıyosundur diyolar bu yüzden kimseyle paylaşmıyorum insanlar ön yargılı zaten benim stresim bana yetiyo bide milletin lafını hiç çekemem çevremde bilen bi kaç kişide yumurtlamıyomusun diye dalga geçiyo beni anca benim yaşadıklarımı yaşayan anlar bu yüzden internette araştırma yaparken bu siteyi buldum benim tek olmadığımı anladım sizinle konuşunca biraz daha rahatladım iyiki varsınız sizinle sohbet etmek beni gerçekten çok rahatlattı inşallah allah herkeze istediği meleği nasib ederde bi an önce bizde meleklerimize kavuşuruzŞeniz

arkadaşlar nerdesiniz nereye kayboldunuz ben geldim siz gittiniz :sm_confused: yoksa beni sevmedinizmi:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

hoş geldin aramıza lolo evet bugün kimseler yok bende dahil işimin arasında yazıyorum benimde 5 yaşında kızım var 1 senedir ikinci olmuyor herşey normal yaramazlar bizleri çok bekletiyorlar gelselerde bekleyişler son bulsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…