Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum inançlı birisi sonradan soğudu 6 aydır da soğuk istemiyor suan çok kısa bir süre kaldı ama hic evlenmek istemiyor çok çaresiz görüyorum çaresizliğini istemediğini ama belki evlenince korkulacak birşey olmadığını görür boşuna bu kadar büyütmüşüm birşey yokmuş deyip mutlu olur yasa artık evlendim yapacak birşey yok geçmişi sil at der diye umut ediyorum bunların hepsi birer mucize mi sizce? mecbur yedim bir halt evlenecem diyor o yüzden acaba diyorum evlenince sever mi diye yani evlenince bu soğukluğunun geçmesi bana ısınması mutlu olması kabullenmesi söz konusu değil mi ?diyorsunuzYavrum bak 13 sayfadır olmaz o iş diyor sana insanlar,sen hala sever mi diyorsun.
Öyle bir mucize yok malesef.Sevmiyorsa sevmeyecek ilerde de.Bir de kendini mecbur hissettiğinden öfke olarak geri dönecek bu sana.Beni aldatmaz beni incitmez deme.Ne aşık adamların neler yaptığını görüyoruz.Pişman olur mu diyorsun.Şu an bile pişman.Ben onun sana kurduğu cümlelerden bunu anlıyorum sen anlamıyormusun.
Seni sevmiyorum diyen adama olsun ben seviyorum nasıl diyebiliyorsun.
Şu an çaresiz hissettiğinden değil,ondan kopmak istemediğinden bu ayak diremen.
Zaten mutsuz seninle evleneceği için.Artacak bu mutsuzluk.Yazık değil mi ikinize de.
Bak bir daha yazayım.Sevmeyecek,mutsuz ve pişman olacak.Evlilik değil cehennem.
Beklediğin cevabı biliyorum ama o cevabı bulamazsın burda.Sen acabalarınla kendini kandırıyorsun sadece.
Birşey daha sormak istiyorum eğer benden soguduktan sonra birde başkasını sevdiyse ve benimle evlenmek için ondan ayrildiysa çok severken istemediği bir evlilik yapmak için ayrılmak zorunda kaldıysa onu unutması mümkün olur mu onu unutabilir mi beni sevip benimle mutlu olabilir mi yoksa tam tersi daha cok üzülür o kaybettigi kiza sevgisi daha cok artip hayat boyu pismanligi daha mi olur sizce ne olur cevap verin bunaYavrum bak 13 sayfadır olmaz o iş diyor sana insanlar,sen hala sever mi diyorsun.
Öyle bir mucize yok malesef.Sevmiyorsa sevmeyecek ilerde de.Bir de kendini mecbur hissettiğinden öfke olarak geri dönecek bu sana.Beni aldatmaz beni incitmez deme.Ne aşık adamların neler yaptığını görüyoruz.Pişman olur mu diyorsun.Şu an bile pişman.Ben onun sana kurduğu cümlelerden bunu anlıyorum sen anlamıyormusun.
Seni sevmiyorum diyen adama olsun ben seviyorum nasıl diyebiliyorsun.
Şu an çaresiz hissettiğinden değil,ondan kopmak istemediğinden bu ayak diremen.
Zaten mutsuz seninle evleneceği için.Artacak bu mutsuzluk.Yazık değil mi ikinize de.
Bak bir daha yazayım.Sevmeyecek,mutsuz ve pişman olacak.Evlilik değil cehennem.
Beklediğin cevabı biliyorum ama o cevabı bulamazsın burda.Sen acabalarınla kendini kandırıyorsun sadece.
