Bir Çocuk Sevdim Star Tv

KARDEŞİNİN EVLENDİĞİ GECE ANNESİ BABASI YATINCA DIŞARI ÇIKTI:...EVE GELDİĞİNDE ERKEK KArdeş gördü nereden geliyorsun dedi hava aldım dedi

hanımlar bu akşam dizide ilerleme var gibi.sene atlatmışlar sanırım birkaç sene sonrasını gösteriyorlar
bu dizi bana sıkıcı gelsede bir şekilde ilgimi de çekiyor izliyorum

Diziyi yeni izlemeye başladım.Keşke daha önce izleseymişim dedim.Bülent İnalı sevmezdim ama dizi sayesinde sevdim.Konusu için sıradan diyorlar ama Adını Feriha koydumun senaryosundan daha sıradan olamaz herhalde Mahsun Kırmızıgülü de zerre kadar sevmem benim için izlenecek benim için cumaları bu dizi var artık

başroldeki genç çocukla aşçı kızın daha ilk günden yatağa girmesi çok iticiydi hiç beğenmedimemine 2 yıl boyunca evden geceleri barlara gitmiş gününü gün etmiş ailenin haberi olmamış bu da çok saçmaydıminenin kocasına 2 yıldır siz diye hitap etmesi kendine resmen asılan erkeği anlamaması birde kocasına sürekli onlar benim arkadaşım demesi yine çok saçmaydı bu kadar mı safsın dedimbaba ayrı bir dünya zaten hala diğer kadının derdinde biraz ailesine baksa hiç fena olmayacako dizide en sevdiğim kişi erdal ve sevgilisi.çok güzel ve temiz bir sevgileri var.bu bölüm evlendiler kızın annesi rahat vermez gibi geliyor bana ama dizideki en şeker karakterler o ikisi bence

çok kaliteli bir diziymiş bu yaa! her daim izleyicsiyim bundan sonra ferihaymış faso fiso bee sıkmıştı artık.. tek bunu izleyecem artık.. keşke daha önceleri izleyeseymişim

Son düzenleme:
şu derin 10 gıcık role bedel ha

iki günde kırk yıllık evlilermiş gibi davranıyo

sinan afferin ya ne güzel dedi öyle gelmesede ben ona hep gidicem diye...ama keşke o kadar evini falan biliyosun bi gitseydin...aynı şekilde de mine..neden hiç iletişime geçmedi sonradan burası saçma

sinanla hasanda iyi anlaştı

dizi yeni başlıyo

nihayet biraz ekşın görmeye başladık dizide. bülent inal ve çetin tekindor layık oldukları reytinge kavuşsun artık.

Normalde ızlemıyorum dızıyı ama yemek yerken ozetını ızledım : sonra kız ve erkek karşılaştılar
Ya anladıgım kadarıyla yıllar sonra karsılasıyorlar o ne salak bakıslardı oyle ya ..
İnsan yıllar sonra karsılastıgı sevgılısıyle oylemı olur ..
o duyguyu hıc verememısler basıt oyunculuklar ..

Aslında son haftalar arada bakar oldum bu diziye..
Kızın konuşması ne kadar doğaldan uzak,ne yeteneksiz bir kız..
Sinan rolündeki arkadaş da aynı şekilde
ortaokul piyesinde gibiler ikisi de..
Bülent İnal'ın ne işi var öyle bir kadroyla..
Hele hele büyük usta Çetin Tekindor ne yapıyor orda diye düşünüyorum..
Onlar bile kurtaramaz bu diziyi sanırım..

bende katılıyorum canım sözlerine
zaten dizi tutulsa kanal d stara satmazdı
ama minenin oğlu çok güzel yaa
çok isterim öyle bi çocuğum olmasını

star a geçmiş dizi.. ben sinanın yapmacıklığına we iticiliğine rağmen izliyorum :) onun dışında herşey iyi.. sanırım bülent inal için izliyorum :)

bülent inal öyle bir geçer zaman ki ye geçsin, kenana rağmen izlerim o diziyi...

ayyyyyyyyyyy şu sinan ne gıcık bi herif yaa bülent inal ve çetin tekindor gibi güçlü isimlerin yanında oyunculukları çok fena yaa salya sümük

bence sinanın şnsı yok timur u tercih edecek mine.ve bana selvi boylum alyazmalının temasını hatırlatıyor bu dizi. sevgiyi emeği veren hakeder. mine de asya gibi çocuğu kime baba demişse onu seçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…