Annesinin ilgilenmediği çocuğa siz ilgilenin diyemem ama babası ilgilenmek bakmak zorunda buna engel olamazsınız haberiniz olsunArkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim benim ilk evliliğim eşiminikinci evliliği ilk evliliğinden 5 yaşında bir kızı var biz tanıştığımızda çocuk daha küçüktü ben onu sevmiştim velayet eşimde annesi çocuğunu bir hafta alır bir hafta almaz bu şekilde gidiyor ben çocuğa alışamıyorum benim çocuğum yok ama ben annesinin ilgilenmediği gezip tozduğu ve çocuğunu benim üzerime attığını düşünüyorum ve çocuk için konuşmak zorunda kaldığımızda çocuğumun psikolojisini bozmuşsun gibi bir takım şeyler söylüyor fakat çocuğuyla ilgilenmiyor bende ilgilenmek istemiyorum bizde kalmasını istemiyorum.
Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim benim ilk evliliğim eşiminikinci evliliği ilk evliliğinden 5 yaşında bir kızı var biz tanıştığımızda çocuk daha küçüktü ben onu sevmiştim velayet eşimde annesi çocuğunu bir hafta alır bir hafta almaz bu şekilde gidiyor ben çocuğa alışamıyorum benim çocuğum yok ama ben annesinin ilgilenmediği gezip tozduğu ve çocuğunu benim üzerime attığını düşünüyorum ve çocuk için konuşmak zorunda kaldığımızda çocuğumun psikolojisini bozmuşsun gibi bir takım şeyler söylüyor fakat çocuğuyla ilgilenmiyor bende ilgilenmek istemiyorum bizde kalmasını istemiyorum.
Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim benim ilk evliliğim eşiminikinci evliliği ilk evliliğinden 5 yaşında bir kızı var biz tanıştığımızda çocuk daha küçüktü ben onu sevmiştim velayet eşimde annesi çocuğunu bir hafta alır bir hafta almaz bu şekilde gidiyor ben çocuğa alışamıyorum benim çocuğum yok ama ben annesinin ilgilenmediği gezip tozduğu ve çocuğunu benim üzerime attığını düşünüyorum ve çocuk için konuşmak zorunda kaldığımızda çocuğumun psikolojisini bozmuşsun gibi bir takım şeyler söylüyor fakat çocuğuyla ilgilenmiyor bende ilgilenmek istemiyorum bizde kalmasını istemiyorum.
Burdan milyon kere söyleniyor işte , lütfen okuyun evlenecek olanlar ..
Evlenmeden önceki ve evlendikten sonraki süreç farklı olabiliyor .. sevgiliyken tatlı gelenler sonra acı olabiliyor !!!
5 yaşındaki o çocuğa üzülürüm
Denk geldi değil mi :)Soyleniyor sonra soyleyince suclu biz oluyoruz
Benim kendime ait bir evde kalıyoruzSizde derken orasi onun babasinin evi istemiyorsan kendin defol git.
O zaman boşanın.Benim kendime ait bir evde kalıyoruz
Eşim bunu kesinlikle onaylamıyor ikinizden de vazgeçmek istemiyorum diyor bende eşimi seviyorum fakat annesi sürekli çocuk için iletişim kurmaya çalıştığımızda çocuğu hakaret edici cümleler kuruyor istememek de değil sadece huzursuzluklara karşı yoruldumO zaman boşanın.
Derdinizi baştan böyle yazsaydınız keşke yanlış anladım sizi. Burda çocuk sorun değil ki, asıl sorun annesi. Keşke baştan çocuklu adamla evlenmeseydinizEşim bunu kesinlikle onaylamıyor ikinizden de vazgeçmek istemiyorum diyor bende eşimi seviyorum fakat annesi sürekli çocuk için iletişim kurmaya çalıştığımızda çocuğu hakaret edici cümleler kuruyor istememek de değil sadece huzursuzluklara karşı yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?