- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
teori ne kızlar ben kaçırdım birı özetlese ya:)))demekki inanmicaz bu teoriye..
Kizlae yazdimi bilmiyorum cnm ama biyolojik takvim diye yaz cikar...ayy ben okudukca sayfa ilerliyo yetisemiyorum hiziniza:)))Nerden bakiyorsunuz kizlar bu teste. ?? Birde eskiyide gosteriyormu
1 oglum var cnm..7 yasindaSenin kaçıncı çocuk canım? oğlun kaç yaşında?
hiii benim kız da eylülde 8 olacak zamanı gelmiş oğluna kardeş gelsin artık:))1 oglum var cnm..7 yasinda
Tek sayi cift sayi olayi..hamile kalma yasi+hamile kaldigin ay-9=cift ise kiz,,,tek ise erkek olayi cnm...hic inanmiyorumteori ne kızlar ben kaçırdım birı özetlese ya
Kasim 1984 doğumluyum canim şubatta 4 haftalık hamile olduğumu ogrendim...hesaplar misin ? :))Tek sayi cift sayi olayi..hamile kalma yasi+hamile kaldigin ay-9=cift ise kiz,,,tek ise erkek olayi cnm...hic inanmiyorum
Kizlar ne diyosuniz bu durumaKizlar simdi facede bi arkadas yazmis 28-29 gunde adet oluyormus yumurtlama gunu 15'siymis 16'ci gunu iliski olmus yeni ogrenmiski kiz bebegi olacakmis 16 haftalik hamile
Yeni teori benim son test denemem simdibsklim karisti nolcakKizlar simdi facede bi arkadas yazmis 28-29 gunde adet oluyormus yumurtlama gunu 15'siymis 16'ci gunu iliski olmus yeni ogrenmiski kiz bebegi olacakmis 16 haftalik hamile
Ayyy canım hayırlısı olsun inşallah bir kızın olurKızlar bakın 5 ay sirkesiz bu ay ilk kez sirkeyle yaptım test iyice belirginleşti hamileyim yarında kanı alcam ondan sonra ztn cinsiyet öğrenene kadar topiğe giremem çok stres oluyrm kaşıntı başlıyor
İşte çatlama ne zaman olmuş takip yapmismi ovu testleKizlar ne diyosuniz bu duruma
Tabi cnm 32(kasim oldugun icin)+1 -9=24 cift kiz cikti cnm..ins...yalniz subatta 4 haftalikti demissin ben oyuzden hsmile kalmani ocak aldim..subat basinda 4 haftaliksan aralik almamiz lazim..yani net bilgi degildi.Kasim 1984 doğumluyum canim şubatta 4 haftalık hamile olduğumu ogrendim...hesaplar misin ? :))
Cozersen banada lutfen canim benim..Tamammm o zmn yumurtlamadan 12 saat sonrasi kiz mantigi da tutuyor demek ki. Ama onun mantigini cozemedim ben yaa
Hos geldin canim . Hayirli olsun bebegin masaAllah ne guzel bi kiz bebegin olacak Allah saglikla kucagina versin .
Yumurta takibini ne sekilde yaptin ? Simdi seni soru yagmuruna tutariz kusura bakma simdiden
Tabi cnm 32(kasim oldugun icin)+1 -9=24 cift kiz cikti cnm..ins...yalniz subatta 4 haftalikti demissin ben oyuzden hsmile kalmani ocak aldim..subat basinda 4 haftaliksan aralik almamiz lazim..yani net bilgi degildi.
Heyecanlaniyoruz yazacaktım klavyeden m çıkmış son harfdegil mı ne yapalım heyecanlanıyorum
Bilmiyorum cnm zuleyha yazmisti testi yazmadiİşte çatlama ne zaman olmuş takip yapmismi ovu testle
Bana da bi tarif eder misin nasi yatilir istihareye insallah hamilesindir kanda da pozitif cikar ve kizin olur ne guzel olurE
evet haklısın da çok stres yaptım oysa istiareye yattım da kızım olacağını görmüştüm yinede korkuym neyse Canlar ben yemek yapym yarın sonuçuda bildircem inş Allah razı olsun herkes bazen öyle konuşuyrz ki en yakınlarımıza anlatsak sıkılır ama burda herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışyo çok güzel bibirliktelik ağlarmışım ya
Tmm ozaman ocak ve yazdigim hesap cnm..cift cikiyo..cifte kiz diyolarşöyle oluyor yani canım :)
haydi bakalım inşallah ama....Tmm ozaman ocak ve yazdigim hesap cnm..cift cikiyo..cifte kiz diyolar
Mayıs ayında göre tutuyor evet Cnm.gec dollenmeye göre yaniOzaman tutmus oluyo cnm degilmi bende tuttu. Ama buna pek inanasim gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?