Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Ne alaka ya ? olayı nereye getirdiniz offf bune şimdi

Bence ustlerin ugrasacak çok işleri olmadığı için sana sarmışlar.eee onlarinda hakki 9 a kadar yatmak...ego işte naparsin
Bence onlar seni gondermez ama sen birgün hiç gitmek istemeyebilirsin o işyerine

:))) Benim dediğimden ne çıkardınız da bu cevabı verdiniz çok merak ettim.
:)))) Analizleriniz için ayrıca teşekkürler.

Ikı de bır tek bayan benım, sert bakıyrlar bayanım zaten falan demıssın bunlar ne sacma şeyler ya sen bayansın dıye iş yerıne bı lutufmusun aaa bu bayan buna ses cıkarmayalım ıstedgı gıbı gelsın gtsn ıstedgı gıbı calıssın yada calısmasın mı dıyeceklerdı ?!! bırde mudur bana kıyamaz yazmışsın hayrdır mudur senın babanmı da kıyamasın kalk ısıne gıt aksam erken uyu . sabah on dk erken uyanıver bı zahmet atanamayn unı mezunu oldgu halde hademelık yapan ınsanlar var sen memur olmussun ıse gıtmeye keraslanysun bırde sana tepkı gsteryrlar dıye ben bayanım dıysun aferın ya aferın. mesaı saatı baslayonca bınada olmak zrundasın tek sen degılsın evı uzakta olan eger gec kaldgn her dakıka maasından kesılseydı emınım hıc gec kalmazdın !!!

Ben çok kötü bir insanım hainim..
Pazartesi işi bıraktığımı söylüycem o zaman.. Benim gibi birisi orada çalışmamalı.. Utanıyorum kendimden.
Can'ım saçmalama lütfen
Tabii ki işini bırakma en olmadı çalışırken KPSS'ye hazırlanır daha iyi bir kuruma geçersin
Ama şunu söyleyim sana eğer geç kalmasaydın da bu sefer başka Bşye takıp seni huzursuz edeceklerdi adaylık süreci böyle yaşadığım için biliyorum
Sen ellerine koz verme sadece kendi huzurun için
Ve o üstün olan kompleksli kişiye de güvenme sakın

Zaten kadın yönetici mi ıyyyyyy düşmsn başına
Kadın yöneticilerin kadın çalışanlara kan kusturduğunu biliyoruz
Özellikle siz zihniyetindekiler

Bakın bir keresinde üstüme o kadar geldiler ki onu yazmadım buraya.. Sunumu adam yapıcak ben hazırladım. Ve söyledimde ben sunuma hakim değilim sizin hazırlamanız daha iyi olur ( konuya hakim olduğunuz açısından ) bana 1000 kere değiştittirdi burası böyle olsun şurası şöyle olsun. Üniversitedeyken yaptığım sunumların aldığım plaketlerin haddi hesabı yok. Yani hiç bişeyi beğenmiyorlar. Bu açtığım konuda tuzu biberi oldu. Beni o gece 11 E kadar bırakmadı. Her mesaide ben kaldım herkes gitti. Bi alt kişi birde yönetici olarak ben. Bayan halimle eve gece 1 de girdim. Bunları bilmiyor sunuz.. Ha şunu sorduklarıda yok eve Nasıl gideceksiniz ? Gibi.. Bilmiyorum tek bayan olmamı buna dayanarak söyledim. Çok kaba insanlar var. Beni elbebek gülbebek tutsunlar istemiyorum zaten ama biraz saygı..

Kendini üzdüğüne yazık Canım
Hiçbirşey olmayacak
Ama işte insanın sinirini bozuyorlar kompleksli tipler
İşyerinde mutsuzluk başlıyor böylelikle

profilinde aslışahh yazıyor doğru söylüyor yazan bayan işte tembelliğe neyse de yalancılık iyi bir şey değil

Ne aslışahı ne yazması ya ? Ne diyosun Hanfendi ???

Sanırım kullanıcı isminizi değiştirdiğinizde, eski konularınızda sizden alıntı yapan kişilerde eski kullanıcı isminizin yazdığını bilmiyorsunuz.
İlk açtığınız konuda Aslışah olduğunuz görülüyor alıntılardan. Neden inkar ediyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…