bir derdim var..!

Yaaa var ya adama iyice acımaya başladım.Yani alt tarafı poşet tutup yardım etmiş.Burda öyle şeyler yazıyosunuz ki kadın sanki adamı yatak odasında bastı.Kıskançlıkta ve şüphede sınır tanımayan arkadaşlara tebrik koyuyorum

Kendi kendilerini en acısı ise hem eşlerini hemde yuvalarını huzursuz ediyorlar. Sonra vay bu adamlar neden evden kaçıyor, ben olsam bende kaçarım...

Bir de benim anlamadığım nokta madem erkekler bu kadar rezil rüsva yaratıklar,tek amaçları zamparalık o halde neden ülkedeki kadınların çoğu bu kadar evlenme meraklısı?Yani o zaman herkes potansiyel tecavüzcüyle evleniyor Türkiye'de.Yani adam kendini kıstırılmış hisseder bu kadar baskıdan sonra,bu eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek başka bir şey değil.Bu her şeyden cinsel anlam çıkarma edepsizliğimiz yüzünden milletcek güzel örflerimizi kaybediyoruz teker teker,çok üzücü kadınların hemcinslerine duydukları bu nefret.

Burda bu adamı suçlayan arkadaşlar,yarın birgün kendilerinin yardıma ihtiyacı olupta yardım edilmediğinde çok özür dileyerek yazıyorum "adam tam hödük,insan bi yardım eder" demesin lütfen.

Valla kadınların önce şu tüm hemcinslerini kendilerine rakip görme huylarını terk etmesi gerek,bütün kadınların kocalarını çalacak olacağını düşünmekten.Ben artık BDV okumaya korkuyorum,art niyetli bir insana dönüşeceğim korkusuyla.

Ağzına sağlık ..

hımm anladım. bence gömlek olayı önemli değil de, daha karısının bile muhabbetinin olmadığı bir kadına yardım etmek de nereden çıkmış, bu sorgulanmalı. adam her salatalığım var diyene tuzla mı koşuyor yani, bu kadar mı yardımsever. bir garip geldi bana olay.

Ben yardım etmiş ne var burada diyen arkadaşları çok anlayamadım. Şöyle ki; evet yardım etmek çok güzel bir şey herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmeli. Ama şöyle de bir durum var 2 çocuğumla toplu taşıma aracına bindiğimde 20'li yaşlarda gençler dahi yer vermemek için camdan dışarıya bakıyor ya da uyuma numarası yapıyor. Yani genel olarak erkekler menfaatleri ya da art niyetleri yoksa aa bayanın elindeki poşetler ağır yardım edeyim biraz sonuçta yardımseverlik iyi bir şeydir diye düşünüp kendini paralamıyor bu kesin. Eşiniz madem yardım etmiş tamam hiçbir art niyet yok gerçekten yardım amaçlıysa neden kadının eline sokağın köşesinde tutuşturuyor poşetleri madem art niyetsiz sadece yardım etmek amaçlı taşıdı poşetleri sizin yanınıza kadar da poşetlerle gelebilirdi. Hadi diyelim sizi görmedi fark etmedi kadına madem yardım ediyor o zaman binanın kapısına kadar taşısın poşetleri sizi gördüğünde de böyle böyle oldu bende yardım ettim dese siz tepki vermezdiniz bu kadar zaten.

Kocamın çalınması mevzu değil,anlatmak istediğim bu değil,tabiki yardım etsin tamam ama arkadasin da yazdığı gibi ,bana görünmeden gömleği çıkarıp koyacaktı ki ,ben anlamayayim diye,kadininda esiminde suçu yok belki,tamamen yardım belki ama neden ikiside çelişkili davranıyor ki,kadın benimle ilk defa konuşuyor ,arkadasin dediği gibi beni oyalıyor o sırada,eşim apartopar kıyafetlerini çıkarıyor,herzaman yapsa tamam ,eve girer girmez anında hemen çıkarmaz ki üstünü,hatta yukarı çıkmaz bile köşede bekler çocuğuna sarılır,bi gariplik hissediyorum sadece,gomlegi çıkardı çünkü gömlek parfüm kokuyordu falan filan mi dedim ben,poseti tasiyanin kendisi olduğunu anlamayayim diye çıkardı ama neden,?madem yardım ettin insanlık namina ee neden çekiniyorsunki?bekle orda bak su yanından geçen veya su senle az once konuşan kadının posetlerini taşıdım teşekkür mu ediyordu yoksa diye soyleyebilirdi ?
Ben nekedar fesat dusunuyormusum böyle!!kendimden suphelendim hasta ruhlu gibi hissettim kendimi.

