- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.001
Sana hesapyaptigim cnmteori ne kızlar ben kaçırdım birı özetlese ya
Canım sabah 11.15 deki daha catlamadi ve benim bugün her iki kasigim psikolojik değilse acayip ağrıyor sis gibiCnm goremedim testini bugun..catlamadiyani daha..
tamam canım anladım şimdi bana pek şey gelmedi yaSana hesapyaptigim cnm
Aynen zamani geldide geciyor bile:))hiii benim kız da eylülde 8 olacak zamanı gelmiş oğluna kardeş gelsin artık:))
Canım bende birkaç kişinin ateşi ölçüp yazdığını gördüm ancak sonucu göremedim.yani ne zamanlar kız ne zamanlar erkek olacağı konusundaBende okudum simdi bikac yazi ama hep yumurtlama gunuyle ilgisinden bahsediyor..şu derecelerde kiz erkek yazisi bulamadim..
aynen canım çabuk davran:)) eminim senin oğlunda cook istiyordur benim kız gibi gerçi benim kız 4 yaşındaykende çok istemişti kardeşi oldu sonraAynen zamani geldide geciyor bile:))
Aksam bidaha yap cnm..bende yapicam 8 de..ben tek cizgilerdeyim tabi dahaCanım sabah 11.15 deki daha catlamadi ve benim bugün her iki kasigim psikolojik değilse acayip ağrıyor sis gibi(
Ayyy benimde karıştı kafam :))) canım sirkeli dusu da dene benceCnm yumurta catladiktan 12 saat sonra kiz icin yazmissin ama yumurta catlamadan dememismiydik hep.ayy kafam karisti iyicene..
Amin canim hepimize insallahSaglikli bir evlat nasip olsun cnm sana ins...
Onun mantigi 12 saat sonrasinda vajina asidiklesiyomus ondan kiz oluyomusTamammm o zmn yumurtlamadan 12 saat sonrasi kiz mantigi da tutuyor demek ki. Ama onun mantigini cozemedim ben yaa
Evet 8 ı bekliyorum üç gündür susuzlukdan gidicem :))))Aksam bidaha yap cnm..bende yapicam 8 de..ben tek cizgilerdeyim tabi daha
Evet ya bende çözemedim.hadi kimisinin 12 saate kalmadan catliyorsa,yada 4 de test yaptı koyu arkasından ilişki oldu 8 de tekrar test yaptı siliklestiyse..Aklımda deli sorular.....Tamammm o zmn yumurtlamadan 12 saat sonrasi kiz mantigi da tutuyor demek ki. Ama onun mantigini cozemedim ben yaa
Bence 12 saat sonrasi olayi dogruKizlar ne diyosuniz bu duruma
Catlamaya calisiyor minik kuzucukCanım sabah 11.15 deki daha catlamadi ve benim bugün her iki kasigim psikolojik değilse acayip ağrıyor sis gibi(
Yumurtlarim benim canlarım inşallah kızı getirir hayırlısı ile :)))))))Catlamaya calisiyor minik kuzucuk
Amiin insallahhh bugun meryem suresini okusana canim persembeyi cumaya baglayan aksam okunursa yavru olurmusYumurtlarim benim canlarım inşallah kızı getirir hayırlısı ile :)))))))
Canım ben seneye düşünüyorum hamilelik 1 yıl önceden başladım takibe :)))))Amiin insallahhh bugun meryem suresini okusana canim persembeyi cumaya baglayan aksam okunursa yavru olurmus
Canım ben seneye düşünüyorum hamilelik 1 yıl önceden başladım takibe :)))))Amiin insallahhh bugun meryem suresini okusana canim persembeyi cumaya baglayan aksam okunursa yavru olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?