- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
- Konu Sahibi neolsunki9
-
Yumurtlama döneminde değilseniz hamile kalma riskiniz pek yoktur. Yine de içim rahat etsin diyorsanız ertesi gün hapını alabilirsiniz.Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Hanımlar beni taslamayin ama. Bu pandemi de, bu Ramazan'da, bu kötü havalarda, insanlar da ne zevk var yahu? Ben ülkenin gidişatını düşünunce, kocamın suratina bakasim gelmiyor.
İlacı kullanın bence de. Hatta böyle acil! Durumlar için çantanızda kondom bulundurun.
Hamile misinnn❣cok sevindimmOooh kafalar yine bi milyon
Gelmiş ramazandaki gibi dişimi fırçalasam orucum bozulur mu tarzı sorular
Kesin ve net bilgi arkadaşlar yayalım:
GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR
Hanımlar beni taslamayin ama. Bu pandemi de, bu Ramazan'da, bu kötü havalarda, insanlar da ne zevk var yahu? Ben ülkenin gidişatını düşünunce, kocamın suratina bakasim gelmiyor.
İlacı kullanın bence de. Hatta böyle acil! Durumlar için çantanızda kondom bulundurun.
O anın büyüsü nasılsa artık göz görmeyim akla gelmeyecek kadarYahu buna mı takıldın sahiden?
Sende garipsin ha çocuğa sesin çıkmamış gelmiş burdaki üyeciklere saldırıyorsun
Borcun var diye gurur yapmışsın hap al demeye ama o hapı kendin alıp 2 ayda 2 kez kullanıp hormonlarını mahvedeceksin bunu hiç düşünmüyorsun
Bazı şeyler zevkten önce gelir, sağlık gibi.
Burda ansiklopedi diliyle değil mizah yoluyla yorum yapıyoruz bunu da herkes bilir yoksa bu konu buraya değil doktorlar sitesine yazılırdı değil mi? Hatta doktor bile bilgilenmeni söylerdi çünkü bu hapı senede 2 kere almak bile zararlı. Bazen mantığı anın büyüsünün önünde tutmak lazımm.
Yumurtlama döneminde değilseniz hamile kalma riskiniz pek yoktur. Yine de içim rahat etsin diyorsanız ertesi gün hapını alabilirsiniz.
Çok şükürHamile misinnn❣cok sevindimm
Bende kadın doğum profesörüne gittim. Doktor sordu "hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz" diye bende geri çekilme yöntemi dedim. Doktorda "tamam eşin korunuyor o zaman" dedi.Neden oyle yazildigini anliyorum ama bu da etkisi az da olsa bir metod oldugunu ve dogru uygulayarak uzun sure korunan insanlar oldugu gercegini degistirmiyor. Mesela infertilite tedavisinde bile doktor soruyor, korunuyor muyduniz diye. Geri cekilme yontemiyle korundugunuzi soylerseniz sizi korunmus sayiyor. Evet, etkisi dusuk, evet hic cocuk istemeyenlerin kullanmamasi gerekiyor. Bu da mayo clinic'ten alinma mesela. Withdrawal method (coitus interruptus) - Mayo Clinic
uff alkollüydüm, alkol. Ayrıca konuma gelen olumsuz mesajların hepsine like atmışsın, lütfen artık bulut ol ve konumdan git. Başka işin yok sanırımO anın büyüsü nasılsa artık göz görmeyim akla gelmeyecek kadarçok kıskandım hiç herşeyi bu kadar umursamayacak kadar bir ilişki yaşamadım
madem korkuyorsunuz neden yapıyorsunuz? ya da neden önlem almıyorsunuz çok mu zor?Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Cok guzel bir supriz olmus.Saglikla kucagina alirsin insallahÇok şükür
Bu ay öyle bir sürprizimiz oldu tam vazgeçtiğim anda
Yumurtlama dönemi 10 gün geçtikten sonraki ilişkide hamile kalan biri olarak buna da güvenmeyin
O ay bir şey olur, hormonlar şaşar, yumurtlamam geçti zannedersiniz. Hoop bebiş.
Cahillik işte. Arkadaşlar yazmış zaten, anlamadınız mı ne kadar cahil olduğumu. Cahillikten ölecek durumdayım. Yoksa kimin başına geliri çok cahilim keşke ölsem.madem korkuyorsunuz neden yapıyorsunuz? ya da neden önlem almıyorsunuz çok mu zor?
Cahillik işte. Arkadaşlar yazmış zaten, anlamadınız mı ne kadar cahil olduğumu. Cahillikten ölecek durumdayım. Yoksa kimin başına geliri çok cahilim keşke ölsem.
Bu şekilde hamile kalma ihtimali çok düşüktür, ama korkuyorsanız gidip 100lirayı bayılacalsınız çaresi yokŞu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Haklısınız işte ben düşünemedim. Gittim de şimdi bir hap varmış ertesi gün mü ne atılıyormuş ondan aldım. İyi bari her hafta atarım ben artık bunuÖyle demeyin, benim başıma geldi. 6 yaşında.
Biraz önce aldım hapı. TeşekkürlerGeri çekilme yöntemi diye bişey yok malesef. Bebeğiniz tabiki olabilir. Yumurtlama konusunda da tam net bir tarih yok. Erken yada geç yumurtlamış olabilirsiniz.
benim size tavsiyem hemen bir ertesi günü hapı almanız, ilerde kürtaj yaptırmaktan çok daha mantıklı bir yöntem. Üstelik sağlıklı bir bebişin yaşamına da son vermek zorunda kalmazsınız.
lütfen sarhoşken bile prezervatifsiz ilişkiye girmeyin hem sağlıksız hem riskli. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?