- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Yerinizde olsam birilerinin hakkını yediğimi düşünür, işini layıkıyla yapacak birilerine yerimi bırakırdım ama.
Siz şimdilik zamanında iş yerinizde olsanız yeter.
Ya tamam hatalıyım diyorum ama ne bu ya üstüme gelmeyin. Anladım diyorum. Allah allahEvet kaytarmıyorsunuz her gün mesaiye 40 dk geç başlıyorsunuz sadece.
Burada özel sektörde çalışan insanlarla dalga geçmek gibi oluyor sizinki.
Duzelir tabi seninle alakali tek sıkınti gec geliyor olman onuda duzene sok kimse laf etmez zatenDüzelir demio kadar kırıldım ki..
Memuriyetin ne olduğunu biliyorum, bir dilekçeyle istifa edileceğini 6 ay içinde geri dönme hakkı olduğunu da biliyorum.memuriyet öyle ben bu işi layıkıyla yapamadım hadi işi bırakayım diyebileceğiniz bir iş değil.
Ya tamam hatalıyım diyorum ama ne bu ya üstüme gelmeyin. Anladım diyorum. Allah allah
Memuriyetin ne olduğunu biliyorum, bir dilekçeyle istifa edileceğini 6 ay içinde geri dönme hakkı olduğunu da biliyorum.
Eksik olmayın.
Tamam canım ama o kırılgan bebeksiliğin bende pek işe yaramaz.Ya tamam hatalıyım diyorum ama ne bu ya üstüme gelmeyin. Anladım diyorum. Allah allah
İnşallah canım..Duzelir tabi seninle alakali tek sıkınti gec geliyor olman onuda duzene sok kimse laf etmez zaten
Nasil bu kadar kolay genelleme yapabiliyorsunuz???
Memur denen tanim bi cok kisiyi kapsiyor.
Zaten ben geri dönsün demedim, hak eden birine yerini bıraksın dedim.hakkı olabilir. ama geri dönmenin ne kadar zor olduğunu kurumların kabul etmediğini ve 2 hakkı olduğunu hatırlatmaak isterim. ben istifa ettim nası olsa 6 ay sonra işim hazır gibi bi durum kesinlikle yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?