Bir değişik sandalet meselesi

Ya soyle soyleyeyim fiyati yuksekti biraz.
Su an indirimli hali bile baya var.
Su an arkadasim calismiyor babasi da yeni girdi ise hala istemeli miyim?
Sandalet içimde kaldı, madem alacaksın aynısını al diye yazın lütfen ya. Bu ne rahatlık insanlardaki!

Daha neler. Ben sizin yerinizde olsam sandaleti almasi konusunda isrsrci olurdum. Spor ayakkabim var benim bir sandaletim yok derdim

Niye cevap vermiyosun ki spor ayakkabim cok o sandaletten alirsan sevinirim çünkü cok begenmistim de parani niye birakiyosun baskasinda

Aynen
Konu sahibi yerine birsey isteme
Ayni sandalatten al canim
Hic kullanmadim icimde kaldi de

Bulamam derse;
O zaman parasi su kadar verirsim helallesiriz..de
Sakin cekinme
Milletin emanet malini alan iyi kullansin bir zahmet.

Canım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
40 liraya nixe mi alir abidas mi bilemiyorum artik.
Kesinlikle spor istemediğinizi, o sandaleti çok sevdiğinizi eğer kendi sandaletlerini getirmeyecekse aynısını almasını gerekirse kışın dahi giyeceğinizi söyleyin lütfen. O mu karar verecekmiş sandalet mevsimine de kafasına göre bir ayakkabı alıyor size? Bu ne laubalilik yahu hayret aşırı sinirlendim! Ya da habersizce evine gidin sandaletinizi isteyin, yanınızda fatura da olsun yok mok bişey derse aynısını isteyin. Mesajla olmaz bu işler kesinlikle kaçıyor arkadaşınız.

Sorumsuzluk yapmasaydi belki bi nebze uzulurdum. Ama tam bir sorumsuz. Hakediyor istemeyi.

Tatilde belki her gun snap atti istisnasiz hepsinde ayaginda o vardi. Denize gitmisler yine o vardi bilemedim yani. Saglamda bir seydi ama

O sana bastan alayim yenisini demis zaten.
Israrci da olmus.
Nasil alacakti o zaman parasi yoksa?

Ne bileyim
Emanet mali iyi kullanmamasina kizdim acikcasi
Sen bilirsin

Durumu anlattığınız gibiyse durumuna uygun giyinmeli arkadaşınız. Büyüklerin bir sözü vardır " gelin; haline göre salın"... isteyin siz, bir daha kimseden böyle bişey istememesi gerektiğini birazcık pahalı bir yoldan öğrenmiş olur hem. Çok sinir oldum ya. Ayakkabı da istenir mi!

Hikaye kismina koydugu videonun ekran goruntusunu alip "canim bu sandaletler benim sandaletler gordugum kadariyla, ben de iyice giyilemeyecek halde sanmistim, bana getirirsen sevinirim. Cok hevesle almistim hem. benim spor ayakkabiya ihtiyacim yok ayrica" diyebilirsiniz. Eski video derse bile isteyin bence. O sandaletlerin parcalandigina inanmiyorum nedense. Sahilde giyse bile ne kadar parcalanmis olabilir ki? Ayrica arkadasiniz pek bi gozu acik. 40 lira verip sandaletlere el koymaya calisiyor. Ne akilli ya. Bence isteyin.

Maddi durumlari yok bunun icin vereyim nolacak 2 3 kere giyer diye dusundum. Ne zaman boyle dusunsem pisman oluyorum hep.
Maddi durumu sandalet alamayacak kadar kötü ama tatile mi gidiyor? Hiç giymediğin sandaleti neden verdin ki, kendisi mi istedi? Ne ara gördü de istedi. Ay resmen çökmüş.

Kıız istedin di mi sandaletiii? Hiç acıma hiç üzülme avcı arkadaşına gözünü seveyim benim bile sinirim bozuldu onur meselesi oldu artık o sandaletler alınacak! :) çatkapı evine git arkadaşının canım hastayım demiştin ben geldim sandaletlerimi almaya de, eğer gerçekten çok aşırı yıpranmışsa altı yapıştırılmışsa vs faturasını gösterip parasını iste. Kendin alırsın yenisini onun verdiği parayla(kaldıysa)

Canım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.

bundan sonra mevsim hep kış mı olacak?
bir daha yaz gelmeyecek mi?
olsun seneye giyerim çok beğenerek almıştım hevesimi alamadım de.

Çok hevesli aldım o sandaletleri o yüzden spor ayakkabı istemiyorum deyin. Aynısı vardır illa ki sonuçta marka yani indirimde filan bile olsa aynı sandaleti isteyin. Gidip onu alsın. İnsanlar ne yüzsüz ya bir de ayakkabı yani istemesi bile çok iğrenç. Hem de sandalet çıplak ayak değecek ona.

Elbise ve ayakkabının ödüncü olmaz aslında. İstenildiğinde bende verdim kıyafet ama ben kimseden istemedim istememde.. ne varsa onu giyersin yani emanete ne gerek var. Ayrıca yırtıldı diyip giyinmesi de ayrı çirkin.. ama bunu mutlaka söyleyin kendisine kimseyi enayi sanmasin

Sinirden yarılırdım herhalde, yerinizde olsam.

Tabii ki spor ayakkabı alabilir. Arkadaşı sokuyorsun inci mağazasına güzelinden bir ayakkabı beğeniyorsun. Durumu yoksa da ona göre davranır az mal kıymeti bilir. Arkadaşta o da yok.

Ben bi kaç sene önce denize giderken pazardan aldığım sandaletlerle gittim kumda taşta mahvolur diye. Durumum da gayet vardı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…