Evinde evcil hayvan olarak hamam böceği besleyen bi arkadaşım var ohaoldumsmile
Sizce devam ettirsem mi arkadaşlığımı ey bayanlar çok önemli bi sorun sırnaşık şey
Madam durumlar nedir eşinle sempatiksalakcinni ilgi varmı ilgi sırnaşık şey sırnaşık şey
he valla bende merak ettimkaydirigubbakcemile5
benimde evde tüylü oğlum var adı bobi,şimdiiii düşünüyorum,düşünüyorummm acabaaaa CADIARZU durun durun heyecanlandım evet,evet traş ettirsem mi?delikafadulden yaaaa bana bir ikir verseniz offff sıkıldım karar veremiyorum
Şimdi sabah akşam tasmayla gezdiriyordurda o,iyi düşün taşın derim,aile büyüklerine danış derim,insan bazan yanlış kararlar verebilir,allah yardımcın olsun :hulya:
İyi sayılır ama çay içtikçe hala uzaklara dalıyor mafoldumben
o zaman çay içme yasağı uygula şekerim delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kendisininde fikrini al..sonra depresyona falan girmesin ohaoldumsmile
çok zor bir durum arkadaşım,
Onuda yapamıyorum,çünki ben tiryakiyim sositososito
ben içerim obakar kıyamet kopar kaydirigubbakcemile3
Anlat anlat,çare burada sırnaşık şey
Oturup konuşsa sorun kalmayacaksa neden konu açmış merak konusu. aklinialirimsmileArkadaşlar eşim en küçük bir problemde bana küsüyor.oturup konuşsak sorun kalmayacak.ama o günlerce tek bir kelime etmeden köşesine çeliliyor ve günlerce konuşmuyor.evde yemek bile yemiyor.Bende gidip barışmıyorum.( kendisi suçlu olduğunda) yardım edin ne yapmalıyım.bu durumdan çok sıkıldım.daha 15 aylık evliyiz ilerde ne olur bilmiyorum.:roflol:,:roflol:
Selam ben de geldim...
Şuna bakın...
Oturup konuşsa sorun kalmayacaksa neden konu açmış merak konusu. aklinialirimsmile
Acaba eşini bizim mi oturup konuşmaya ikna edeceğimizi düşünüyor? bilmiyorumkismile
Selam ben de geldim...
Şuna bakın...
Oturup konuşsa sorun kalmayacaksa neden konu açmış merak konusu. aklinialirimsmile
Acaba eşini bizim mi oturup konuşmaya ikna edeceğimizi düşünüyor? bilmiyorumkismile
güzel bit topic
dertsiz başına dert arayanlar çok gercekten
dün mesela 165 lik boyuyla herkes kendisine uzun dediği için bana nolur uzunboyun avantajlarını anlatın
diye yalvarıyordu bir kızcağız
kaç defa normalsin dedik yok herkes ona uzunsun diyormuş rahatsz oluyormuş hanfendi
daral getirdi millete
aynı kişiler babydilau
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?