Bir değişik sandalet meselesi

Ya soyle soyleyeyim fiyati yuksekti biraz.
Su an indirimli hali bile baya var.
Su an arkadasim calismiyor babasi da yeni girdi ise hala istemeli miyim?
gercekden bunu kendınıze yapmayın
bu hayat bu dunya bukadar ıyıler ıcın degıl cok cıddıyım
omur boyu etrafınızda hep boyle ınsanlar olur
hakkınızı yedırmeyın sızı kullanmıs olmasına ızın vermeyın ona ders verırsenız baskasına da yapmaya cekınır en azından

bu onun sorunu durumu yokmus bılmemneymıs sızı ılgılendırmesın . mesajına cevap yazın . sandaletın fıyatı yazılı halı incinın kendı sıtesınde vardır o lınkı yollayın . tamam su gun musaıtım bırlıkte ıncı magazasına su gun su saatde gıdelım artık spor mu alırsın sandaletmı aynı fıyata ne bulursak deyın

yapmanız gereken bu ondan sonra da arkadaslık kesılmelı

Canım sandaletin mevsimi geçti diye spor ayakkabi alicam ben sana onun yerine o yiprandigi icin getirmek istemedim minvalinde bir seyler dedi cevap vermedim.
40 liraya nixe mi alir abidas mi bilemiyorum artik.
sanmiyorum,Nixe bile almaz oyle gecistirir.Neyse arkdasinizi tanidiniz bu sebeple bu da bir sey

Hâlâ sizin " canin sağolsun istemiyorum" demenizi bekliyor. Fazla vicdanli oluşunuza güveniyor belli. Siz bilirsiniz istemeyebilirsiniz, aynisindan alirsa zorlanacak diyorsunuz.
En başından size geri vermemek üzere almış onu da söyliyeyim. Emanet mal sahile götürülmez. Çok begenirse bir iki kez giyip verir insan. Bin yilda bir ben de aldim emanet ama geri verene kadar aman bir şey olmasin diye strese girmekten bir hal oldum ve boyle stresli olacaksa hic ödünç almam yokluguyla idare ederim daha iyi dedim.
Her durumda bir daha görüşmeyin bu insanla. Sizi, nasılsa onda var, buna muhtaç değil zihniyetiyle yolunacak kaz görüyor.

Ya elbiseyi falan bir şekilde anlarım, hadi kuru temizlemeye verirsin sonra giyersin tekrar ama başkasına ayakkabı nasıl veriyorsunuz Allah aşkına? Ayağında mantar mı var, temiz mi pis mi belli değil ııyy. Ben giymediğim ayakkabılarımı bazen kardeşime veririm ama alıp da tekrar giymem, kardeşimin ne kadar temiz olduğunu bilmeme rağmen. Ayak bu yahu. Neyse bence unutun o sandaletleri artık. Ben şahsen geri verse de giyemezdim artık. Parasını isteyin, 40 lira değil taksitle almıştım hala taksidini ödüyorum taksit taksit sen bana ver deyin. Yapacak bir şey yok madem üstüne çöktü, bari satın almış olsun sizden.

Ben insanlara kusura bakmayın hiç bir kiyafetimi birine veremem başkasından da kiyafet istemem demekte buldum

Ben takmaya altin isteyip ona da kaybettim diyeni duyduğumdan ilginç gelmiyor

Kısaca malım seni vereyimde mi kötü olayim vermeyeyimde mi kötü olayım

Her iki durumda da kötü olacağım en azından vermeyeyim de malım bende kalsin

Başkasına bir aksesuar ya da elbise bile bazen ödünç verilir de ayakkabıyı ilk defa duyuyorum. Yapmışsınız bir hata ama geri durmayın çirkeflikse çirkeflik, ayakkabınızı ya isteyin ya da diğer üyelerin dediği gibi imalı bir mesaj falan atın. Ayıp yani yaptığı..

Ayrica yirtilmis ve giyilemiyecek olsa size 40 tl vermeyi teklif etmez. Canim ayakabinin alti acildi misal fişi duruyosa garantiye yollayalim derdim. Hatta getirir sana gosterirdim bak boyle oldu sende gor diye..

“Madem alacaksın spor ayakkabı değil de sandaletin aynısından al, çünkü çok sevmiştim ama hiç giyemedim, yazın son günlerinde giyerim en azından.” demelisiniz.

Adil olan bu. Hem mağduriyetiniz bir nebze giderilmiş olur, hem arkadaşınız sorumluluğu almış olur.

(Arkadaşınızı gerçekten iyi niyetli görsem üzülmeyin, sağlık olsun derdim ama bu koşullarda bence yapmanız gereken bu.)

Ya soyle soyleyeyim fiyati yuksekti biraz.
Su an indirimli hali bile baya var.
Su an arkadasim calismiyor babasi da yeni girdi ise hala istemeli miyim?
Siz parayı sokaktan mı topluyosunuz? O zaman millete hava atacam diye utanmadan insanların iyi marka sandaletlerini isteyecek, yıprandı diyip üstüne yatacak oldu! Madem durumu iyi değil gidip kendine 40 liraya sandalet alsın. Valla 40 liraya mis gibi sandaletler bulabilirim. Eğer paran yoksa ona göre yaşarsın sırf gösteriş için insanlardan bişeyler istemezsin. Bence aldırın ders olsun.

videonun altına; görünce benim sandaletleri hatırladım ve fikrimi değiştirdim. teklifini kabul ediyorum, sen bana yenisini al canım, yazardım.

verip de kötü olacağınıza, vermeyin kötü olun.
lisedeyken çok yakın kız arkadaşım spor ayakkabılarımı beden dersi için istemişti, verdim. aradan zaman geçti ayakkabılar yok ortada. istedim artık, efendim o da başka sınıftan bir kız isteyince hayır diyememiş ve benim ayakkabıları vermiş, tabi ki kız da kaybettim demiş, bitmiş gitmiş. safmışım o zamanlar peki demiştim ama bana sağlam ders olmuştu.

Parasının olmaması onun sorunu, o kadar züğürtse tatile nasıl gidiyor onu da mı ödünç almış?

Ayakkabı firmaları konkordato veriyor (iflas erteleme için kayyum atama)onlara ürünlerini alarak ekonomiyi canlı tutmuşsunuz polyanna yanım bunları derken
Fitne ficcur yanım arkadaşınıza otlakçı görgüsüz fırsatçı gibi şeyler söylüyor
Birde açık giyilen ürün bunlar benim terliğimi bir düğün zamanı biri giymiş siğil geçti ve çok kötü birşeydi kriyoterapi oldu kaç seans İnan o pahalı ayakkabıdan kaç kat fazlasına mal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…