Bir derdim var..Nasıl anlatsam ki..yardım edin

Ama o bana kıyamaz hemen öper elimi,salçalı su olduğunu anlarsa bana güvenini yitirir,kaybederim büsbütün boshayallersmile

yemez diyorsun bu numarayı
sende bayıl gitsin at kendini yere akannehir

valla ben şeytanlık düşünüyorumbilmiyorumkismile

alalım yeni fikirleri sırnaşık şey

Kızlar benimde bi derdim var..

Acaba vanilyalı mı yoksa çilekli dondurma mı yesem :umursamaz:

ikisinide karıştır ye banada yolla ama :icecream:

sempatiksalakcinni

madaaaammmmm sırnaşık şeysırnaşık şey allah seni napmasin topige bak:roflol::roflol:
hayirli olsun topigiiinnnn opuyorumnanaktan
ama alintiladigin mesajlarin sahipleri buraya ugrarsa yanariz la sempatiksalakcinni

Ayyyyy bende öğrenmek istiyorum
Süper topik yaa çok eğlendimm
Eğlenceli paylaşım çok sağol bu topiği açtığın için a.s.

madaaaammmmm sırnaşık şeysırnaşık şey allah seni napmasin topige bak:roflol::roflol:
ama alintiladigin mesajlarin sahipleri buraya ugrarsa yanariz la sempatiksalakcinni

kızzzz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey doğru söyluyosun,bende sen gibi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5.dua edelimde mesaj sahipleri uğramasınlar buraya.delikafadulden

Sağol fstk,topik süper değilmisırnaşık şey
mesaj sahipleri görsün önemli değil,kimsenin özeline girmedikkisırnaşık şey
forumda kimsenin mesajı özel değildir,yazıldıktan sonra kamu malıdırsırnaşık şey

Ayyyyy bende öğrenmek istiyorum
Süper topik yaa çok eğlendimm
Eğlenceli paylaşım çok sağol bu topiği açtığın için a.s.

Öğrenirsin tatlım,eğlenmek için açıldı topik.
Ama insanların dertleriyle eğlenmek değil amacımız,eğlenmek için yazılmış dertlerle eğleneceğiz biz..dert var dert var değilmiyerimseniben

kızzzz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey doğru söyluyosun,bende sen gibi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5.dua edelimde mesaj sahipleri uğramasınlar buraya.delikafadulden

Canım onlarda bizimle eğlenmek için yazıyorlar :))

güüüüünaaaaaaaaydıııııııııııın herkese

Günaydın şeker a.s.

Tabi ki canım benim lafım yazmak için yazanlara zatenbuyrunnnnnnnnn
Mantıklı yazanlara bende bişi demiyorum...Evet dert var dert varkaydirigubbakcemile5

Evinde evcil hayvan olarak hamam böceği besleyen bi arkadaşım var ohaoldumsmile

Sizce devam ettirsem mi arkadaşlığımı ey bayanlar çok önemli bi sorun sırnaşık şey

benimde evde tüylü oğlum var adı bobi,şimdiiii düşünüyorum,düşünüyorummm acabaaaa CADIARZU durun durun heyecanlandım evet,evet traş ettirsem mi?delikafadulden yaaaa bana bir ikir verseniz offff sıkıldım karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…