- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Ben fake gibi gordum biraz. Uslubu, algilama sorunuyla falan.. Neyse ki sadece 1 cevap attim :)Beni çağırmışsın geldim :)
Bana kalırsa 36 sayfa iyi yedi bizi, afiyet olsun diyorum.
Ne alaka ya ?Arkadaşın mesajlarını okurken kafamda canlanan profil şu. Kazık kadar olup bebek takliti yaparak konuşan, gittiği elit mekanlarda tasırarak sürdüğü rujuyla dudak büzerek fotoğraf çekinen, dağınıklığı rahatlığı her yere geç kalmayı cool bi karakter özelliği sanan, etrafındaki herkesin onu pohpohlaması gerektiğinı pohpohlamayanların onu kıskandığını düşünen şirine ayaklarındakı, kimsenin ciddiye almadığı he he diye idare ettiği bi tip. Lütfen senin yerinde olmak isteyen bi sürü insan var filan deyip durmayın seviniyor arkadaş resmen. 18 yaş üstü kimsenin yerinde olmak isteyeceğini sanmıyorum.
:))) Benim dediğimden ne çıkardınız da bu cevabı verdiniz çok merak ettim.Ne alaka ya ? Bende şunu anlamıyorum işe erken gelip boş boş oturmak mı yoksa 3 saat çalışıp Orayı deha etmek mi ? Kuralcı değilim ben keşke özelde fırsatım olsaydı ama Türkiye bu saçma sınırlılıklar yüzünden bu halde bence.. Yani şu kısaca: az çalış öz çalış demek istemem bu :) çok çalış ( mış gibi yap ) az çalış böyle bişe yani.. Bence biraz farklı düşünmeliyiz artık.
Can'ım saçmalama lütfenBen çok kötü bir insanım hainim..
Pazartesi işi bıraktığımı söylüycem o zaman.. Benim gibi birisi orada çalışmamalı.. Utanıyorum kendimden.
Zaten kadın yönetici mi ıyyyyyy düşmsn başınaDevleti babanizin ciftligimi sandiniz? Bu ne kendini bilmezlik? Valla erkek yöneticiler daha anlayisli oluyor ben kadin halimle haftanin 3 gunu 45 dk gec kalmana katlanamazdim. Coktan yol verirdim sana. Kaldiki boyle birsey hic bir yerde yokkk. Ogle aramda yolda 10 dk gecikeyim zırtt telefon acarlar hemen nerdesin diye.
Ayin 15 i gelince kurusu kurusuna hesaplarsiniz ama paranizi. Gec kalinca ohhh... kendinize gelin. Kazandiginizi helalinden kazanin.
Benim esimde memur. Sizinbgibi sirtimizi dayamadik cok sukur...
Ben bunu demek istiyorum işte.. Bu konu tuzu biberi oldu artık..Kendini üzdüğüne yazık Canım
Hiçbirşey olmayacak
Ama işte insanın sinirini bozuyorlar kompleksli tipler
İşyerinde mutsuzluk başlıyor böylelikle
O kim canım ?Aslışahh ne çabuk ecemnaz oldun??Ayrıca sen yönetici asistanı değilmiydin ki??
Profiline ve konularına bakınca anlaşılıyor canımO kim canım ?
Tanımıyorum canım demek oda dertli benim gibi. .Profiline ve konularına bakınca anlaşılıyor canım
Ne aslışahı ne yazması ya ? Ne diyosun Hanfendi ???profilinde aslışahh yazıyor doğru söylüyor yazan bayan işte tembelliğe neyse de yalancılık iyi bir şey değil
Ne aslışahı ne yazması ya ? Ne diyosun Hanfendi ???
Bi zahmet profiline girde bak. Kandırıp durmuşsun herkesi. Bi öyle bi böyle. Herşey ortada. Fake konuların bitmiyor bi türlü aslışah hanfendiNe aslışahı ne yazması ya ? Ne diyosun Hanfendi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?