- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
adla esyami kimseyle paylasmam kimsenin giyindiginide giyinemem birde zarar verir diye vermem cok.comertmissiniz bence bir sekilde ne yapip edip konuyu acin ve parasini alin durumu yoksa nasil tatile gidiyor allahim.ya nefret ederim.emanete ihanet eden insanlardanMerhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
yuhhvideonun altına; görünce benim sandaletleri hatırladım ve fikrimi değiştirdim. teklifini kabul ediyorum, sen bana yenisini al canım, yazardım.
verip de kötü olacağınıza, vermeyin kötü olun.
lisedeyken çok yakın kız arkadaşım spor ayakkabılarımı beden dersi için istemişti, verdim. aradan zaman geçti ayakkabılar yok ortada. istedim artık, efendim o da başka sınıftan bir kız isteyince hayır diyememiş ve benim ayakkabıları vermiş, tabi ki kız da kaybettim demiş, bitmiş gitmiş. safmışım o zamanlar peki demiştim ama bana sağlam ders olmuştu.
Sonuç ne oldu?Tesekkur ederim yorumlar icin
Sandalet de uzun süreli ödünç verilmez ya ben en fazla bi düğünde giymek için bi saatlik topuklu ayakkabi veririmMerhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
Bence artık üstünde durma hediye aldığını düşün sonuçta samimiyet var aranızda ayakkabıyı isteyecek kadar,ve ihtiyacıda olduğunu da düşünüyorsan hiç takma hatta doğru mu söğlüyor yalan mı söğlüyor diyede düşünmeMerhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Resmen pahalıyı kendi giyecek sana pazardan falan 40 liraya alacakmış galiba söyle aynını alsın olmazsa o parayı versinYazdım kizlar
"Canim videoda gordum sandaleti giyilemeyecek durumda demistin tamir mi ettirdin " dedim.
"Giyilemeyecek durumda demedim ki azicik yiprandi dedim " dedi
Bende attigi mesajlari gonderdim silmemistim. Gormedi henuz
Mesajlari buraya da yapistirayim
[08/08 13:47] Ceylin: Canım bugun musaitsen sandaletleri birakabilir misin akşam lazim da ?
[08/08 14:11] xxx: Bende sana bunu nasıl yazsam diye düşünüyordum kaç gündür sen yazdın sonunda
[08/08 14:12] xxxx: Ben onları biraz fazlaca yıpratmışım sana yenisini alıcam yarın kuzum
[08/08 14:12] xxxx: Çok acil miydi sana
[08/08 14:12] xxx: Sahilde hep taş girdi içine altı açıldı koptu bi tarafı
[08/08 14:13] xxxxx: Geldiğimden beri temizlik yaptım bugünde hastayım yatıyorum bi dışarı çıkıp alamadım
[08/08 14:15] xxxx: Arayıp soracaktım ama çekindim
[08/08 14:16] xxxxx: Valla aldım mahvettim ayakkabıyı nasıl canım sıkıldı yani çok mahçubum pişman oldum aldığıma zaten
Yazdım kizlar
"Canim videoda gordum sandaleti giyilemeyecek durumda demistin tamir mi ettirdin " dedim.
"Giyilemeyecek durumda demedim ki azicik yiprandi dedim " dedi
Bende attigi mesajlari gonderdim silmemistim. Gormedi henuz
Mesajlari buraya da yapistirayim
[08/08 13:47] Ceylin: Canım bugun musaitsen sandaletleri birakabilir misin akşam lazim da ?
[08/08 14:11] xxx: Bende sana bunu nasıl yazsam diye düşünüyordum kaç gündür sen yazdın sonunda
[08/08 14:12] xxxx: Ben onları biraz fazlaca yıpratmışım sana yenisini alıcam yarın kuzum
[08/08 14:12] xxxx: Çok acil miydi sana
[08/08 14:12] xxx: Sahilde hep taş girdi içine altı açıldı koptu bi tarafı
[08/08 14:13] xxxxx: Geldiğimden beri temizlik yaptım bugünde hastayım yatıyorum bi dışarı çıkıp alamadım
[08/08 14:15] xxxx: Arayıp soracaktım ama çekindim
[08/08 14:16] xxxxx: Valla aldım mahvettim ayakkabıyı nasıl canım sıkıldı yani çok mahçubum pişman oldum aldığıma zaten
ne kadar da zekisin şıp diye çözdün olayıİyi de sizin İnstagram'dan göreceğinizi hesap etmemiş mi ki? Bence çok beğendi ve sizin sandaletinizin aynısından kendisine bir tane satın aldı. Yoksa sizin göreceğinizi bile bile niye İnstagram'da böyle bir şey paylaşsın ki? Bu riski almaz bence.Ceylinimdeceylinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?