arkadaslar merhaba ben bazen sacimi boyatmak yada kestirmek kasimi aldirmak istiyorum ve bunu esimle paylasiyorum ama her zaman bu konuyu actigimda evde bir kavgamiz oluyor benim oyle seyelre verecek param yok sanki param ucuyor onlara verince hep oyle konumamiz oluyor da iki gun once yine kavgamizi yaptik boyatacamd edim hayir dedi ve konumaya sebebii soruyorum yapma sacini kapat oyle boyle kelimeler kulaniyor ama belki bende asiriya kciyorum ama ne yapiyim sonucta bakiimli olmak istiyorum ama bana diyorki ben senin icini begeniyorum disini degil diyor acaba neden boyle seyelr yasiyoruz kendime diyorkumki acaba kisakniyormu guzel olmamai diyorum baskalarindan ve sebebini soruncada paramiz yok disin guzel olsa ne farkeder diyor acaba bu neden kaynaklaniyor yazarsaniz seviniimr
merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim ve dünya tatlısı bir oğlum var eşim beni çok seviyo üzerime titrer bende onu çok seviyorum ancak 3 ay önce başladığım işyerinde biri var hoş biri ve benimle çok ilgileniyor beni etkilemeye çalışıyor görmezden gelmeye çalışıyorum ama kafam karışmaya başladı kendi kendime kızıyorum napıyosun sen evli barklı çocuklu insansın diye bana yardım edin napıcamm işimi bıraksam acaba
a.s.hayırlı olsun madamX.
evet millet neleri dert ediyor kendine.
bencede dert değil sohbet.
hayırlı olsunnnsempatiksalakcinnikonular tam faciaakaydirigubbakcemile3
Gerçektende yazmak için mi yazıyo bazıları sempatiksalakcinni
Eltisi olan,daha doğrusu kıskanç eltisi olan anlar...Eşinizi kırmadan,çevreye çaktırmadan eltinizi nasıl susturursunuz ve ya alt edersiniz ,yaptığı şeytanlıklara engel olursunuz?Yaşadığınız ilginç ya da komik olaylar,sinir durumlar var mı? Paylaşalım arkadaşlar..
Bu büyük derdine senden başkası yardımedemez.Baksana kendin söylüyorsun hoş biri ve benimle ilgileniyor diye.Her ilgilenen hoş insana gönül kaptırılırsa vay halimize.
seni çok iyi anlıyorum...benm de bir zamanlar böle bir sıkıntım vardı...yapman gereken en başta olacakları durdurmak.. bir kaptırırsan hayatta kurtaramazsın kendini...kendine hakim ol..en başta kendine yapacağın saygısızlığı düşün sonra da evliliğine...aman diyim arkadaşımm görme..gerekirse restini çek konuş bak kardeşim ben evli ve mutlu bir bayanım eşimi de çok seviyorum diye...eşini çok sevdiğini mutlaka söle. ve bu konuşmayı asla tenha bir yerde yapma..allah yardımcın olsun.. sakın şeytana uyma..
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim ama canım burada biz aslında dert olmayan sırf yazmış olmak için yazılmış,geyik konulu olabilecek alıntıların eğlencelisohbetini yapacağız.Konu sahibi yorumlarını kendi topiğinde bekliyorohaoldumsmile
eyyyvahhhh,eyyyyyvahhhhh çok üzüldüm sana madamX kesin kocan birini bulmuştur. delikafadulden
Sende kahve götürrrr çaktırmadan dök üzerine yak gitsin işte sempatiksalakcinni
İşte en kötü yanım,şeytanlık düşünemiyorum :2:
önerilerinize ihtiyacım var :2:
sen sor biz anlatırız bacımmm kaydirigubbakcemile5
elini salçalı suya batır komple delikafadulden
ayyy elimi kestim de koşarak gelirrr
bizzat denemmiştir hehehehehe :mymeka:
valla ben şeytanlık düşünüyorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?