- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Bende okudum simdi bikac yazi ama hep yumurtlama gunuyle ilgisinden bahsediyor..şu derecelerde kiz erkek yazisi bulamadim..Kızlar vajide ateş ölçme diye bişey varmış ölçen varmı? Ben az önce ölçüm.36,8..
Kız için yüksek mı dusukmu olması gerek unuttum.suan benim yumurtlama dönemi 11.15 de yine test aynı koyuydu.kasiklarim acayip ağrıyor,catlamadi yumurtam daha,zorluyor :))
Ateş ölçer resimdeki gibi olmaliymis
Aynen cnm..hala senin teste takildim..3 gunun hadi bilemedin 2 gununn olmasi lazim cat icin.merak ettim simdiÜç gün önceden kesmem kiz bebek için daha iyi olmaz mi
Aa hamiş gelmiş ne guzel..hosgeldinhanımlar merhabaa bende bir kız istiyorum bakalım inşallah gönlümüzdeki olur
Denedigin herhangi bi yontem varmi acaba?hanımlar merhabaa bende bir kız istiyorum bakalım inşallah gönlümüzdeki olur
Cnm yumurta catladiktan 12 saat sonra kiz icin yazmissin ama yumurta catlamadan dememismiydik hep.ayy kafam karisti iyicene..Ben artik sadece vajinanin asidik bazik olma durumuna inandimWhiteandblue nun bahsettigi topikten sadece bunu cikardim bir de yumurta catladiktan 12 saat sonra kiz icin ortam nusait oluyomus erkek icinse tam yumurta catladigi zaman musaitlesiyomus kiz isteyen sirkeli su ile tabi abartmadan vajinal dus erkek isteyen de karbonatli su ile dus yapiyomus
Diger topikte bukadar girmezdim ama topigimizde cok giriyorum sanirim benimde gozler kurumaya basladiarada sağ gözümün kuyruk kısmı seyiriyor. çok telefona bilgisayara bakmaktan olurmuş sizde de oluyor mu kızlar.
O bende de oluyor cnm aynen:)))Bunlari konusurken bazen bi sucluluk duygusu geliyor bir de gulme geliyor bana ya napiyorm ben diyorum bazen
Ya bagimlilik yapti burasi paylasimlar guzel bilgiler guzel iyi geliyor bana. Birde astigmat var o yuzden de gozluk takmam lazim ama ben de ustune dusmuyorum. Cocuk sevdasina kendimizdrn geciyoruz :) hayirlisi ile kizlarimiza kavussak..Diger topikte bukadar girmezdim ama topigimizde cok giriyorum sanirim benimde gozler kurumaya basladi
Saglikli bir evlat nasip olsun cnm sana ins...Benim de bi kaybim var ilk gebeligim 9 haftalikken sonlandirildi toksoplazma varmis bende ve alinmasi gerek dendi drlar yeni yeni toparliyorum kendimi psikoljim bozulmustu carpinti filan yasiyodum cok sukur gecti dusunmemeye calisiyorum tabi her sey Allahtan bugunlerimizi aratmasin ben biraz takinti haline getirdim sanirim
Tamammm o zmn yumurtlamadan 12 saat sonrasi kiz mantigi da tutuyor demek ki. Ama onun mantigini cozemedim ben yaaKizlar simdi facede bi arkadas yazmis 28-29 gunde adet oluyormus yumurtlama gunu 15'siymis 16'ci gunu iliski olmus yeni ogrenmiski kiz bebegi olacakmis 16 haftalik hamile
hosbuldum canım sağol evet üçüncü geliyor bizim bakalım inşallah bir kızım daha olurAa hamiş gelmiş ne guzel..hosgeldin
bir yumurtlama gününü ayarladım canım birde cin takviminin söylediği ayda hamile kaldım suan kız gösteriyor bakalım insallahDenedigin herhangi bi yontem varmi acaba?
:)))demekki inanmicaz bu teoriye..Benim ucude cift sayi cikti
Yaa deme ayni ben 28 gunde oluyorumKizlar simdi facede bi arkadas yazmis 28-29 gunde adet oluyormus yumurtlama gunu 15'siymis 16'ci gunu iliski olmus yeni ogrenmiski kiz bebegi olacakmis 16 haftalik hamile
ne guzel cnm ya 1 oglun 1 kizin var...tabi kiz olursa kizina neguzel sirdaş olur..hosbuldum canım sağol evet üçüncü geliyor bizim bakalım inşallah bir kızım daha olur
Hadi bakalim hayirlisi ins..bir yumurtlama gününü ayarladım canım birde cin takviminin söylediği ayda hamile kaldım suan kız gösteriyor bakalım insallah12 haftada öğreniriz dedi doktorum
aynen öyle canım kızım 2009 lu oğlum 2013 lu kız küçük anne oldu iyice deli gibi istiyor kız kardeş inşallah ablasının gönlüne göre olur :) aynen canım bende öyle düşünüyorum küçükken neysede büyüyünce en iyi arkadaşı olur kendi kız kardeşimden biliyorum:)) oğlumda erkek kardeş isterse bilemem artıkne guzel cnm ya 1 oglun 1 kizin var...tabi kiz olursa kizina neguzel sirdaş olur..
Senin kaçıncı çocuk canım? oğlun kaç yaşında?Hadi bakalim hayirlisi ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?