- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Sandalet içimde kaldı, madem alacaksın aynısını al diye yazın lütfen ya. Bu ne rahatlık insanlardaki!
Ceyliin mesajı gördü mü arkadaşın? Gördüyse ne cevap verdi? Ayy dizi bölümü gibi geldi şu an bu konu nasıl merak ettim nasıl bir sonuca bağlanacak acaba :) bir de yenisini alabiliyorsa alsın bence faturasını gönder aynısını alsın, hem mis gibi sıfır sandaletin olmuş olur başkasının ayağının değdiğini kullanmazsın hijyen açısından(senin dahi olsa), hem de 1 kere 10 dk giymişsin sen arkadaşın taşlarda sahillerde takılmış valla rahat rahat müstehak böylelerine.
Daha neler. Ben sizin yerinizde olsam sandaleti almasi konusunda isrsrci olurdum. Spor ayakkabim var benim bir sandaletim yok derdim
Niye cevap vermiyosun ki spor ayakkabim cok o sandaletten alirsan sevinirim çünkü cok begenmistim de parani niye birakiyosun baskasinda
Aynen
Konu sahibi yerine birsey isteme
Ayni sandalatten al canim
Hic kullanmadim icimde kaldi de
Bulamam derse;
O zaman parasi su kadar verirsim helallesiriz..de
Sakin cekinme
Milletin emanet malini alan iyi kullansin bir zahmet.
Onu milletin ayakkabisinin ustune yatmadan once dusunseymisYa soyle soyleyeyim fiyati yuksekti biraz.
Su an indirimli hali bile baya var.
Su an arkadasim calismiyor babasi da yeni girdi ise hala istemeli miyim?
Kesinlikle spor istemediğinizi, o sandaleti çok sevdiğinizi eğer kendi sandaletlerini getirmeyecekse aynısını almasını gerekirse kışın dahi giyeceğinizi söyleyin lütfen. O mu karar verecekmiş sandalet mevsimine de kafasına göre bir ayakkabı alıyor size? Bu ne laubalilik yahu hayret aşırı sinirlendim! Ya da habersizce evine gidin sandaletinizi isteyin, yanınızda fatura da olsun yok mok bişey derse aynısını isteyin. Mesajla olmaz bu işler kesinlikle kaçıyor arkadaşınız.Canım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
40 liraya nixe mi alir abidas mi bilemiyorum artik.
Ya soyle soyleyeyim fiyati yuksekti biraz.
Tatilde belki her gun snap atti istisnasiz hepsinde ayaginda o vardi. Denize gitmisler yine o vardi bilemedim yani. Saglamda bir seydi amaInciden yillar once bende bir sandalet almstim. Tatilde ciddi ciddi acildi tabanı goturdum fabrikaya yollayacagiz filan dediler. Degistirirler diye beklerken yapistirip gonderdiler. Belki oyle bir sey olmustur. Bu olaylar yaşanacak kadar samimiyseniz sorun ne is diye. Yada o sosyal medyada ki videoya yorum atin ayakkabilar cok guzelmis diye. Alim olan anlar.
Maddi durumu sandalet alamayacak kadar kötü ama tatile mi gidiyor?Maddi durumlari yok bunun icin vereyim nolacak 2 3 kere giyer diye dusundum. Ne zaman boyle dusunsem pisman oluyorum hep.
Canım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
Sinirden yarılırdım herhalde, yerinizde olsam.Merhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
Canım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
İste çünkü arkadaşın yalancı ve pişkin. Bu iyiliği hak etmiyor.Ya soyle soyleyeyim fiyati yuksekti biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?