Hahaha bu çok iyi oldu ama hemen de babasının evi diyorlar. İlla adamın evi olacak sanki. Çalışıyor musunuz sizBenim kendime ait bir evde kalıyoruz
Evet çalışıyorum sorunum küçük bir çocukla değil 23 yaşındayım inanın kendimi 40 yaşında hissediyorum olumsuzluklara omuzumdaki yükten yoruldumHahaha bu çok iyi oldu ama hemen de babasının evi diyorlar. İlla adamın evi olacak sanki. Çalışıyor musunuz siz
Çocuk anaokuluna gidiyor o zaman. Akşam eve geldiğinizde kim ilgileniyor çocukla daha çok.Evet çalışıyorum sorunum küçük bir çocukla değil 23 yaşındayım inanın kendimi 40 yaşında hissediyorum olumsuzluklara omuzumdaki yükten yoruldum
23 yaşında çocuklu biriyle evlenmekEvet çalışıyorum sorunum küçük bir çocukla değil 23 yaşındayım inanın kendimi 40 yaşında hissediyorum olumsuzluklara omuzumdaki yükten yoruldum
Evet anaokuluna gidiyor çocuğu bazen ben alıyorum okuldan bazen babası kim müsait olursa şu şekilde eşim ilgili bir baba kızıyla çok güzel ilgileniyor bende kendi ruh halimi yansıtmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum fakat babası bebekken boşandığı için kızına hem annelik hem babalık yapmış kızının bakımı ona zor gelmiyor benden de bir talebi olmuyor annesine gitmediği sürece hiçbir problemimiz yok fakat annesine gidip geldiği zaman çok farklı bir ruh haline giriyor çocuk annesiyle sağlıklı iletişim kurmak mümkün değil ne yapacağımı şaşırmış durumdayımÇocuk anaokuluna gidiyor o zaman. Akşam eve geldiğinizde kim ilgileniyor çocukla daha çok.
Yalnız konuyu ilk yazdığınla yorumlar arasında ciddi fark varEvet anaokuluna gidiyor çocuğu bazen ben alıyorum okuldan bazen babası kim müsait olursa şu şekilde eşim ilgili bir baba kızıyla çok güzel ilgileniyor bende kendi ruh halimi yansıtmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum fakat babası bebekken boşandığı için kızına hem annelik hem babalık yapmış kızının bakımı ona zor gelmiyor benden de bir talebi olmuyor annesine gitmediği sürece hiçbir problemimiz yok fakat annesine gidip geldiği zaman çok farklı bir ruh haline giriyor çocuk annesiyle sağlıklı iletişim kurmak mümkün değil ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
İlk yazdığım yorumdada yorulduğumu belirttim şuanda da istemediğimi söylüyorum neden istemediğimin sebebini açıklıyorum farkındaysanız eğer anlamak da zorluk çektiysenin yazdıklarımı tekrar okuyun derimYalnız konuyu ilk yazdığınla yorumlar arasında ciddi fark var
Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim benim ilk evliliğim eşiminikinci evliliği ilk evliliğinden 5 yaşında bir kızı var biz tanıştığımızda çocuk daha küçüktü ben onu sevmiştim velayet eşimde annesi çocuğunu bir hafta alır bir hafta almaz bu şekilde gidiyor ben çocuğa alışamıyorum benim çocuğum yok ama ben annesinin ilgilenmediği gezip tozduğu ve çocuğunu benim üzerime attığını düşünüyorum ve çocuk için konuşmak zorunda kaldığımızda çocuğumun psikolojisini bozmuşsun gibi bir takım şeyler söylüyor fakat çocuğuyla ilgilenmiyor bende ilgilenmek istemiyorum bizde kalmasını istemiyorum.
İlk yazdığım yorumdada yorulduğumu belirttim şuanda da istemediğimi söylüyorum neden istemediğimin sebebini açıklıyorum farkındaysanız eğer anlamak da zorluk çektiysenin yazdıklarımı tekrar okuyun derim
Neden anlamak da güçlük (!) çekiyorum biliyor musun ? Çünkü yazıyorsunuz birşeyler , sonra baktınız çok tepki geliyor , sonra yorumlarda konuyu evirip çeviriyorsunuz !İlk yazdığım yorumdada yorulduğumu belirttim şuanda da istemediğimi söylüyorum neden istemediğimin sebebini açıklıyorum farkındaysanız eğer anlamak da zorluk çektiysenin yazdıklarımı tekrar okuyun derim
La havle !!
Bugün ki konularda da insanlar hep duymak istediklerini okumak istiyor !
Anlamak da zorluk çekmiyor şu alıntıladığımı bir oku , yoruldum demiyorsun , anası gezip tozuyor üstüme attı , artık istemiyorum diyorsun !
Bi de atar yiyoruz !
Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ben yapamadığımı yorulduğumu annesinden rahatsız olduğumu ve çocuğa ruh halimi yansıtmak istemediğimi dile getiriyorum konuyu ilk açtığımda çocuğu dövüp sövüyorum desem daha sonra ılımlı yorum yapsam haklısınız ben yorumda da istemediğimi yorulduğumu dile getiriyorum konuyu açtığımda da bunu dile getiriyoNeden anlamak da güçlük (!) çekiyorum biliyor musun ? Çünkü yazıyorsunuz birşeyler , sonra baktınız çok tepki geliyor , sonra yorumlarda konuyu evirip çeviriyorsunuz !
La havle !!
Bugün ki konularda da insanlar hep duymak istediklerini okumak istiyor !
Anlamak da zorluk çekmiyorum çok şükür , yazdıklarınız da eksik ya da mantık hatası var ..şu alıntıladığımı bir oku , yoruldum demiyorsun , anası gezip tozuyor üstüme attı , artık istemiyorum diyorsun !
Bi de atar yiyoruz !
Bir çoçuğunun bakımının annesi üstlenmesi sağlıklı değilmi sizceSizde kalmasını istememek ne demek pardon? Siz bile isteye evlendiniz. Yarın bir gün çocuğunuz oldu, boşandınız diyelim. O zaman üvey anne sizin çoçuğunuzu istemezse, biraz başınıza gelebilecekleri düşünün. Sizin çocuğun kendi babasının evinde istememek gibi bir hakkınız yok. Siz eşiyseniz o da evladı
Sizin eşiniz bebekliginden beri çocuğun bakımıyla ilgileniyormus demek ki anne bakmak istemiyor , anne bakmak istemiyor diye babada mı bakmasın, ortada mı kalsın cocuk??Bir çoçuğunun bakımının annesi üstlenmesi sağlıklı değilmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?