Kendi kendilerini en acısı ise hem eşlerini hemde yuvalarını huzursuz ediyorlar. Sonra vay bu adamlar neden evden kaçıyor, ben olsam bende kaçarım...
Yaaa var ya adama iyice acımaya başladım.Yani alt tarafı poşet tutup yardım etmiş.Burda öyle şeyler yazıyosunuz ki kadın sanki adamı yatak odasında bastı.Kıskançlıkta ve şüphede sınır tanımayan arkadaşlara tebrik koyuyorum
Ya allah askina siz mi bu kadar kör olcak kadar iyi niyetlisiniz yoksa benmi cok kötüyüm. Adam karisini ariyor kadin eve yakinim diyor ve karisini beklemeden aceleyle eve gidip gomlegini değiştiriyor. Diğer kadinda belli ki sokakta lafa tutmaya çalışmış. Bugune kadar konusmadigi bi kadının nedense o anda mi muhabbet edeceği tuttu? Hadi diyelim oyle bu muhabbette "sende kilo almissin benim gibi" diyerek mukayese etmek neden? Insan yeni taniscagi birine Neden boyle bisi desin. Kadin icin saf demekle akli sorununda ne ilgisi var o tarafıda anlamis degilim. Bence iyi niyetli dusunulmemesi gereken konu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani konu sahibi şundan şüpheleniyor:Adam karısının kendisini gördüğününü görüyor,sonra hemen hızlıca köşeyi dönüp eve gelip gömleği değiştiriyor ki karısı onu o gömlekle görmesin,o poşetleri taşıyan adam olduğunu anlamasın.Oysaki ben adamın böyle bir şey hesap ediceğinden şüpheliyim,zaten karısı kirli sepetinde görür gömleği ama konu sahibinin düşüncesi yukarıda dediğim gibi.
Bir de benim anlamadığım nokta madem erkekler bu kadar rezil rüsva yaratıklar,tek amaçları zamparalık o halde neden ülkedeki kadınların çoğu bu kadar evlenme meraklısı?Yani o zaman herkes potansiyel tecavüzcüyle evleniyor Türkiye'de.Yani adam kendini kıstırılmış hisseder bu kadar baskıdan sonra,bu eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek başka bir şey değil.Bu her şeyden cinsel anlam çıkarma edepsizliğimiz yüzünden milletcek güzel örflerimizi kaybediyoruz teker teker,çok üzücü kadınların hemcinslerine duydukları bu nefret.
Ağzına sağlık ya vallahi saolBen yardım etmiş ne var burada diyen arkadaşları çok anlayamadım. Şöyle ki; evet yardım etmek çok güzel bir şey herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmeli. Ama şöyle de bir durum var 2 çocuğumla toplu taşıma aracına bindiğimde 20'li yaşlarda gençler dahi yer vermemek için camdan dışarıya bakıyor ya da uyuma numarası yapıyor. Yani genel olarak erkekler menfaatleri ya da art niyetleri yoksa aa bayanın elindeki poşetler ağır yardım edeyim biraz sonuçta yardımseverlik iyi bir şeydir diye düşünüp kendini paralamıyor bu kesin. Eşiniz madem yardım etmiş tamam hiçbir art niyet yok gerçekten yardım amaçlıysa neden kadının eline sokağın köşesinde tutuşturuyor poşetleri madem art niyetsiz sadece yardım etmek amaçlı taşıdı poşetleri sizin yanınıza kadar da poşetlerle gelebilirdi. Hadi diyelim sizi görmedi fark etmedi kadına madem yardım ediyor o zaman binanın kapısına kadar taşısın poşetleri sizi gördüğünde de böyle böyle oldu bende yardım ettim dese siz tepki vermezdiniz bu kadar zaten.
Ben yardım etmiş ne var burada diyen arkadaşları çok anlayamadım. Şöyle ki; evet yardım etmek çok güzel bir şey herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmeli. Ama şöyle de bir durum var 2 çocuğumla toplu taşıma aracına bindiğimde 20'li yaşlarda gençler dahi yer vermemek için camdan dışarıya bakıyor ya da uyuma numarası yapıyor. Yani genel olarak erkekler menfaatleri ya da art niyetleri yoksa aa bayanın elindeki poşetler ağır yardım edeyim biraz sonuçta yardımseverlik iyi bir şeydir diye düşünüp kendini paralamıyor bu kesin. Eşiniz madem yardım etmiş tamam hiçbir art niyet yok gerçekten yardım amaçlıysa neden kadının eline sokağın köşesinde tutuşturuyor poşetleri madem art niyetsiz sadece yardım etmek amaçlı taşıdı poşetleri sizin yanınıza kadar da poşetlerle gelebilirdi. Hadi diyelim sizi görmedi fark etmedi kadına madem yardım ediyor o zaman binanın kapısına kadar taşısın poşetleri sizi gördüğünde de böyle böyle oldu bende yardım ettim dese siz tepki vermezdiniz bu kadar zaten.
