Bir değişik sandalet meselesi

adla esyami kimseyle paylasmam kimsenin giyindiginide giyinemem birde zarar verir diye vermem cok.comertmissiniz bence bir sekilde ne yapip edip konuyu acin ve parasini alin durumu yoksa nasil tatile gidiyor allahim.ya nefret ederim.emanete ihanet eden insanlardan

yuhh
yersen kirchen!
insanlar ne vicdansız ve rahatlikla yalan söyleyebiliyor ya

Keşke bi fotoğrafını çekip yollamasını isteseydin, kendi gözlerinle görürdün sandaletin durumunu doğru mu yalan mı söylüyor anlardın. Hatta şimdi bile isteyebilirsin.

Geçen sene bi arkadaşım bana plaj çantasını ödünç verdi. Çanta tatilin ortasında bildiğin elimde parçalandı Çok pahalı ve kaliteli bişey değildi (LCW’den almış). Ben yine de çok huzursuz oldum ve saatlerce netten birebir aynısını aradım fakat bulamadım. En son benzer bi model (halat askılı bi çantaydı) ama farklı bi renkte çanta buldum hemen sipariş ettim. İsterse 1 lira olsun ben ona o çantayı yine alırdım. Emanet sonuçta.

Bole seyler neden odunc alinirku? Canta sandalet? Yaw pahali olmasin ucuz olsun benim olsun. Basina bise gelse diye korkarim ben. Kardesimin arabasini bile kolay kolay almam ben..

Sandalet de uzun süreli ödünç verilmez ya ben en fazla bi düğünde giymek için bi saatlik topuklu ayakkabi veririm

Bence artık üstünde durma hediye aldığını düşün sonuçta samimiyet var aranızda ayakkabıyı isteyecek kadar,ve ihtiyacıda olduğunu da düşünüyorsan hiç takma hatta doğru mu söğlüyor yalan mı söğlüyor diyede düşünme

Resmen pahalıyı kendi giyecek sana pazardan falan 40 liraya alacakmış galiba söyle aynını alsın olmazsa o parayı versin
Çok uyanık

Vay şıllık. Resmen hırsızlık bu ya.
Cevap yazarsa lütfen bizi haberdar et. Ne kıymetli sandaletin varmış falan derse sakın alttan alma.

İyi de sizin İnstagram'dan göreceğinizi hesap etmemiş mi ki? Bence çok beğendi ve sizin sandaletinizin aynısından kendisine bir tane satın aldı. Yoksa sizin göreceğinizi bile bile niye İnstagram'da böyle bir şey paylaşsın ki? Bu riski almaz bence. Ceylinimdeceylinim

ne kadar da zekisin şıp diye çözdün olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…