bir defalık geri çekilme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurtlama döneminde değilseniz hamile kalma riskiniz pek yoktur. Yine de içim rahat etsin diyorsanız ertesi gün hapını alabilirsiniz.

Ramazan ne alaka? Belki Müslüman değil, belki oruç tutmuyor

Ay ben bilmeden koronada, ramazanda ve kötü havada kocamla seviştim ama bilmiyordum hiç yanlış olduğunu hava çok da kötü değildi ama oradan kurtarır mıyım? Bir de kocanın suratına bakmadan da sevişmek mümkün.

O anın büyüsü nasılsa artık göz görmeyim akla gelmeyecek kadar çok kıskandım hiç herşeyi bu kadar umursamayacak kadar bir ilişki yaşamadım

Yumurtlama döneminde değilseniz hamile kalma riskiniz pek yoktur. Yine de içim rahat etsin diyorsanız ertesi gün hapını alabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi 10 gün geçtikten sonraki ilişkide hamile kalan biri olarak buna da güvenmeyin
O ay bir şey olur, hormonlar şaşar, yumurtlamam geçti zannedersiniz. Hoop bebiş.

Bende kadın doğum profesörüne gittim. Doktor sordu "hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz" diye bende geri çekilme yöntemi dedim. Doktorda "tamam eşin korunuyor o zaman" dedi.

O anın büyüsü nasılsa artık göz görmeyim akla gelmeyecek kadar çok kıskandım hiç herşeyi bu kadar umursamayacak kadar bir ilişki yaşamadım
uff alkollüydüm, alkol. Ayrıca konuma gelen olumsuz mesajların hepsine like atmışsın, lütfen artık bulut ol ve konumdan git. Başka işin yok sanırım

madem korkuyorsunuz neden yapıyorsunuz? ya da neden önlem almıyorsunuz çok mu zor?

Yumurtlama dönemi 10 gün geçtikten sonraki ilişkide hamile kalan biri olarak buna da güvenmeyin
O ay bir şey olur, hormonlar şaşar, yumurtlamam geçti zannedersiniz. Hoop bebiş.

Yumurtlama takvimindeki hamile kalma riski en düşük, neredeyse imkansıza yakın olan günün meyvesi de şu an 6 yaşında ahsjsjjs.

Bu şekilde hamile kalma ihtimali çok düşüktür, ama korkuyorsanız gidip 100lirayı bayılacalsınız çaresi yok

Geri çekilme yöntemi diye bişey yok malesef. Bebeğiniz tabiki olabilir. Yumurtlama konusunda da tam net bir tarih yok. Erken yada geç yumurtlamış olabilirsiniz.
benim size tavsiyem hemen bir ertesi günü hapı almanız, ilerde kürtaj yaptırmaktan çok daha mantıklı bir yöntem. Üstelik sağlıklı bir bebişin yaşamına da son vermek zorunda kalmazsınız.
lütfen sarhoşken bile prezervatifsiz ilişkiye girmeyin hem sağlıksız hem riskli. Geçmiş olsun.

Biraz önce aldım hapı. Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…