ayyyyyyyyyyy şu sinan ne gıcık bi herif yaa bülent inal ve çetin tekindor gibi güçlü isimlerin yanında oyunculukları çok fena yaa salya sümük
timur nettin sen ya!!
Ben bu diziyi daha yeni izliyorum.... ve anlamadigim birsey var neden Mine Sinan 'i sevmiyor ??? evlilik teklifini kabul etmiyor ?? zamaninda
onu sevmedimi ? simdi Timur'u mu seviyor anlamadim ??? ha birde Hasan Sinan'dan çikmadi peki kimin cocugu Timurun mu yoksa ??? :44::44::44:
Biri bana cevap yazabilirmi ??? ltfn
Ben bu diziyi daha yeni izliyorum.... ve anlamadigim birsey var neden Mine Sinan 'i sevmiyor ??? evlilik teklifini kabul etmiyor ?? zamaninda
onu sevmedimi ? simdi Timur'u mu seviyor anlamadim ??? ha birde Hasan Sinan'dan çikmadi peki kimin cocugu Timurun mu yoksa ??? :44::44::44:
Biri bana cevap yazabilirmi ??? ltfn
Hasanın Sinanın çocuğu olmamasına çok şaşırdım:44:
bende cok sasirdim
acaba Timur'un mu cocuk sence ?
Sinanı seviyodu da sanırım Timurla evlendi o süre içinde onu sevdi sinandan soğudu :44:
Hayır ben başından beri izliyorum onlar kağıt üzerinde karı kocaydı sadece :44: Bi de Timurla tanıştığında hamileydi zaten onun için evlendi mine
Allah allah ne ilginççç peki kimden bu çocuk ???
Kiminle beraber oldu ki bu Mine , ben sadece Sinan'la beraber oldu saniyordum? :26:
ben ilk bölümlerini izledim stra geçince pek izlemedim......
şimdi çocuk sinandan ....
mine sinanı seviyor ama izlemediğim için bilmiyorum sinan yaşantısından vs. istemiyor artık
timura borçlu vicdan yapabilir....
çocuk sinanadan yaaa hatta babası minenin hamileliğinden dolayı yapmadığını bırakmadı.......biesürü şeyden sonra timur evlendi çocuğa sahip çıktı tabi çocuk babası olarak timuru bildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?