• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

ZElipek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
62
22
88
41
Merhaba ben size birşey sormak istiyorum bugün yine acayip moralim bozuldu bugün öğlen bi düğüne gidecektik yemekli sabah kahvaltı az yaparız dedik kalktığımızda sabah 11 e geliyordu kahvaltıyı yaptık giyindik düğüne gittik oturduğumuz gibi döner pilav getirdiler benim ikiz kızlarım var ayranı görümce ayran istediler onlara ayran içiriyordum sırayla eşimde bi yandan döner pilavını yiyor banada ikide bir desene soğuyacak soğudu diyeceksin bana yemiyeceksin dedi bende ona zaten acıkmadım ben daha hemen getirirler diye düşünmemiştim dedim neyse kızlara içiriyorum yine ayranı bitti ayranları bende yemeğe başladım yerkende yağ tabakası ağzıma geliyor dedim eşime oda bana hemen ben söylemiştim soğudu dersin yemezsin sen hep böyle yapıyorsun zaten oyalanıyorsun sıkıntısı yaptı bana bitiremedim ben zaten aç da olmadığın için kalktık ordan bindik arabaya biraz gittikten sonra bu dediki senin gibi birisiyle arkadaşlık yapmam istemem dedi bende niye dedim yemek yiyecek dedi bende arkadasin değilim zaten dedim insan istemiyorsa yemek zorunda değil dedim tartısmaya başladık bana benim istediğim gibi hareket etmezsen seninle takılmam bende dedi bu ne demek oluyor sizce bu nasıl birşey ya yani ben zorlada olsa onu yiyeceğim ozaman sıkıntı yok bumudur yani ona sinirlenip çocuklarımdan çıkarıyorum sınırımı böyle bir eşiniz olsa ona nasıl davranır ne yapardınız

Eşinizden de dinlemek isterdim şu olayı. Çünkü çok basit bir mevzu ve olayların bu şekilde yaşanması tepkiler çok uç tabi sadece sizin anlattığınızı okuyoruz burda.

Esiniz yemek yuzunden bu sekilde davraniyorsa sacmalamis.Ayrica yemenizi istiyorsa cocuklari o yedirsin o zaman.Ustelik dediginiz gibi siz onun arkadasi degilsiniz.Cok buyutulecek bir sey degil yinede ustune gitmeyin.Ayrica esinizin tavri komik bile geldi.Ne yani cocuk azarlar gibi yemek kavgasi yapmak.Canini istese zaten yersiniz.

Biz kahvaltıyı geç yaptığimiz karnım tok olduğu için yiyemedim evet şunu dememem lazımdı ağzıma yağ geliyor diye acıkmadım dediğim halde konu uzadı benim takıldığım konu benim istediğim gibi benim istediğim gibi hareket etmezsen seninle takılmam bu yüzden takılmak istemiyormuş yani böyle birşey ićin bumu söylenir bu konu üzerine bunumu demesi gerekiyor

2.5 yaşındalar ve acayip anneciler babalarının elinden çok nadir bişey yerler ben zaten biraz yedim ama karnım tok olduğu için onu bile eşimin stresi yüzünden yedim

Çocuklar kaç yaşında?
Kendileri içemiyor mu ayranı, bi kaşık yemekten alıp onu çiğnerken ayranı yine içirebilirdiniz.
Veya ikizin birini eşinizin yanına oturtsaydınız oda ona içirseydi.

Biz kahvaltıyı geç yaptığimiz karnım tok olduğu için yiyemedim evet şunu dememem lazımdı ağzıma yağ geliyor diye acıkmadım dediğim halde konu uzadı benim takıldığım konu benim istediğim gibi benim istediğim gibi hareket etmezsen seninle takılmam bu yüzden takılmak istemiyormuş yani böyle birşey ićin bumu söylenir bu konu üzerine bunumu demesi gerekiyor

sürekli gittiğiniz yerlerde şikayetleniyorsanız bunalmıştır.

Şöyle anlatayım.
Bir arkadaşım var hiç bir türlü memnun edemezsiniz.
Tanıyıp sonunda olacakları bildiğiniz için baştan uyarsanız da dinlemez bildiğini okur.
Ve bildik son..
Evet bayıyor insanı bu durum açıkçası.
Offf yine mi diye?

Takılması keyifli insanlar şikayetlenmeyen, şartlara genel olarak uyumlu insanlardır.

Yemek yemek zorunda değildiniz.
Ama o zaman soğuduktan sonra yağ tabakası ağzıma geliyor demeyeceksiniz.
Sessiz sessiz bırakacaktınız tabağı.

Rahatsız eden kısmı anlatabildim inşallah..

İlla düğüne gidince yemek yemek şart mı ?
Tokmuşsunuz madem yemek servisi almasaydınız.
Ayrıca eşinizin de lise çağı ergenler gibi "seninle takılmam" lafı çok itici...

Siz mızmız eşiniz odun hal böyle olunca olan çocuklara olur der çekilirim
Mızmız bazı zamanlarda olabilirim belki ama karnım tok olduğu için yiyemedim yemedim diye eşim bana benim istediğim gibi davranmazsan seninle takılmam demesi normal birşeymi ben onun istediği gibi konuşucam davranıcam hareket edicem ondan sonra eşim benimle takılacak bumudur

Şöyle anlatayım.
Bir arkadaşım var hiç bir türlü memnun edemezsiniz.
Tanıyıp sonunda olacakları bildiğiniz için baştan uyarsanız da dinlemez bildiğini okur.
Ve bildik son..
Evet bayıyor insanı bu durum açıkçası.
Offf yine mi diye?

Takılması keyifli insanlar şikayetlenmeyen, şartlara genel olarak uyumlu insanlardır.

Yemek yemek zorunda değildiniz.
Ama o zaman soğuduktan sonra yağ tabakası ağzıma geliyor demeyeceksiniz.
Sessiz sessiz bırakacaktınız tabağı.

Rahatsız eden kısmı anlatabildim inşallah..
Evet anladım teşekkür ederim ama ikidebir söylemesi yesene diye desene diye tokum dedim anlamadı devam etti aç insan her türlü yer zaten servis bana sorulmadı zaten daha masaya ben oturmadan tabaklar konuldu

sürekli gittiğiniz yerlerde şikayetleniyorsanız bunalmıştır.
Hayır şikayetlenmiyorum benim eşimde herşeyi beğenen insan değildir evde ben olsun annesi olsun yemekte hemen ağzına uygun değilse laf söyler gurmelik çok yapar

Evet anladım teşekkür ederim ama ikidebir söylemesi yesene diye desene diye tokum dedim anlamadı devam etti aç insan her türlü yer zaten servis bana sorulmadı zaten daha masaya ben oturmadan tabaklar konuldu

Keşke ben şimdi almayayım teşekkürler deseydiniz.
Acıktığınızda servis isteseydiniz.

Aslında kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz.
Kendi kendinizi düşünün ve gerekli tavrı siz takının.
Eşinizin hiç karışmasına gerek kalmasın bence.

Evet eşinizin üstelemesi hoş olmamış ama belki benzer durumları çok yaşamaktan tahammülü tükenmiştir olabilir..

Back
X