Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bende okudum simdi bikac yazi ama hep yumurtlama gunuyle ilgisinden bahsediyor..şu derecelerde kiz erkek yazisi bulamadim..

Cnm yumurta catladiktan 12 saat sonra kiz icin yazmissin ama yumurta catlamadan dememismiydik hep.ayy kafam karisti iyicene..

Diger topikte bukadar girmezdim ama topigimizde cok giriyorum sanirim benimde gozler kurumaya basladi
Ya bagimlilik yapti burasi paylasimlar guzel bilgiler guzel iyi geliyor bana. Birde astigmat var o yuzden de gozluk takmam lazim ama ben de ustune dusmuyorum. Cocuk sevdasina kendimizdrn geciyoruz :) hayirlisi ile kizlarimiza kavussak..

Saglikli bir evlat nasip olsun cnm sana ins...

Kizlar simdi facede bi arkadas yazmis 28-29 gunde adet oluyormus yumurtlama gunu 15'siymis 16'ci gunu iliski olmus yeni ogrenmiski kiz bebegi olacakmis 16 haftalik hamile
Tamammm o zmn yumurtlamadan 12 saat sonrasi kiz mantigi da tutuyor demek ki. Ama onun mantigini cozemedim ben yaa

Denedigin herhangi bi yontem varmi acaba?
bir yumurtlama gününü ayarladım canım birde cin takviminin söylediği ayda hamile kaldım suan kız gösteriyor bakalım insallah12 haftada öğreniriz dedi doktorum

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-03-08-11-53-32.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 55
ne guzel cnm ya 1 oglun 1 kizin var...tabi kiz olursa kizina neguzel sirdaş olur..
aynen öyle canım kızım 2009 lu oğlum 2013 lu kız küçük anne oldu iyice deli gibi istiyor kız kardeş inşallah ablasının gönlüne göre olur :) aynen canım bende öyle düşünüyorum küçükken neysede büyüyünce en iyi arkadaşı olur kendi kız kardeşimden biliyorum:)) oğlumda erkek kardeş isterse bilemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…