- Konu Sahibi tontikicileklerim
eşin anneci tiplerden ..
cnm benim üzülme,mesafeli ol saygını yitirme ..![]()
Buna çok güldüm işte.Ağzımdan çayı püskürttüm.Hay yaşayasın emi !!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin anneci tiplerden ..
cnm benim üzülme,mesafeli ol saygını yitirme ..![]()
Yine bir eşimin ailesi yardım etmedi konusuyla karşınızdayız.eşim hep ailesini haklı buluyor her konuda asla beni haklı bulmuyor ve ailesi hakkında konuşturmuyor.o kadar bunalıyorum ki eşimden başka kime anlatabilirim ki onlar hakkındaki rahatsızlığımı.mesela evlenirken bize yardım etmediler 3 kuruş parayla evlendik zar zor ne zorluklar çektik.ev aldık 12 yıl sonra yine yardım etmediler ben para isteyince hep yok diyolar.1 yıl dil döktükten sonra kızıma oda aldılar ve aldırdığım için ben suçlu bulundum hatta alacakları gün yan çizmeye başladılar.eşim tarafından suçlu bulundum üstelik.sonra aldırdığım için bin pişman oldum eşek gibi kendi ödeseydi.geçen düğünde kv kolunda bilezikleri görünce şok oldum eşime dedim ki hem para yok diyolar hem bileziklerine bak annenin dedim gözünmü var dedi ve ben yine ŞOK Allahım ne oluyor böyle dedim.olsun yapsın diyo.ben dedim ki yapsın ona bi lafım yok ama neden yok diyolar ve neden ev alırken bize yardım etmediler o da yapmak zorunda değiller dedi.yani ben kötüyüm kötü gelinim herşeyde gözüm var.eşimin gözünde bu böyle.çok üzülüyorum.sanki kendimi ifade edemiyorum.onlar bana herşey söylüyolar evime geldiklerinde ben misafir onlar ev sahibi gibi.bunu hazmedemiyorum.ben ne sıkıntılar çektim ne fedakarlıklarda bulundum.ihtiyaçlarımı hep erteledim hala daha erteliyorum.hak etmiyorum.eşimin bunları görmemesi ve benim yanımda olmayışına çok üzülüyorum.sizce ben haksızmıyım.onlar evime geldiğinde nasıl davranmalıyım.
gözü olmasa laf etmezdi sonuçta.o bilezikleri beraber mi aldılarailesi para vermek zorunda değil ama
annemin bileziğinde gözünmü var dese kocam üzülürdüm ben ..![]()
Ama biraz da kendimizi adamın yerine koyup düşünmemiz lazım. Mesela senin eşin annenin bileziklerini görüp şikayet etseydi nasıl hissederdin. Valla ben konu sahibinin eşinden bile daha sert tepkiler verebilirdim. Sana ne yani benim anamın bileziğinden. Senin maaşından mı kesip aldı? Ama söz konusu eşin ailesi olunca işler değişiyor tabi değil miailesi para vermek zorunda değil ama
çocuklarım için her şeyi yaparım dediği,kaynanasından oda istemek oluyor galiba.çocuklar evlenirkende mi kaynanadan para isteyecek ki,durumlar malum.üstelik çocuklar daha büyüdükçe masraflar gani gani artacak.bir eşin çalışmasıyla birikim yapılamayacak haliyle![]()
KVniz gelse , aa para yok diyor ama Esesin kollarında bileziklere bak dese, sizin aklınızdan ne geçer? :)ailesi para vermek zorunda değil ama
ben çocuklarım için yaşıyorum onlar rahat etsin ben etmeym benim zihniyetim bu ailemden de bunu gördüm
gerçekten kendimi ifade edemiyorum ben galiba sizin çocuklarınız yok galiba ne demek istediğimi anlayamacak kadar acizz ve gaddarsınız.
3 kuruşla zar zor evlendik diyorum siz ne diyosunuz ben evlatlarıma aynı sıkıntıyı yaşatmam
gözü olmasa laf etmezdi sonuçta.o bilezikleri beraber mi aldılar![]()
Ama biraz da kendimizi adamın yerine koyup düşünmemiz lazım. Mesela senin eşin annenin bileziklerini görüp şikayet etseydi nasıl hissederdin. Valla ben konu sahibinin eşinden bile daha sert tepkiler verebilirdim. Sana ne yani benim anamın bileziğinden. Senin maaşından mı kesip aldı? Ama söz konusu eşin ailesi olunca işler değişiyor tabi değil mi![]()
KVniz gelse , aa para yok diyor ama Esesin kollarında bileziklere bak dese, sizin aklınızdan ne geçer? :)
Bu arkadaşın anlattıklarına bakılırsa gayet de gözü var ama kayınvalidesinin bileziklerinde. Ben de olsam gözün mü var derdim. İş, kocaya o lafı söylettirecek hareketler yapmamakta.ailesi para vermek zorunda değil ama
Ama biraz da kendimizi adamın yerine koyup düşünmemiz lazım. Mesela senin eşin annenin bileziklerini görüp şikayet etseydi nasıl hissederdin. Valla ben konu sahibinin eşinden bile daha sert tepkiler verebilirdim. Sana ne yani benim anamın bileziğinden. Senin maaşından mı kesip aldı? Ama söz konusu eşin ailesi olunca işler değişiyor tabi değil mi![]()
Bu arkadaşın anlattıklarına bakılırsa gayet de gözü var ama kayınvalidesinin bileziklerinde. Ben de olsam gözün mü var derdim. İş, kocaya o lafı söylettirecek hareketler yapmamakta.
