ETI CAY KEYFI 33SN. Producer: Mustafa Uslu Yapım: Dijital Sanatlar - YouTube
inanamıyorum makyajlı nasılda güzel hem bu reklamda kilolu biraz sanırım kilo yakışmış
Hayır tatlım Beren bulmamış ,Tomris Giritlioğlu bulmuş demek istedi arkadaş
bu sinanın msni facei twitterı filan yok mu mine evlerine gidip güvenlikçiden telefon isteyeceğine internetten ulaşmak aklına gelmiyo mu ayrıca o kadar uzun süre sevgili olmuşlar filan hiç mi ortak arkadaşları yok minenin sinan hakkında bilgi alabielceği ve emine sinana minenin ağzından mesaj attı ondan sonra sinan hiç arayıp sormadı bile neden ayrılıyosun diye bunları hiç anlamadım yani ya da bunlarla ilgili bi şeyler gösterdiler de ben mi kaçırdım
yalnız adam fena aşık ama kıza ilk gördüğünden beri
baksanıza odasını bile düzdü ya
neymiş karşılık beklemiyormuş
yürü git len hele o kız bir evlensin bir o odaya yerleşsin görürüz sırnaşıyor musun sırnaşmıyor musun.
evet ilk gördğünde de süzmüştü kızı adamın kendi kızından 4 5 yaş büyük kızı seviyo ya
bu adam diyor ya ben senin sadece geleceğin için sana evlenme teklifi ediyorum diye yalan hepsi yalan sanki kızı 2 dk yicekmiş gibi bakıyo ahh mine ahh başka çaren yoktu evet biliyorum neyse artık belkide mine boşar o adamı sevdiği çocukla mutlu mutlu yaşarlar
bide sinana sapık muamelesi yapıyolardı bu herif ne ?
minenin yerişnde olsam odada kamera var mı diye kontrol ederdim
ay çok paranoyayım
ama bunun bakışları bakış değil.sarhoış olduğu bir anda yanaşma bekliyorum...adnanda reddedilmişti ama acısını kötü çıkardı.. dikkat et mine
ya minede azıttı haaa tamam yeter artık adama afra tafra yapmasın başını sokcak bir yeri var işte
bu diziyi kimse izlemiyor mu?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?