- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bu kişiyle arkadaşlığını kes benceCanım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
40 liraya nixe mi alir abidas mi bilemiyorum artik.
gercekden bunu kendınıze yapmayınYa soyle soyleyeyim fiyati yuksekti biraz.
Su an indirimli hali bile baya var.
Su an arkadasim calismiyor babasi da yeni girdi ise hala istemeli miyim?
sanmiyorum,Nixe bile almaz oyle gecistirir.Neyse arkdasinizi tanidiniz bu sebeple bu da bir seyCanım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
40 liraya nixe mi alir abidas mi bilemiyorum artik.
Ben insanlara kusura bakmayın hiç bir kiyafetimi birine veremem başkasından da kiyafet istemem demekte buldumMerhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
Ben takmaya altin isteyip ona da kaybettim diyeni duyduğumdan ilginç gelmiyorMilana bikini, iç çamaşırı isteyen bile var gülüm, veremem deyip reddedince elindekileri paylaşmayan, burnu büyük cimri yaftasını yapıştırıveriyorlar.
Ceylin,
kimseye eşyalarını verme ablacım, kıyafet ayakkabı vb vermiyorum hijyen kaygısıyla ama evde kullanılan eşyalarımdan çok verdim zamanında, alan kırıp döküp kenara attı, kırıp bozdum deme zahmetinde bile bulunmadı, bir kısım eşyamda giden yerden bir daha geri dönmedi, isterken rahatça isteyenler bozunca bozuldu kusura bakma deseler başım gözüm üstüne, dünya malının lafı mı olur der geçerim ama o inceliği de görmediğimden büyük sözüme tövbe kimseye birşey vermiyorum artık.
Sandaletlerini de geri istemelisin bence, hatta yorumlara katılıyorum, çekilen video üzerinden yorum yaparak istersin, Arif olan anlar.
Siz parayı sokaktan mı topluyosunuz? O zaman millete hava atacam diye utanmadan insanların iyi marka sandaletlerini isteyecek, yıprandı diyip üstüne yatacak oldu! Madem durumu iyi değil gidip kendine 40 liraya sandalet alsın. Valla 40 liraya mis gibi sandaletler bulabilirim. Eğer paran yoksa ona göre yaşarsın sırf gösteriş için insanlardan bişeyler istemezsin. Bence aldırın ders olsun.Ya soyle soyleyeyim fiyati yuksekti biraz.
Su an indirimli hali bile baya var.
Su an arkadasim calismiyor babasi da yeni girdi ise hala istemeli miyim?
Ayy muazzam yorum. En çok kullandığım şey hem fakir hem salak :))) gülümsedim.Ayy hem fakir hem salakmış o da be.
Ama alenen de salak yerine koymuş resmen seni de
Ayakkabı firmaları konkordato veriyor (iflas erteleme için kayyum atama)onlara ürünlerini alarak ekonomiyi canlı tutmuşsunuz polyanna yanım bunları derkenMerhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?