- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
- Konu Sahibi rosecin123
-
benimde eşim kilolu diyelim bende kas lı zayıf vs. erkeklere mi bakayım onun yanında belki kendine dikkat eder diye. katliam olur valla. o yüzde sanmıyorum sebep bu değildir
Ben diyorum bence sen beni beğenmediğin için böyle yapıyorsun dediğimde de ben seni bu halinle seviyorum diyor
Ben kıskandırmak için bi zayıflayayım o zaman görcen sen diyorum daracık şeyler kısa kısa şeyler giycem kendime baktırmak için uğraşçam dediğimde bn seni kıskanmam diyor
Ben kıskandırmak için bi zayıflayayım o zaman görcen sen diyorum daracık şeyler kısa kısa şeyler giycem kendime baktırmak için uğraşçam dediğimde bn seni kıskanmam diyor
Göze serbestlik mi varmış? O zaman sen de bak bakalım. Birbirinize bakacak anı yaklayamayın bu durumda.merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum
siz yinede zayıflamanın çarelerine bakın..
seviyordur o çok ayrı ama fit bir bayan gördüğümde hele güzelse bende bakarım..
pollyyanna nin dibisin kiz :)Acaba özellikle mi yanında bakıyor ki, mesaj vermek için? Kıskansın da kendine dikkat etsin diye arkadaş?
Bunu daha önce de diyenlerde oldu, olabilir valla. Bu yaşa kadar ne evli ne de ciddi bir ilişki içinde olmayınca, erkeksiz dünya da çok pozitif kaldım demekpollyyanna nin dibisin kiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?