Bekçilik yapmayı seviyorlar herhalde, ya da ajanlık. Malum bu KK'da ki bayanların çoğu eşlerinin yada sevgililerin facebook şifrelerini öğrenip girip bakıyorlar, cep telefonlarını karıştırıyorlar, hatta işi abartıp cep telefonu dökümanlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Herşeyi bırakıp sürekli takipteler. İşin ilginci, güvenmedikleri bu adamları hep birilerine kaptırmaktan korkuyorlar. Ve hepsi de, dışarıda ki tüm kadınların kendi kocalarını tavlamak için onu beklediklerini sanıyor. He tabi bir de bazılarının mazoşist olduklarını düşünmüyor değilim. Yoktan yere sorun yaratıp acı çekmeyi ve çektirmeyi seviyorlar.

Ağzına sağlık ya vallahi saol

Anlamadıysan anlatalım o zaman.Şöyle ki bu arkadaş kocasının gömleğine kadar takip ediyorsa eminim başka zamanlardada eşini takip ediyodur.Adamda karısının kendisini yanlış anlayacağı korkusuyla poşetleri vermiştir o bayanın eline.Konu sahibi arkadaşta sizin yazdıklarınıza hak veriyorsa gitsin boşasın o zaman kocasını.

Niyeti yardim olan insan kacmaz, kadina posetleri verirken ne dedi aaa esim geliyor hasi bana eyvallah mi dedi.
O gitti arkasindan siz geldiniz.esinizin sizi dusurdugu duruma bakin.
Diger yorumlara da takilma sen hepsi amerikada yasiyor, ozguven patlamasi var arkadaslar da.bu konular herkese gore degisir buyuk sehirde yasamakla kucuk yerde yasamak bir degildir.yardima ihtiyaci olana elbette yardim edilir.ama arkadasin esinin durumu farkli birde kadin dusuyordu diye sacmalamis.

Pardon ama kesin derken dünyada 3.5 milyardan fazla erkek var nasıl kesin olabiliyor?Yani ben yardım kuruluşunda gönüllü çalışan erkekler tanıyorum,o zaman onlarda yardım ettikleri kadınlardan menfaat mi bekliyorlar?Yani görüşünüze saygı duyuyorum ama kesin,erkekler çıkarları olmadan asla yardım etmezler gibi genellemelerde bulunmayın.Beni daha önce yolda kalmışken yolun kenarında bulup evime kadar götüren bile oldu(başıma bir sürü terslik gelmişti)Ve şehrin dışında tenha bir yoldu,adam af buyurun ama bana cinsel saldırıda bile bulunabilirdi,adam ne yüzüme ters baktı,ne de bir imada bulundu,ne telefonumu istedi.Gitti evime yakın otobüs durağına bıraktı, ne bir beklenti ne çıkar.Üstüne bir de sordu kentkartınız var mı diye.Ve sonra arabasını sürdü gitti,bir daha hiç de görmedim.Ben daha önce erkeklerden karşılıksız yardım aldığım oldu,ben de başkasına ettim.Benim rahmetli babam da çok yardımsever bir adamdı,yolda ağlayan bir kadın görüp para vermişti birgün,telefon etmişti onun için,şimdi eşim de öyle kadınlara marketlerde vs kapı tutar.Kadın sığınma merkezlerinde gönüllü yardımda bulunan erkek arkadaşlarım da var.Lütfen genellemeyin.

Son düzenleme:
Zaten bide kötü niyet olsa siz telefonda eve yaklaştığınızı söylemişsiniz,yani bunu bile bile evin civarında böyle birşey yapar mı?

Benim anlamadigim eve girdiginiz sirada esinizde gomlegini cikariyormus ya..ne alaka..esiniz sisman mi cok mu terler?hava mi cok sicakti?gun icinde kac kex gomlek degistirir?

Bence bu sorunun temelinde kadına toplum tarafından verilen görevler var.Evlen,çocuk yap ne olursan ol evlen muhakkak yoksa bir hiçsin,bu senin görevin.E haliyle tek gayeleri evlenip birisinin karısı olmak olan kadınlar da,bu hayat gayelerine sıkı sıkıya tutunuyorlar;çünkü toplumda değer görmenin yegane yolu bu.Ee sonra tabi bütün kadınları kendilerine rakip görüyorlar,tüm mesailerini kocalarını ellerinde tutmaya(!) harcıyorlar ne yazık ki.Yani bir de bizim ülkemizdeki kafamıza sokulan,oluşturulan erkek kavramı da hastalıklı.Kadınlar zannediyorlar ki erkeklerin duyguları yok,tek amaçları cinsellik.Yani bilmiyorum ben şahsen sadece bir çıkar beklediği kadınlara yardım eden bir kocadansa,yardımsever merhametli bir kocayı yeğlerim.Biz mesela bir mekana gittiğimizde eşim arkamızdan gelen kadınlara kapıyı açar,yol verir,yere bir şey düşerse eğilir alır,benim hoşuma gidiyor acaba ben mi çok geniş mezhepliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…