Bilmiyorum inançlı birisi sonradan soğudu 6 aydır da soğuk istemiyor suan çok kısa bir süre kaldı ama hic evlenmek istemiyor çok çaresiz görüyorum çaresizliğini istemediğini ama belki evlenince korkulacak birşey olmadığını görür boşuna bu kadar büyütmüşüm birşey yokmuş deyip mutlu olur yasa artık evlendim yapacak birşey yok geçmişi sil at der diye umut ediyorum bunların hepsi birer mucize mi sizce? mecbur yedim bir halt evlenecem diyor o yüzden acaba diyorum evlenince sever mi diye yani evlenince bu soğukluğunun geçmesi bana ısınması mutlu olması kabullenmesi söz konusu değil mi ?diyorsunuz
Bir kere böyle şeylerin inançla ilgisi yok onu söyliyim güzelim.Birşey daha sormak istiyorum eğer benden soguduktan sonra birde başkasını sevdiyse ve benimle evlenmek için ondan ayrildiysa çok severken istemediği bir evlilik yapmak için ayrılmak zorunda kaldıysa onu unutması mümkün olur mu onu unutabilir mi beni sevip benimle mutlu olabilir mi yoksa tam tersi daha cok üzülür o kaybettigi kiza sevgisi daha cok artip hayat boyu pismanligi daha mi olur sizce ne olur cevap verin buna
Keske dediğin gibi olsa ama hepsi doğru maalesefSen ne 30 yaşında,Ne birim yöneticisi,Ne lisans mezunu, ne de nişanlı olamazsın gibi geliyor bana?Bu kadarı fazla bence!
Ne olur bizimle dalga geçtiğini söyle, söyle ki rahat edeyim!
Bilmiyorum çok çaresizim gerçekten evlenmeye mecbur hissediyorum seviyorum da oda zaten bu halde başka kimseyle evlenemeyecegimin farkında olduğundan dolayı bana da kızmıyor ama içten içe istemiyor ve hep hatamin bedelini ödeyeceğim diyor. Bende bir umut ailem ona çok zarar verdi ondan dolayı soğudu benle sorunu yoktu evlenince herşeyi unutur mutlu oluruz yine sever beni eskisi gibi diye umuyorum evlenince herşey düzelir bana alışır bağlanır kabullenip sever aynı evde olunca ben ilgi sevgi gösterince hoşuna gider eskisi gibi olur belki diye düşünüyorum ama sanırım herşey daha kötü olur ve belki de dediğiniz gibi sevip soğuduğu birini sevmesi daha zor olur birde içinde mecburiyet var istememe var üstelik bilmiyorum kafam öyle karışık ki bazen diyorum ki şimdi istemiyor aynı eve girince alışır sever bağlanır mutluyum der mutlu olur kabullenir birkaç ay sonra diyorum. Ama burada soylenilenlere göre bunlar imkansiz şeyler hiçbir şekilde mutlu olmaz sevmez ve hep pişmanlığı yaşayıp mutsuz olurAdam yedim bi halt evlenecem demesi şundan dolayı. Sizden şunu bekliyor. "Hayır sevmediğin istemediğin bi evlilik yapmayalım. Ömrüm boyunca senden sevgi dilenemem. Kendimizi mecbur hissetmeyelim." İşte tam bunları duymak istiyor. İnsanlar çoook sevdikleri insanlarla evlenip, nişanlıyken yaşadıkları (onu dedi, bunu yaptı, alışverişte böyle oldu, kına gecesinde oynamadı, anası geldi, bacısı yan baktı) şeyleri unutmayıp aşamıyorlar. Helede gururu kırılmış bir erkek asla unutmaz. Evlenirseniz ne olcak biliyomusunuz? Eşin ailene yüz çevirecek, sen ikisi arasında kalacaksın. Sana dokunmak bile istemeyecek belkide. Yani unutmayacak, helede başka birisinide sevmişse olmaz.
Hani ben evlenince istediği kadar istemesin evlenince herşey unutulur yapacak birsey yok artik der kabullenir alisir sever mutlu olur diye düşündüm hep ama öyle olma ihtimali çok düşük sanırımBir kere böyle şeylerin inançla ilgisi yok onu söyliyim güzelim.
Korkulacak bir şey olmadığını görür demişsin ama evlilik korkusundan dolayı vazgeçmemişki bu çocuk senden.Geçmişi de silip atamaz bunu unutma.Silip atmayacağı gibi bir de her fırsatta başına kakma ihtimali yüksek.İkinizde mutsuz olursunuz bu durumda.
