Bir derdim var

Bu değil tabiki! eşin odun dedim ya

Cocuklara uzuldum
Onlarin sucu gunahi ne ? Niye onlardan cikariyorsunuz sinirinizi?
Keske dunyaya gelmeden once ana babamizi secme sansimiz olsaydi

Cocuklara uzuldum
Onlarin sucu gunahi ne ? Niye onlardan cikariyorsunuz sinirinizi?
Keske dunyaya gelmeden once ana babamizi secme sansimiz olsaydi
Ben de istemiyorum böyle olmak ama malesef yapamıyorum o an ćocuklar birşey söyleyince patlıyorum onlara

Neden nokta kullanmiyorsunuz? Gözümüze yazık.
Bana biraz mizmiz gibi geldiniz. Agziniza yağ tabakası gelmesinden şikayet edişiniz ilk değil belli ki. Adam öncesinde uyarmış çünkü, soguyunca soyleneceksin diye. Ya o anda, geç kahvaltı ettim aç değilim diyeceksiniz. Ya da çocuklardan birini eşinizin sorumluluğuna vereceksiniz; aynı anda iki çocukla yemek yiyemiyorum, birinin ayranini sen icir ben sogutmayayim yemegimi diye rica edebilirsiniz. Biraz çözüm odakli olmak lazim. Ben bir dert goremedim

Çocuklar babalarından yiyip içmiyorlar malesef bütün gün benimle olunca akşamlarıda babaları 2.3 öpüp telefonu eline alırsa böyle oluyor.masaya koydular aniden tabağı ben çocukların üstünü çıkarıyordum.ayrıca yemek zorundamıyız herkes düğünde yemek tabağını bitiripmi evine dönüyor.yemeği yememiş olsamda benim istediğim gibi hareket etmezsen seninle takılmammı demek oluyor bu herşey bundan ibaretmi

Eşinizin takıldığı konu yememeniz değil. Mizmizliginiz. Yok ağzıma yapıştı, yok geç uyandık, yok geç kahvaltı ettik, yok yemeği hemen getirdiler, çok çocukların ayranı, yok bana sıra gelene kadar yemek soğudu, yok yağı ağzıma yapıştı... Bunlar sürekli oluyorsa adam da bikmistir

Madem toksunuz valla hayatım hiç yiyesim yok şimdi bi kaşık alıp mundar etmeyeyim yiyeceksen sen ye deseydiniz.
Belki de adam kendi tabağıyla doymadı sizde yemeyip üstüne laf yapınca sinirlenmiş olabilir :)

Esinizin yemek yemediniz diye boyle konusmasi gereksiz olmus.Bence ikizler sizi yordugu icin farkinda olmadan soyleniyor olabilirsiniz.Esinizin cocuklarla biraz daha fazla zaman gecirmesini saglarsaniz sizde rahatlarsiniz.Sinirinizide cocuklardan cikarmazsiniz.Ikiz bakmak kolay degil .Cocuklarla ufak tefek seyleri esinizden yardim amacli isteyin en basiti coraplarini sen giydirirmisin gibi kendi yukunuzu biraz azaltirsaniz sizde rahat edersiniz.Esiniz orda size yardim etse belkide boyle gereksiz konusma gecmezdi aranizda.Buyutmeyin yinede.

Yemek yerken tiksindirici şeyler söylenmemeli bence de.Birisi benim yediğim yemeğin aynısından yiyip yağı donmuş yağ tabakası ağzıma geliyor dese rahatsız olurdum.

ben bi sikinti goremedim esim odun demissinsiz odunca bir erkekten beklenebilcek klasik normal sozler ve tavilar

Sinirini masum çocuklarından çıkarırken hiç mi için sızlamıyor.
1) Öğlen yemekli düğünlerde genelde gelene verilir hemen yemek. Yiyecekseniz bunu düşünerek kahvaltı yapmanız lazımdı.
2) Toksan toksin kocana laf söylemek düşmez o ne öyle ısrar edip durmuş bana ikinciyi dese aç değilim sağır mısın derdim
3) Madem yemeyeceksiniz neden yiyip soğumuş deyip adamı haklı çıkarıyorsunuz.
4) Eşinizin çocuk gibi senle takılmam demesi hoş değil evlenmeydi o zaman.
Bana gelirse ben erkek arkadaşımla yemek yemeyi çok severiz evet mırın kırın etmeden ne bulursan yemek güzel hatta bazen eğlenceli bile oluyor. Sizin aranızda hep problem oluyor ki lafını etmiş anlaşılan eşinizde öyle bir eş istiyor olabilir ama geçti artık o iş deyin şansına küssün

Bi sorun yok aslinda.. biri yemek yememis digeride senle takilmam demis :)

Ben gittigim restoranlarda cok elestiri yaparim.. ama hakkiyla yapaninda hakkini veririm yani.. sadece cok zor begenen bi tipim o kadar :)

Sen esinin huyunu biliyosundur vebole dediginde ne tepki vereceginide..ikinizde sacmalamissiniz bence.. ki bak ben evde bile yillardir dogru durust sicak caycorba ictigimibilmem.. cunku cocuklar onceligimdir.. onlara yedireyim detken benimki sogur :)

Kocaniz sizi cok iyi taniyor anlasilan. Biraz mizmiz olacaksiniz ki esiniz en bastan onlem almaya calismis. Konuda sizin onu yemeniz yada yememeniz degil. Bahane sunarak sikayet etmeye baslayacaginiz.

Bu arada 2.5 yasinda ki bir cocuk ayranini nasil icemez ve bu konunun annecilikle nasil bir ilgisi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…