Bir dügün meselesi

Iş ariyorum cnm calisicam zaten.
Bizim sikayetimiz bu yonde zayen bizm dugunde hicbir sorun yoktu para vardi bizim dugunden sonra kp bicok sey aldi borca krediye girdi. Sonra bu bize yansidi simdi de yine borcun altina girecek bu kadar borca ragmen. Ve bu bizi etkiliyor yine kp i degill ya da kaynimi hiç degil...!
Bu zor zamanlarda gercekten zor zamanlarda dgun istemeleri bile ayıp ya ayip biz yemiyorz icmiyrz yeri geliyo para almiyoruz adamlardaki rahatliga bak

Evet cnm ama onlara tv bile fazla benim dugunumde ceplerinden bir kuruş cikmadi gittiler bin kat yabancinin dugunune ortak bilezik falan taktilar 3 milyar para harcadilar bana cegrek taktilar dugunumde. Ben niye yardim edim.
Eee söyle eşine öyleyse çekmeni istemiyorum çünkü ödeyeceklerine inanmıyorum başımıza kalıcak de

Arkadaşım kpin kurnaz eşitllik falan hikaye.

Kp o düğünü yapar kızında tüm takısını almayı hem düğünü hem kendi borcunu kapatmayı planlıyo bence.

Sen hesapta eşine kedil oluyosun ama kpe kefilsin sakın bidaha olma .

Sende çalış eşinin ordan çıkıcağını babasını bırakacağını sanmam enazından senin elinde kendi paran olsun.

Kizin hayatta takısını alamaz
Bunu kendi yapmaz zaten. Kızda vermez zaten.
Ben kayinbabam feraha kavuşşn diye imza veririm. Ama bana sirf eglencesine dugun yapicak diye kendimi zora sokamam imza atmam.
Seneye bitirsinler kredileri o zaman eşim yine çeksin hiç sorun degil ama simdi bu skisiklikta kredi flan cektirmem. Kendi dugunum olsun yine cektirmem...!

Bu sıkışıklıkta düğün yapıcam diyen kredi üstüne kredi çeken insan o takıları bal gibi almak ister.

Aksi olsa borçları azalınca yapmayı teklif eder yada siz karşılayın derdi.

Trişka demişti dersin. Kız verir vermez onu bilemem vermesinde zaten.

Eli bol bi adam olsa sizin paranızı verir faturalarla haftalıkla kandırmaz.

eşinin elinde mesleği varsa başka iş arasın evli barklı adam haftalıkla mı geçinilinir

elti araya kaynak yapmaya çalışıyor sanki algıda seçicilik yaratıyor gelme bu oyunlaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…