Bir derdim var..Nasıl anlatsam ki..yardım edin

Yuhhhh diyorummm yaaa
Ama gerçekten çok güldümmm çok zekiymiş arkadaşş
Birşey yazıyorsun arkasında dur bari hiç olmazsa

zebani gözün iyi korkmuş senin anlaşılan
doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur diye boşuna dememişler
kaybolan vardı ya dün konusunu kapatmış kaybolmuş gitmiş

sorma canm ya baya korktum :roflol::roflol:ceza puanım düşsün döncem sahalara aklinialirimsmile
reelde de böyleym çenemden çok çekiyorum.dilimi aldırasım varnaniknanik

kaybolan kayboldu evet kafamçokkarıştı ben yazardm buraya ama kalsnmirmirmirmir
zatenn kkda hep böyle değil mi işlerine gelmeyince kapattırıyolar :umursamaz: ya da hakaret ediyolar değişmiyo anacım:sm_confused:

kaybolan önceki konularnda baya hakaret etmişti bana.ben ceza aldm o ban
amann bananeyse :hulya:

Değilmiya?Allahtan boy değil soy önemli demedi

Süper topik Bu dertsiz dertlerden gına gelmişti şeker,belki bu sayede kurtuluruz çakma dertlerden

Boşver canım ona buna laf söylemeye gerek yok,çakma dertlerle ilgilenelim biz,bunada ban gelmez ya :lepi:

Değilmiya?Allahtan boy değil soy önemli demedi

Süper topik Bu dertsiz dertlerden gına gelmişti şeker,belki bu sayede kurtuluruz çakma dertlerden
:roflol::roflol::roflol:
işte bu :lepi: bizde o zaman önemli olan soy değil ü.... kimin soyduğudur deriz aklinialirimsmile (ve zhebani banlanır:tomato::tomato:) yazara saygılarbuyrunnnnnnnnn

dertsiz dert ivet sempatiksalakcinni misafir sayımız çoğalcak desene
:hulya:

Boşver canım ona buna laf söylemeye gerek yok,çakma dertlerle ilgilenelim biz,bunada ban gelmez ya :lepi:

olur kaydirigubbakcemile5

aa yeni gördüm hayırlı olsun

Selam,senin şansına az önce bir dert okudumki sorma,
arkadaş tüm vakitlerde namazını kılıyormuş ama yatsıya gelince kaytarıyormuş:roflol:
birde diyorki bilgisayara vakit buluyorum ama yatsı namazına bulamıyorum diyor :roflol:
hey allahım ben nasıl açmayayım bu topiği

malzeme bol burda bu konu alır başını gideraklinialirimsmile

sempatiksalakcinni

Ölcem şimdi. sempatiksalakcinni

Şimdi buradaki sorunu siz anladınız mı ben mi anlamadım sadece?
:bbo:

burcu canım haklısın eşimde mühendis..allaha şükür geçinip gidiyıruz ama onlar yüzünden borcumuz bitmiyo..yüklendikçe yükleniyolar...rahatları lüksleri için para istiyolar...ben devamlı eltimle kıyaslayıp eşimşn yanında onu övüyo..eşimde inanamıyo...kızı bi görseniz mantık işi değil benimle onu kıyaslamak...daha okuyo...allahın yarattığını yargılamak bana ddüşmez ama benden güzel değil..benim aile çok görgülü saygın bi aile..ama hep aşağılandım kayınvalidemse ilkokula bile gitmemiş..beni beğenmez...kendisi köyde yetişmiş ben köyü görmedim beni köylü diye aşağılamaya çalışır...köylü olamak ayıp gibi..ah ah bi anlatsam gülermisin ağlarmısın..ne yapayım bu kadını..okadar kurnazki...deli ediyor beni..giderek ona benzediğimi hissediyorum

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

derde bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…