Yedim bir halt evlenicem düşüncesi de çok üzücü.Karşımdaki erkek bana bunu söylese ben de onunla evlenmekten vazgeçerdim.Tamam,yapmışsınız bir hata kendinize göre.Ama iki taraf içinde bunun bedeli ömür boyu mutsuzluk olmamalı ki ömür boyu süreceğinin de garantisi yok.Belki de sana bir sene sonra temizlendi namusun işim bitti boşanalım diyecek.Bilemezsin.O zaman da dul kaldım diye dertleneceksin.
Soruna gelince,eğer birini sevdiyse seninle evlendiğinde unutmaz sizin durumunuzda.Çünkü o,yasak aşk olacak ve yasak,ulaşılamayan herşey her zaman çok tatlı gelir insana.Seni bir de kendisini ondan ayırdığın için suçlar içten içe.Seninle olup onu untmaz ve hatta belki daha da alevlenir aşkı.Belki görüşmeye devam eder.Aldatılan kadın olmayı kabul edebilecekmisin?Gururun aşka dur dediği yerler olmalı.
Neresinden tutsan olmuyor sizin iş.Şimdi o pişman olur,ilerde de buna senin pişmanlıkların eklenir.Zorla bir evlilik yürüteceğinize,ikinizde ilerde sevip sevildiğiniz evlilikler yapın.
Anlıyorum,sen çok seviyorsun ama,sevmek sevdiğinin mutlu olması için fedakarlık yapmayı da gerektirmez mi?Dayanabilecekmisin bu mutsuzluğa?İyi düşün.Tekrar ediyorum,seni şimdi sevmiyorsa,soğuduysa bu ilerde değişmez.Öyle mucizeler ancak filmlerde olur kuzum.Kıymayın gençliğinize.
Bilmiyorum çok çaresizim gerçekten evlenmeye mecbur hissediyorum seviyorum da oda zaten bu halde başka kimseyle evlenemeyecegimin farkında olduğundan dolayı bana da kızmıyor ama içten içe istemiyor ve hep hatamin bedelini ödeyeceğim diyor. Bende bir umut ailem ona çok zarar verdi ondan dolayı soğudu benle sorunu yoktu evlenince herşeyi unutur mutlu oluruz yine sever beni eskisi gibi diye umuyorum evlenince herşey düzelir bana alışır bağlanır kabullenip sever aynı evde olunca ben ilgi sevgi gösterince hoşuna gider eskisi gibi olur belki diye düşünüyorum ama sanırım herşey daha kötü olur ve belki de dediğiniz gibi sevip soğuduğu birini sevmesi daha zor olur birde içinde mecburiyet var istememe var üstelik bilmiyorum kafam öyle karışık ki bazen diyorum ki şimdi istemiyor aynı eve girince alışır sever bağlanır mutluyum der mutlu olur kabullenir birkaç ay sonra diyorum. Ama burada soylenilenlere göre bunlar imkansiz şeyler hiçbir şekilde mutlu olmaz sevmez ve hep pişmanlığı yaşayıp mutsuz olur
Hiçbir ihtimal yok diyorsunuz dimi ben polyanacilik oynuyorum sanırım evlenince unutur kabullenip yapacak birşey yok artık deyip mutlu olmaya sevmeye çalışmaz çalışsa bile sevip mutlu olamaz hatta başkası da olduysa benden sonra bu sefer gerçekten imkansız mi kabullenip sevmesi mutlu olmasıBir kere böyle şeylerin inançla ilgisi yok onu söyliyim güzelim.
Korkulacak bir şey olmadığını görür demişsin ama evlilik korkusundan dolayı vazgeçmemişki bu çocuk senden.Geçmişi de silip atamaz bunu unutma.Silip atmayacağı gibi bir de her fırsatta başına kakma ihtimali yüksek.İkinizde mutsuz olursunuz bu durumda.
Yedim bir halt evlenicem düşüncesi de çok üzücü.Karşımdaki erkek bana bunu söylese ben de onunla evlenmekten vazgeçerdim.Tamam,yapmışsınız bir hata kendinize göre.Ama iki taraf içinde bunun bedeli ömür boyu mutsuzluk olmamalı ki ömür boyu süreceğinin de garantisi yok.Belki de sana bir sene sonra temizlendi namusun işim bitti boşanalım diyecek.Bilemezsin.O zaman da dul kaldım diye dertleneceksin.
