• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden eşini arzulamaz ?

yagmurumsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2023
508
442
33
35
Kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ( tup bebek yontemiyle sahip olduk ) Öncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu fakat 1 yıldır ve özellikle son aylarda daha da kötü. Adam hastayım grip olacağım size bulaşmasın bahanesiyle diğer odada ayrı yatıyor sürekli( 2 güne bir bu sebebi söyler mutlaka) Bunun dışında yaklasmiyor bana aylardır ne sarilma ne öpme hicbir sey yok hayatimizda , evde adeta ev arkadasi gibiyiz. Sizce Ne yapmalıyım? Öncelikle bu konuda pek konusmak istemiyor, zorla sorunca da yorulduğunu ve sebebin bu oldugunu beyan ediyor. Bir erkek olarak yanaşmamasi bana tuhaf geliyor. Fikirlerinize açığım

Valla baco benimki kayık beliyle peşimde dolaşıyor kaçacak yer arıyorum. Şaka bir yana hiçbir zaman iyi değildiniz yani sertleşme sorunu var mıydı? Ya da performans sorunu mu var acaba fiziksel bir problemden kaynaklı olabilir
Niye bunu belirttiniz ki ? Tuhaf geldi nsnsmsmsn

Tüm ihtimalleri siraliyorum Başka biri olabilir ya da gizli gay olabilir aseksuel olabilir psikolojik problemi olabilir ereksiyon problemi olabilir en iyisi alacaksini karşınıza konusacaksiniz sonra da terapiye gideceksiniz
Konu sahibi detay vermediği için şuan tahminde bulunmadık . Paravan evlilik olabilir desek onu kırmış oluruz şuanda kızı varmış

Kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var ( tup bebek yontemiyle sahip olduk ) Öncesinde de çok aktif bir cinsel yaşamımız yoktu fakat 1 yıldır ve özellikle son aylarda daha da kötü. Adam hastayım grip olacağım size bulaşmasın bahanesiyle diğer odada ayrı yatıyor sürekli( 2 güne bir bu sebebi söyler mutlaka) Bunun dışında yaklasmiyor bana aylardır ne sarilma ne öpme hicbir sey yok hayatimizda , evde adeta ev arkadasi gibiyiz. Sizce Ne yapmalıyım? Öncelikle bu konuda pek konusmak istemiyor, zorla sorunca da yorulduğunu ve sebebin bu oldugunu beyan ediyor. Bir erkek olarak yanaşmamasi bana tuhaf geliyor. Fikirlerinize açığım
Grip olurum size bulaşmasın bahanesi bir iki kez anlaşılır ama aylarca sürüyorsa orada hastalık değil uzaklaşma vardır.
Böyle davranan erkek genelde uzaklaşmak istiyordur ama açık konuşmaya cesaret edemez. Bu yüzden hastalık, yorgunluk gibi şeylerin arkasına sığınır. Belki duygusal olarak soğudu, belki de ilgisi başka yönlere kaydı.😐

Son düzenleme:
Tamam birlikte olmaz hadi problemi vardır ama ayrı yatmak nie

Yanlış anlamayın nasip olmuş, olmus
Allah bağışlasın ama öncesinde de aktif ilişki yokmuş neden çocuk yapmadan önce bu problemi çözmediniz sonuçta buda bi hastalık ve tedavi edilmeliydi eşinizle konuşun sorunun çözüme ulaşmasını sağlayın öbür türlü evlilik bitme noktasına gelir

Eşinizle bu durumu konustunuz mu ? Bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirttiniz mi? Cinsellik için ya da öpüp sarılmak için siz yaklaştınız mı ? Yaklastıysanız bunlara tepkisi ne oldu?

