bir erkek soğuduğu biriyle evlenirse ilerde sever mi?

Ygkgch

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
29
7
1
Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce

Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
Bence hayır,soğuduğunu ve artık sevmediğini karşı tarafa dürüstçe söyleyip ayrılmalı...
Bu arada Erkek üye iseniz yasak....

Son düzenleme:
tabıkıde hayır ve aklı ola erkete evlenmez zaten

Öyle saçma şey mi olur
Evlilik zaten varolan manevi bağlar üstüne kurulur
İhtimaller üzerine evlenmek iki kişininde hayatını bozuk para gibi harcamak demektir

Sevmez,usulen evli kalır,bir süre sonra da sindirme hareketlerine başlar.

tanıdıgımm iki kişi kuma aldı biri aldattı karısının yanına gelmiyor.birinin gözleri fıldır fıldır ....

Evlilik oyun mu ya, evcilik mi oynuyoruz? Böyle bie ihtimale inanıp evlenen kadın var mı gerçekten? Benden soğuyan adamla bırakın evlenmeyi, yüzüne bakmam.

Ama eskiden sevmis sogumus yani eskiden mutlu olacagina inanmis sonrasinda ise nedenlerden dolayi sogumus sizce ilerde sevmek mutlu olmak gibi bir durum yokmu ?

Back
X