Soruna gelince,eğer birini sevdiyse seninle evlendiğinde unutmaz sizin durumunuzda.Çünkü o,yasak aşk olacak ve yasak,ulaşılamayan herşey her zaman çok tatlı gelir insana.Seni bir de kendisini ondan ayırdığın için suçlar içten içe.Seninle olup onu untmaz ve hatta belki daha da alevlenir aşkı.Belki görüşmeye devam eder.Aldatılan kadın olmayı kabul edebilecekmisin?Gururun aşka dur dediği yerler olmalı.
Neresinden tutsan olmuyor sizin iş.Şimdi o pişman olur,ilerde de buna senin pişmanlıkların eklenir.Zorla bir evlilik yürüteceğinize,ikinizde ilerde sevip sevildiğiniz evlilikler yapın.
Anlıyorum,sen çok seviyorsun ama,sevmek sevdiğinin mutlu olması için fedakarlık yapmayı da gerektirmez mi?Dayanabilecekmisin bu mutsuzluğa?İyi düşün.Tekrar ediyorum,seni şimdi sevmiyorsa,soğuduysa bu ilerde değişmez.Öyle mucizeler ancak filmlerde olur kuzum.Kıymayın gençliğinize.
Ben hiç ihtimal yok diyorum bitanem.Mecburiyet ve sevgisizlikle başlayan hiçbir evliliğin bir anda aşka dönüştüğünü görmedim.Hiçbir ihtimal yok diyorsunuz dimi ben polyanacilik oynuyorum sanırım evlenince unutur kabullenip yapacak birşey yok artık deyip mutlu olmaya sevmeye çalışmaz çalışsa bile sevip mutlu olamaz hatta başkası da olduysa benden sonra bu sefer gerçekten imkansız mi kabullenip sevmesi mutlu olmasısizin soyledikleriniz çok etkiledi beni bu aklimdakileri de yanitlandirir misiniz
Aldatır, kadına çocukları doğurtur, çocuklara ve eşine değil aldattığı kadına paraları yedirir, zavallı Kadın da çocuklarım var diyip sesini çıkaramaz ola ki bir cinnet getirmesin. Cinnet getirirse de cinayete kadar yolu var.Arkadaşlar acil yardım. Bir erkek soguduysa sevmiyorsa ve evlenmek istemediği halde evlenirse evlendikten sonra mutlu olur mu evlendiğinde yapacak birsey yok benim kaderim bu sevcem artık deyip evlenince sever mi sizce
ya ben şuBen hiç ihtimal yok diyorum bitanem.Mecburiyet ve sevgisizlikle başlayan hiçbir evliliğin bir anda aşka dönüştüğünü görmedim.
İki kuzenim aynı bu şekilde evlendi.Her gün lanet ediyorlar.Biri boşandı,diğeri hala hem lanet etmeye hem evliliğe devam ediyor.Yazık hem kendisine hem o kıza.Bu mu senin hayalindeki yuva?
Hele başkası olduysa daha da kötü.Bir de onunla olamadığı için suçlayacak seni.Ne sen ne o haketmiyorsunuz böyle bir hayatı.
Senin mutlu olmanı canı gönülden istiyorum.Ama sen kendini koşar adımlarla mutsuzluğa sürüklüyorsun.
Sevmeye çalışmayacak bile seni.Görev çünkü onun için seninle evlenmek.İmzayı atıp görevini tamamlayacak sadece.
Kuzum gel sen yol yakınken vazgeç bu sevdadan.İliklerine kadar sevgisini hissedeceğin,mutlu olup mutlu edeceğin,karşılıklı huzur bulacağınız,pişmanlıkların değil iyikilerin etrafını ördüğü bir yuva kur ilerde kendine.Senin için bu yuvanın diğer temel taşı bu çocuk değil.İyi düşün.Çok çok iyi düşün.Az vakit var.Doğruyu göreceğine eminim.
ya ben şuyumurtadasaklanancivciv in konuşmalarına bayılıyorum ağzımdan almışsın arkadaşım çok da doğru ve samimi önerileri bence dikkate almalısın konu sahibesi