- 8 Kasım 2018
- 5.877
- 14.283
- 248
- Konu Sahibi neolsunki9
-
Neden oyle yazildigini anliyorum ama bu da etkisi az da olsa bir metod oldugunu ve dogru uygulayarak uzun sure korunan insanlar oldugu gercegini degistirmiyor. Mesela infertilite tedavisinde bile doktor soruyor, korunuyor muyduniz diye. Geri cekilme yontemiyle korundugunuzi soylerseniz sizi korunmus sayiyor. Evet, etkisi dusuk, evet hic cocuk istemeyenlerin kullanmamasi gerekiyor. Bu da mayo clinic'ten alinma mesela. Withdrawal method (coitus interruptus) - Mayo ClinicSağlık bakanlığının açıkladığı kontrol yöntemlerinde geri çekilme yok. İsterseniz linki de atabilirim
Eki Görüntüle 2831640
O da doğru. “O an onu düşünecek, gidip alacak durumda değildik.” deyince alkol gelmemişti aklıma hiç. Şehvetten gözleri döndü, krize girdiler diye düşündüm herhalde ahsjahsjjaUcuz değil ama en azından indirimde 2 kutu alabilir
Bide anın büyüsü anca kendime geldim diyor ya
Ramazan diye içtik diyemiyor sanırım
İçki de ucuz değil ki
Gitti hap parası
18 ay askerlikten sonra sanki sdhjddkdjkO da doğru. “O an onu düşünecek, gidip alacak durumda değildik.” deyince alkol gelmemişti aklıma hiç. Şehvetten gözleri döndü, krize girdiler diye düşündüm herhalde ahsjahsjja
Kıskanmayalım lütfen. Kibar Feyzo geldi aklıma şimdi. Neyse...18 ay askerlikten sonra sanki sdhjddkdjk
İnsan o an koltukta olsa koltuğu düşünür batar mı diye
Millet kondom düşünemiyor vay anasını şu kadar şehvetlenemedik hiç
Çarşamba çarşafa dolanır; geri çekilme Perşembe perişan gün; 100 tl verilip hap alınmadı sdfghjjkKıskanmayalım lütfen. Kibar Feyzo geldi aklıma şimdi. Neyse...
Benim arkadasimin sevgilisi neredeyse her iliskide kullandirirmis kiza bir ara...2 ayda 1 kaza,anin büyüsü vs ile ertesi gun hapi kullanacaksaniz hormonlarinizin şaftini kaydirirsiniz.
O Salako’ydu ama o da uyuyor bak. Kibar Feyzo’da ağa, adamı köyden sürüyordu. O da şehre çalışmaya gidiyordu, karısına (Müjde Ar) hasret kalıyordu. Kavuşmalarıysa tam bir seremoni.Çarşamba çarşafa dolanır; geri çekilme Perşembe perişan gün; 100 tl verilip hap alınmadı sdfghjjk
Ramazan diye içtik diyememek mi, bunu söylemekten neden çekineyim. Bu şekilde belirttim, ne fark ederUcuz değil ama en azından indirimde 2 kutu alabilir
Bide anın büyüsü anca kendime geldim diyor ya
Ramazan diye içtik diyemiyor sanırım
İçki de ucuz değil ki
Gitti hap parası
Yahu buna mı takıldın sahiden?Ramazan diye içtik diyememek mi, bunu söylemekten neden çekineyim. Bu şekilde belirttim, ne fark eder
Sakin olmalıyım, sakin olmalıyım...
Zaten bu ikinci alışım. Ve araştırdığımda ayda birden fazla almanın uygun olduğu yazıyordu, ona güvenerekten sorun etmedim.Yahu buna mı takıldın sahiden?
Sende garipsin ha çocuğa sesin çıkmamış gelmiş burdaki üyeciklere saldırıyorsun
Borcun var diye gurur yapmışsın hap al demeye ama o hapı kendin alıp 2 ayda 2 kez kullanıp hormonlarını mahvedeceksin bunu hiç düşünmüyorsun
Bazı şeyler zevkten önce gelir, sağlık gibi.
Burda ansiklopedi diliyle değil mizah yoluyla yorum yapıyoruz bunu da herkes bilir yoksa bu konu buraya değil doktorlar sitesine yazılırdı değil mi? Hatta doktor bile bilgilenmeni söylerdi çünkü bu hapı senede 2 kere almak bile zararlı. Bazen mantığı anın büyüsünün önünde tutmak lazımm.
çok teşekkür ederim yorumunuz içinKonu sahibi yorumlardaki dalga ve yargılamalara aldırmayın siz. Buradaki hanımlar herşeyin en doğrusunu kusursuz olarak yaptiklarindan hata yapanların halini anlamazlar. Geri çekilmiş, ertesi gün hapını da alın. Riski minimuma indirin.
Anladığım kadarıyla aktif bir cinsel hayatınız var, size tavsiyem spiral gibi bir korunma yöntemiyle korunun, o anları aklınızda soru işareti olmadan yaşayın.
hapı alın bence.. risk %25, geri çekilme korunma değil bu arada, önce/sonra çekilmesiyle alakalı değil.Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Erkek ilk kez bosaliyosa, geri cekilme bir korunma yontemi olabilir. Tabi zamaninda geri cekerse.
ikinci kez bosaliyosa ve arada wc gitmediyse icinde kalmis olabilen spermden dolayi korunma yontemi degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?