Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bakın 5 ay sirkesiz bu ay ilk kez sirkeyle yaptım test iyice belirginleşti hamileyim yarında kanı alcam ondan sonra ztn cinsiyet öğrenene kadar topiğe giremem çok stres oluyrm kaşıntı başlıyor
Ayyy canım hayırlısı olsun inşallah bir kızın olurAllah emeklerini görsün ins.kac gün var adete

Kasim 1984 doğumluyum canim şubatta 4 haftalık hamile olduğumu ogrendim...hesaplar misin ? :))
Tabi cnm 32(kasim oldugun icin)+1 -9=24 cift kiz cikti cnm..ins...yalniz subatta 4 haftalikti demissin ben oyuzden hsmile kalmani ocak aldim..subat basinda 4 haftaliksan aralik almamiz lazim..yani net bilgi degildi.

Tabi cnm 32(kasim oldugun icin)+1 -9=24 cift kiz cikti cnm..ins...yalniz subatta 4 haftalikti demissin ben oyuzden hsmile kalmani ocak aldim..subat basinda 4 haftaliksan aralik almamiz lazim..yani net bilgi degildi.

şöyle oluyor yani canım :)

Eklentiler

• Screenshot_20170316-175516.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 104
Genelde ayni seylerimisiz
Bana da bi tarif eder misin nasi yatilir istihareye insallah hamilesindir kanda da pozitif cikar ve kizin olur ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…