Çocuklar kaç yaşında?
Kendileri içemiyor mu ayranı, bi kaşık yemekten alıp onu çiğnerken ayranı yine içirebilirdiniz.
Veya ikizin birini eşinizin yanına oturtsaydınız oda ona içirseydi.
Biz kahvaltıyı geç yaptığimiz karnım tok olduğu için yiyemedim evet şunu dememem lazımdı ağzıma yağ geliyor diye acıkmadım dediğim halde konu uzadı benim takıldığım konu benim istediğim gibi benim istediğim gibi hareket etmezsen seninle takılmam bu yüzden takılmak istemiyormuş yani böyle birşey ićin bumu söylenir bu konu üzerine bunumu demesi gerekiyor
Mızmız bazı zamanlarda olabilirim belki ama karnım tok olduğu için yiyemedim yemedim diye eşim bana benim istediğim gibi davranmazsan seninle takılmam demesi normal birşeymi ben onun istediği gibi konuşucam davranıcam hareket edicem ondan sonra eşim benimle takılacak bumudurSiz mızmız eşiniz odun hal böyle olunca olan çocuklara olur der çekilirim
Evet anladım teşekkür ederim ama ikidebir söylemesi yesene diye desene diye tokum dedim anlamadı devam etti aç insan her türlü yer zaten servis bana sorulmadı zaten daha masaya ben oturmadan tabaklar konulduŞöyle anlatayım.
Bir arkadaşım var hiç bir türlü memnun edemezsiniz.
Tanıyıp sonunda olacakları bildiğiniz için baştan uyarsanız da dinlemez bildiğini okur.
Ve bildik son..
Evet bayıyor insanı bu durum açıkçası.
Offf yine mi diye?
Takılması keyifli insanlar şikayetlenmeyen, şartlara genel olarak uyumlu insanlardır.
Yemek yemek zorunda değildiniz.
Ama o zaman soğuduktan sonra yağ tabakası ağzıma geliyor demeyeceksiniz.
Sessiz sessiz bırakacaktınız tabağı.
Rahatsız eden kısmı anlatabildim inşallah..
Hayır şikayetlenmiyorum benim eşimde herşeyi beğenen insan değildir evde ben olsun annesi olsun yemekte hemen ağzına uygun değilse laf söyler gurmelik çok yaparsürekli gittiğiniz yerlerde şikayetleniyorsanız bunalmıştır.
Evet anladım teşekkür ederim ama ikidebir söylemesi yesene diye desene diye tokum dedim anlamadı devam etti aç insan her türlü yer zaten servis bana sorulmadı zaten daha masaya ben oturmadan tabaklar konuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?