- Konu Sahibi rosecin123
-
merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum
merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum
Acaba özellikle mi yanında bakıyor ki, mesaj vermek için? Kıskansın da kendine dikkat etsin diye arkadaş?sende ona ''yani bende bakabilirim değil mi'' deseydiniz ayrıca cevabın bu olması beni şaşırttı seven adam yanlışlıkla der gözüm kaydı der başka bişi der ama göze yasak yok demez.. seven zaten bakmazda göz bu görür ama diğer anlamda bakmak olamaz tabi..
canım benim karaktersizliğin kiloyla alakası yok ..sen istersen dünya güzeli ol o yine bakar ..bunu da erkeklik sayarlar. .sende bak sana bir şey söylediğinde de nasılmış de canını yakanın canını yakmerhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum
Bende kiloluyum esim ise benden zayif. On senedir sevgilim bi gun böyle baskalarina baktigini görmedim, hele boyle göz bu göze yasak yok gibi sacma bir konuyu konusmadik. Bakin sizin 4 sene olmus ben on sene diorum. Hatta ben yakiniorum bazen beni begenmezsin falan. Her halin ayri güzel sen benm gonlumdesin dior. Lutgen nisanlinizin bu karaktersizce davranışını kilonuzla bagdastirip, kendinize guveninizi kaybetmeyin...merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum
Acaba özellikle mi yanında bakıyor ki, mesaj vermek için? Kıskansın da kendine dikkat etsin diye arkadaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?