Bir Çocuk Sevdim Star Tv

cuma akşamları izliyorum bu diziyi ferihayı izlemediğim için buna başlamıştım...sıktı evet bi evlilik hamilelik muhabbeti...ama sanki evlendikten sonra başlayacakmış gibi geliyor dizi....birde kız bu reklamda ve diğer dizide daha kilolu ..şuan çok zayıf mübarek uçacak valla....ya dizi için zayıflamış hani şimdilerde ufak tekefek liseli kız modu için sonra hamile kalacak anne olacak ...hafif kilo alacak makyaj vs. kızı dahada güzelleştirebilirler...

feriha gibi bununda senaryosu kısır. konu hassas falan ilk önce ilgimi çeker gibi oldu, sonradan tıkandı kaldı sıktı yani. attraction şart..

bu sinanın msni facei twitterı filan yok mu mine evlerine gidip güvenlikçiden telefon isteyeceğine internetten ulaşmak aklına gelmiyo mu ayrıca o kadar uzun süre sevgili olmuşlar filan hiç mi ortak arkadaşları yok minenin sinan hakkında bilgi alabielceği ve emine sinana minenin ağzından mesaj attı ondan sonra sinan hiç arayıp sormadı bile neden ayrılıyosun diye bunları hiç anlamadım yani ya da bunlarla ilgili bi şeyler gösterdiler de ben mi kaçırdım

onu bende çok düşündüm..zaten sorun bizim düşünmemiş ama senaristlerin düşünmemesi bence

ha birde bunlar duyulmasın diye yırtınırlarken minenin abisinin okul önünde bağıra bağıra p.ç,hamile gibi kelimeleri kullanmasıda garip

Son düzenleme:
yalnız adam fena aşık ama kıza ilk gördüğünden beri
baksanıza odasını bile düzdü ya

neymiş karşılık beklemiyormuş

yürü git len hele o kız bir evlensin bir o odaya yerleşsin görürüz sırnaşıyor musun sırnaşmıyor musun.

bu adam diyor ya ben senin sadece geleceğin için sana evlenme teklifi ediyorum diye yalan hepsi yalan sanki kızı 2 dk yicekmiş gibi bakıyo ahh mine ahh başka çaren yoktu evet biliyorum neyse artık belkide mine boşar o adamı sevdiği çocukla mutlu mutlu yaşarlar

evet ilk gördğünde de süzmüştü kızı adamın kendi kızından 4 5 yaş büyük kızı seviyo ya

bide sinana sapık muamelesi yapıyolardı bu herif ne ?

minenin yerişnde olsam odada kamera var mı diye kontrol ederdim

ay çok paranoyayım

ama bunun bakışları bakış değil.sarhoış olduğu bir anda yanaşma bekliyorum...adnanda reddedilmişti ama acısını kötü çıkardı.. dikkat et mine

ya minede azıttı haaa tamam yeter artık adama afra tafra yapmasın başını sokcak bir yeri var işte

ya minede azıttı haaa tamam yeter artık adama afra tafra yapmasın başını sokcak bir yeri var işte

iyide adam sırf iyiliğinden (!) anlaşma yapmadı mı kızla.vurda otur çocuğunu doğurdu dediği

e minje de haklı para almamakla falan.çünkü o da biliyo o kadar iyiliğin karşılığını mutlaka isteyecek

ayrıca ben minenin yerinde olsam o timurun kızına da gününü gösteririm.fazla şımarmış

çok ağır bi dizi ya. arada geçen dialoglar,bakışlar,dönüşler vesaire hep yavaş. sadece minenin karnı hızla büyüyor..o sabahat de nerden çıktı. turan bey de namusum onurum şerefim diyor kendi başka kadının arkasından traşı yarım bırakıp berberden çıkıyor.
ayrıca büyük kızın hali ne olacak ya. iyice bunalıma girdi. şimdi bir de erkek kardeşe kız istenecek. bi travma da böyle geçirir..

Ben bu diziyi cuma günleri bişey yok diye birde çetin tekindordana ötürü başından beri takip ettim...

Ama bu dizi bu kadar sönük olamaz...mine birden hamile kaldı
sevgilisini alladılar pulladılar gönderdiler..saçma saçma mine ısrarla doğuracağım demesi...o kadar sıkıcı bir süreçtiki ....offfffffffffffffff diyordum..teyze 2-3 hafta nezarette geçirdi..

Timurun kızı hele vıdıvıdıvıdı bu kadar şımarık bi kızı nası bulmuşlar yaa böğğğ geldi...

Sonra minenin ısrarla sinanı bulamamsı timurla evlenmesi olaylar tekdüze

kızı hamile kaldı diye konuşmayan esip gürleyen baba....mahallede işveli cilveli mehhanelerde şarkı bile söyleyebilen bir kadınla takılmaya başlaması ????

Yani saçmalıklar zinciri........hele bugünki tekrarında kızının sürekli hakaretlerine göz yuman mine

abla zaten milli felaket yaaaaaaaaa.....kadın sevdiği adamla ki bu sevgi aşk karşılıksız ...kardeşi evlendi diye bunalıma girdi bir bara gitti içti içti barmenle yattı ...sadece ben çirkinim benim kimseyle sonum olmayacak diye..gecenin o saati eve geliyor içkili içkili kimse görmüyor...

Açıkcası çetin tekindorun daha kaliteli bir dizide görmek isterdim...bu dizi boğuyor..atraksiyon yokk.......

Aman bu diziyide cıvıttılar vallahi
O babanın hali ne öyle hem kızına ahlak dersi veriyor
ahkam kesiyor
kendide gidip o haltı yiyecek
saçmaladılar iyice
hele o Turan mıdır? nedir minenin evlendiği kart adamın kızıda
ayrı bir çıldırtıcı zaten
aptal nasılda hakaret ediyor Mine'ye şımarık şeyy

babanın namusum onurum deyip şarkıcı kadınla ilişkisi benimde tuhafıma gidiyor yani o yapıdaki birine çok ters bir durum bence
birde emine barmenle yattı eve içkili geldi demişsiniz ben o bölümü izlemedim aile bunun farkına varmadı mı yani ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…