Başka biri olsa bile şüphe çekmemek için sizinlede birlikte olur. Sağlık problemi var gibi geldi bana. Benim için bu durum boşanma sebebi olurdu kesinlikle. Ya gitsin tedavi olsun yada boşanın.
Böyle durumlarda genelde iki ihtimal oluyor ya dışarıda başka birine ilgi duymaya başlamıştır ya da doğumdan sonra kadına karşı hisleri zayıflamıştır. Sağlık ya da psikoloji işi bahane gibi duruyor. Erekte olamıyorsa yada başka sağlık problemleri olsaydı farkedilirdi.Daha çok bağını koparmış.Cinsellik olmasa bile beraber yatabilirlerdi birlikte vakit geçirebilirlerdi Ama adam Her konuda uzaklaşmış.

Şöyle ki sürekli yorgunum halim yok diyor. Üroloğa gidelim istersen dedim kabul etmedi, cinsel terapistten yardım alalim dedim ,sacmalama dedi. Psikoloğa gidelim dedim onu da kabul etmiyor. Konuyla ilgili iletişim kurmak istemiyor , ama ben de aşırı sinir oluyorum artık. Şiddetli tartışmalarımiz olmuştu, belki de duygusal olarak soğudu. Ama ben de soğudum ve yine de evliliğimiz adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bi yerde tıkanıyor. Onunla çarşı pazar gezelim yiyelim içelim ama evde yakınlaşma yaşamayalim. Kardeş gibi yaşıyoruz farkında mısın diyorum bundan da gocunmuyor

Daha önce telefonunu gizlice kurcaladigimda instagramda 10 ,15 tane hepsi yabancı eskort tarzı aşırı açık saçık kadınların profillerini arattigini yakalamıştım. Şimdi yeniden kurcalamak istiyorum ama fırsat bulamadım
Eşiniz mastürbasyon bağımlısı olabilir mi

Şöyle ki sürekli yorgunum halim yok diyor. Üroloğa gidelim istersen dedim kabul etmedi, cinsel terapistten yardım alalim dedim ,sacmalama dedi. Psikoloğa gidelim dedim onu da kabul etmiyor. Konuyla ilgili iletişim kurmak istemiyor , ama ben de aşırı sinir oluyorum artık. Şiddetli tartışmalarımiz olmuştu, belki de duygusal olarak soğudu. Ama ben de soğudum ve yine de evliliğimiz adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bi yerde tıkanıyor. Onunla çarşı pazar gezelim yiyelim içelim ama evde yakınlaşma yaşamayalim. Kardeş gibi yaşıyoruz farkında mısın diyorum bundan da gocunmuyor
5 sene nasıl böyle geçti hayret duydum doğrusu e çocuk işine nasıl yanaştı? Acaba çocuk olunca cinsellikten vazgeçip tamamen ondn uzaklaşacağınızı mı düşündü

Olabilir evet, bu da bana aptallık gibi geliyor. Bekar olsa neyse ama insanin eşi varken bunu yapması normal mi
Birkaç konu da daha okumuştum mastürbasyon zevkini tercih eden erkekler varmış . Nastürbasyon da karşı tarafı memnun etme performans kaygısı korunma ihtiyacı hiçbiri yok yani dümdüz rahatla geç bitti ama bana da hep tuhaf geliyor yanı başında eşin varken

5 sene nasıl böyle geçti hayret duydum doğrusu e çocuk işine nasıl yanaştı? Acaba çocuk olunca cinsellikten vazgeçip tamamen ondn uzaklaşacağınızı mı düşündü
Çocuk da çok gönüllü degildi acikcasi ben istedim daha çok. Fakat şuan çok seviyor çocuğumuzu, ona baya düşkün. Çocuk olunca ben cinsellikten uzaklasmadim , sadece eskisi kadar fit degilim ister istemez biraz kilo aldım ama vermeye de çalışıyorum şuan.bunun dışında cilve yapmaya yanaşmaya hep çalışıyordum ama son zamanlarda artık içimden asla gelmiyor, hep ben adım atmış gibi hissediyorum ve hevesim açıkçası çok kırıldı ,yok oldu hatta.

Back
X