- 8 Kasım 2015
- 62
- 22
- 88
- 41
Merhaba ben size birşey sormak istiyorum bugün yine acayip moralim bozuldu bugün öğlen bi düğüne gidecektik yemekli sabah kahvaltı az yaparız dedik kalktığımızda sabah 11 e geliyordu kahvaltıyı yaptık giyindik düğüne gittik oturduğumuz gibi döner pilav getirdiler benim ikiz kızlarım var ayranı görümce ayran istediler onlara ayran içiriyordum sırayla eşimde bi yandan döner pilavını yiyor banada ikide bir desene soğuyacak soğudu diyeceksin bana yemiyeceksin dedi bende ona zaten acıkmadım ben daha hemen getirirler diye düşünmemiştim dedim neyse kızlara içiriyorum yine ayranı bitti ayranları bende yemeğe başladım yerkende yağ tabakası ağzıma geliyor dedim eşime oda bana hemen ben söylemiştim soğudu dersin yemezsin sen hep böyle yapıyorsun zaten oyalanıyorsun sıkıntısı yaptı bana bitiremedim ben zaten aç da olmadığın için kalktık ordan bindik arabaya biraz gittikten sonra bu dediki senin gibi birisiyle arkadaşlık yapmam istemem dedi bende niye dedim yemek yiyecek dedi bende arkadasin değilim zaten dedim insan istemiyorsa yemek zorunda değil dedim tartısmaya başladık bana benim istediğim gibi hareket etmezsen seninle takılmam bende dedi bu ne demek oluyor sizce bu nasıl birşey ya yani ben zorlada olsa onu yiyeceğim ozaman sıkıntı yok bumudur yani ona sinirlenip çocuklarımdan çıkarıyorum sınırımı böyle bir eşiniz olsa ona nasıl davranır ne yapardınız