Kocamın çalınması mevzu değil,anlatmak istediğim bu değil,tabiki yardım etsin tamam ama arkadasin da yazdığı gibi ,bana görünmeden gömleği çıkarıp koyacaktı ki ,ben anlamayayim diye,kadininda esiminde suçu yok belki,tamamen yardım belki ama neden ikiside çelişkili davranıyor ki,kadın benimle ilk defa konuşuyor ,arkadasin dediği gibi beni oyalıyor o sırada,eşim apartopar kıyafetlerini çıkarıyor,herzaman yapsa tamam ,eve girer girmez anında hemen çıkarmaz ki üstünü,hatta yukarı çıkmaz bile köşede bekler çocuğuna sarılır,bi gariplik hissediyorum sadece,gomlegi çıkardı çünkü gömlek parfüm kokuyordu falan filan mi dedim ben,poseti tasiyanin kendisi olduğunu anlamayayim diye çıkardı ama neden,?madem yardım ettin insanlık namina ee neden çekiniyorsunki?bekle orda bak su yanından geçen veya su senle az once konuşan kadının posetlerini taşıdım teşekkür mu ediyordu yoksa diye soyleyebilirdi ?
Ben nekedar fesat dusunuyormusum böyle!!kendimden suphelendim hasta ruhlu gibi hissettim kendimi.
Ben yardım etmiş ne var burada diyen arkadaşları çok anlayamadım. Şöyle ki; evet yardım etmek çok güzel bir şey herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmeli. Ama şöyle de bir durum var 2 çocuğumla toplu taşıma aracına bindiğimde 20'li yaşlarda gençler dahi yer vermemek için camdan dışarıya bakıyor ya da uyuma numarası yapıyor. Yani genel olarak erkekler menfaatleri ya da art niyetleri yoksa aa bayanın elindeki poşetler ağır yardım edeyim biraz sonuçta yardımseverlik iyi bir şeydir diye düşünüp kendini paralamıyor bu kesin. Eşiniz madem yardım etmiş tamam hiçbir art niyet yok gerçekten yardım amaçlıysa neden kadının eline sokağın köşesinde tutuşturuyor poşetleri madem art niyetsiz sadece yardım etmek amaçlı taşıdı poşetleri sizin yanınıza kadar da poşetlerle gelebilirdi. Hadi diyelim sizi görmedi fark etmedi kadına madem yardım ediyor o zaman binanın kapısına kadar taşısın poşetleri sizi gördüğünde de böyle böyle oldu bende yardım ettim dese siz tepki vermezdiniz bu kadar zaten.
Anlamadıysan anlatalım o zaman.Şöyle ki bu arkadaş kocasının gömleğine kadar takip ediyorsa eminim başka zamanlardada eşini takip ediyodur.Adamda karısının kendisini yanlış anlayacağı korkusuyla poşetleri vermiştir o bayanın eline.Konu sahibi arkadaşta sizin yazdıklarınıza hak veriyorsa gitsin boşasın o zaman kocasını.[/QUO
Evet peşine takilmam ama caktirmadan tlf bakarım ,yine farkettirmeden takibimi yaparım ne yani saldim çayıra mevlam kayirami dicem? Amaaaan ne var yani konussun gezsin gülsün mu kızlarla kadınlarla ee eğer aldatirsada kendi karaktersizligi mi dicem?yardım edilecek bir sürü şey var, pazar di dün gitsin yaşlı amcalarin teyzelerin posetlerini taşısın ,yahu anlatamadim biturlu, kendi babasına yardım etmedi adam ,tamam denk geldi aldı poşetleri diyelim niye ikiside çelişkili davranıyor?
Rica ediyorum cevap yazma olurmu?
Bekçilik yapmayı seviyorlar herhalde, ya da ajanlık. Malum bu KK'da ki bayanların çoğu eşlerinin yada sevgililerin facebook şifrelerini öğrenip girip bakıyorlar, cep telefonlarını karıştırıyorlar, hatta işi abartıp cep telefonu dökümanlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Herşeyi bırakıp sürekli takipteler. İşin ilginci, güvenmedikleri bu adamları hep birilerine kaptırmaktan korkuyorlar. Ve hepsi de, dışarıda ki tüm kadınların kendi kocalarını tavlamak için onu beklediklerini sanıyor. He tabi bir de bazılarının mazoşist olduklarını düşünmüyor değilim. Yoktan yere sorun yaratıp acı çekmeyi ve çektirmeyi seviyorlar.
Anlamadıysan anlatalım o zaman.Şöyle ki bu arkadaş kocasının gömleğine kadar takip ediyorsa eminim başka zamanlardada eşini takip ediyodur.Adamda karısının kendisini yanlış anlayacağı korkusuyla poşetleri vermiştir o bayanın eline.Konu sahibi arkadaşta sizin yazdıklarınıza hak veriyorsa gitsin boşasın o zaman kocasını.[/QUO
Evet peşine takilmam ama caktirmadan tlf bakarım ,yine farkettirmeden takibimi yaparım ne yani saldim çayıra mevlam kayirami dicem? Amaaaan ne var yani konussun gezsin gülsün mu kızlarla kadınlarla ee eğer aldatirsada kendi karaktersizligi mi dicem?yardım edilecek bir sürü şey var, pazar di dün gitsin yaşlı amcalarin teyzelerin posetlerini taşısın ,yahu anlatamadim biturlu, kendi babasına yardım etmedi adam ,tamam denk geldi aldı poşetleri diyelim niye ikiside çelişkili davranıyor?
Peki yazmam.Bende kabahat kafanda şüphe varsa elimden geldiğince senin içini rahatlatmaktı amacım.Hata ettim afedersin.
Bence supheleriniz yerinde eger posetleri tasirken sizi gorup konussaydi esiniz soru yoktu ama posetleri verip panik gibi hareket yapmasi sizin zorunuza gotmis bence suphede haklisiniz hic tanimadginiz kadinin size kilo aldiniz demeside ayri bi tuhaflik bnde olsam suphelenirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?