- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi rosecin123
-
merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum
Nişanlım beni seviyor ama
merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum
Bence sana yeteri kadar değer vermiyor kendini hatırlat bi süre uzak kalarakmerhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum
aynen bende de aynı taktikBi kere manken sevgilim olmuştu ki bende sıfır bedenim ve uzun sayılırım..kızlar sevgilime baktıkça kuduruyordum...artık biraz göbekli ve ortalama tiplerle oluyorum..ki onlar seni kıskanıo sen onları değil...dediğim gibi kendinden zayıf bi nişanlın olduğuna göre özgüvenin yüksek oldunu düşünüyorum ben o kadar özgüvenli değilim...istersen kilo da verirsin bence canım İnan kendine
olabilir bak. erkeklerin mesaj anlayışı bazen değişik olabiliyor. olmanı istediğim tip bu gibi mesela !Acaba özellikle mi yanında bakıyor ki, mesaj vermek için? Kıskansın da kendine dikkat etsin diye arkadaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?