Kaç yıllık evlisiniz.Kimsenin kimseye yardım etmk para vermek gibi bir zorunluluğu yok.Herkesin evi ayrı.Ne yapsın şimdi kocan gidip anasıyla babasıyla papaz mı olsun.eşim hep ailesini haklı buluyor her konuda asla beni haklı bulmuyor ve ailesi hakkında konuşturmuyor.o kadar bunalıyorum ki eşimden başka kime anlatabilirim ki onlar hakkındaki rahatsızlığımı.mesela evlenirken bize yardım etmediler 3 kuruş parayla evlendik zar zor ne zorluklar çektik.ev aldık 12 yıl sonra yine yardım etmediler ben para isteyince hep yok diyolar.1 yıl dil döktükten sonra kızıma oda aldılar ve aldırdığım için ben suçlu bulundum hatta alacakları gün yan çizmeye başladılar.eşim tarafından suçlu bulundum üstelik.sonra aldırdığım için bin pişman oldum eşek gibi kendi ödeseydi.geçen düğünde kv kolunda bilezikleri görünce şok oldum eşime dedim ki hem para yok diyolar hem bileziklerine bak annenin dedim gözünmü var dedi ve ben yine ŞOK Allahım ne oluyor böyle dedim.olsun yapsın diyo.ben dedim ki yapsın ona bi lafım yok ama neden yok diyolar ve neden ev alırken bize yardım etmediler o da yapmak zorunda değiller dedi.yani ben kötüyüm kötü gelinim herşeyde gözüm var.eşimin gözünde bu böyle.çok üzülüyorum.sanki kendimi ifade edemiyorum.onlar bana herşey söylüyolar evime geldiklerinde ben misafir onlar ev sahibi gibi.bunu hazmedemiyorum.ben ne sıkıntılar çektim ne fedakarlıklarda bulundum.ihtiyaçlarımı hep erteledim hala daha erteliyorum.hak etmiyorum.eşimin bunları görmemesi ve benim yanımda olmayışına çok üzülüyorum.sizce ben haksızmıyım.onlar evime geldiğinde nasıl davranmalıyım.
Haksızsınız...eşim hep ailesini haklı buluyor her konuda asla beni haklı bulmuyor ve ailesi hakkında konuşturmuyor.o kadar bunalıyorum ki eşimden başka kime anlatabilirim ki onlar hakkındaki rahatsızlığımı.mesela evlenirken bize yardım etmediler 3 kuruş parayla evlendik zar zor ne zorluklar çektik.ev aldık 12 yıl sonra yine yardım etmediler ben para isteyince hep yok diyolar.1 yıl dil döktükten sonra kızıma oda aldılar ve aldırdığım için ben suçlu bulundum hatta alacakları gün yan çizmeye başladılar.eşim tarafından suçlu bulundum üstelik.sonra aldırdığım için bin pişman oldum eşek gibi kendi ödeseydi.geçen düğünde kv kolunda bilezikleri görünce şok oldum eşime dedim ki hem para yok diyolar hem bileziklerine bak annenin dedim gözünmü var dedi ve ben yine ŞOK Allahım ne oluyor böyle dedim.olsun yapsın diyo.ben dedim ki yapsın ona bi lafım yok ama neden yok diyolar ve neden ev alırken bize yardım etmediler o da yapmak zorunda değiller dedi.yani ben kötüyüm kötü gelinim herşeyde gözüm var.eşimin gözünde bu böyle.çok üzülüyorum.sanki kendimi ifade edemiyorum.onlar bana herşey söylüyolar evime geldiklerinde ben misafir onlar ev sahibi gibi.bunu hazmedemiyorum.ben ne sıkıntılar çektim ne fedakarlıklarda bulundum.ihtiyaçlarımı hep erteledim hala daha erteliyorum.hak etmiyorum.eşimin bunları görmemesi ve benim yanımda olmayışına çok üzülüyorum.sizce ben haksızmıyım.onlar evime geldiğinde nasıl davranmalıyım.
cnm benim k.v dem alıvermedi kocam alıverdi hic takmazdım :)
cimrilik apayrı bisey ben konu acan arkadası anladım
İsteyenin bir yüzü kara, vermeyin iki yüzü diyon yani![]()