Bir derdim var..Nasıl anlatsam ki..yardım edin

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
59
163
Ankara
Derdinde geyiği olurmu demeyin..biz yaparız.kaydirigubbakcemile2Hadi anlatın derdinizi çare olalım opuyorumnanaktan
Öyle dert diye açılan konular var ki gerçektende tam geyik sohbeti kaydirigubbakcemile3
Bende o geyikleri burada rahat rahat yapalım istedim,bazen alıntılarla bazen örneklerle ..
Sohbetimiz dertlerimiz olsun,buyrun

Eh.. şimdi bu dert diye açılacak konu mu,Bence bu sohbet.

Bu büyük derdine senden başkası yardımedemez.Baksana kendin söylüyorsun hoş biri ve benimle ilgileniyor diye.Her ilgilenen hoş insana gönül kaptırılırsa vay halimize.

Gerçektende yazmak için mi yazıyo bazıları sempatiksalakcinni

a.s.hayırlı olsun madamX.

evet millet neleri dert ediyor kendine.
bencede dert değil sohbet.

Allah dert vermesin kimseye ama sırf eğlence içinse geyik topiğine buyursunlar değilmi?

hayırlı olsunnnsempatiksalakcinnikonular tam faciaakaydirigubbakcemile3

Ne açıdan facia Aslı boshayallersmile

Gerçektende yazmak için mi yazıyo bazıları sempatiksalakcinni

Evet yazmak için yazıyorlar ya da ekşın yaratmak için
Bende KK'da ekşının ne olduğunu öğrendim

Bu da dert olmuş,şeytanlık yapmanın adı dert olmuş :roflol:,kimse burada sana şeytanlık öğretmez..öyle mi acaba?,:1ninca:

Bu büyük derdine senden başkası yardımedemez.Baksana kendin söylüyorsun hoş biri ve benimle ilgileniyor diye.Her ilgilenen hoş insana gönül kaptırılırsa vay halimize.

seni çok iyi anlıyorum...benm de bir zamanlar böle bir sıkıntım vardı...yapman gereken en başta olacakları durdurmak.. bir kaptırırsan hayatta kurtaramazsın kendini...kendine hakim ol..en başta kendine yapacağın saygısızlığı düşün sonra da evliliğine...aman diyim arkadaşımm görme..gerekirse restini çek konuş bak kardeşim ben evli ve mutlu bir bayanım eşimi de çok seviyorum diye...eşini çok sevdiğini mutlaka söle. ve bu konuşmayı asla tenha bir yerde yapma..allah yardımcın olsun.. sakın şeytana uyma..

Vakit ayırdığın için teşekkür ederim ama canım burada biz aslında dert olmayan sırf yazmış olmak için yazılmış,geyik konulu olabilecek alıntıların eğlencelisohbetini yapacağız.Konu sahibi yorumlarını kendi topiğinde bekliyorohaoldumsmile

topic balışığı ne peki..??ve bunu paylaşan arkadasın rumuzu??

Çok yoruldum kızlar..kocamda bana habire çay getir,tatlı getir diyor ohaoldumsmile
sanırım artık beni sevmiyor,çay getiriyorum offf oofff diye uzaklara dalıyor,acaba başkasınımı buldumafoldumben

İşte en kötü yanım,şeytanlık düşünemiyorum :2:
önerilerinize ihtiyacım var :2:

sen sor biz anlatırız bacımmm kaydirigubbakcemile5
elini salçalı suya batır komple delikafadulden
ayyy elimi kestim de koşarak gelirrr
bizzat denemmiştir hehehehehe :mymeka:

sen sor biz anlatırız bacımmm kaydirigubbakcemile5
elini salçalı suya batır komple delikafadulden
ayyy elimi kestim de koşarak gelirrr
bizzat denemmiştir hehehehehe :mymeka:

Ama o bana kıyamaz hemen öper elimi,salçalı su olduğunu anlarsa bana güvenini yitirir,kaybederim büsbütün boshayallersmile

Kızlar benimde bi derdim var..

Acaba vanilyalı mı yoksa çilekli dondurma mı yesem :umursamaz:

sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…