Bir eş ailesi konusunda benden!

Coynes55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
294
153
53
Merhabalar bir kayınvalide konusunda benden,eşimle temmuz ayinda evlendik iki aileden uzaktayiz.
Kayınvalidem ve kayınpederim 4 5 günlüğüne gelcez dediler,bende onlar geliyor diye özendim herseyi temizledim vs.
Neyse geldiler geldikleri ilk günün aksami kayınvalidem burda iki yeğeni var onlari yemege cagirdi 10 kisiler
Sonra hep evdeydik asla disari cikmadilar yagmur yagiyor üşüyoruz dediler
Mutfakta bana yardımcı oluyor
Sonra kayınvalidemin ablasi da ogluna gelmis
Kayınvalidem benden izin almadan buraya cagirmis suan evimde 3 kisi var
Evde sadece bir tane tuvalet var her tuvalete giren 20 dakika kaliyor kişisel bakim olarak hic bir sey yapamıyorum dus bile alamıyorum
Benden habersiz yegenlerine mesaj atip buraya cagiriyor.
Aşırı derecede bunaldim geleli 15 gün oldu
Ne yapmalıyım çok mu can azligi yapıyorum.
Bu arada cinsel hayatimiz 25 gündür yok.

Merhabalar bir kayınvalide konusunda benden,eşimle temmuz ayinda evlendik iki aileden uzaktayiz.
Kayınvalidem ve kayınpederim 4 5 günlüğüne gelcez dediler,bende onlar geliyor diye özendim herseyi temizledim vs.
Neyse geldiler geldikleri ilk günün aksami kayınvalidem burda iki yeğeni var onlari yemege cagirdi 10 kisiler
Evde sadece bir tane tuvalet var her tuvalete giren 20 dakika kaliyor kişisel bakim olarak hic bir sey yapamıyorum dus bile alamıyorum
Biraz sabırlı olmalısınız haklısınız km olsa bunalır surat asarsanız eşinizle aranız bozulur şahsen ben aileme yapılan saygısızlığı asla unutmam

Bakın bu işin yazılı bir kuralı yok.Esiniz burada devreye girmeli.Anne babasına gidin diyemez belki ama gelen giden konusunda uyarıda bulunur.WC konularında bende çok hassasım zaten aile üyelerinin harici birisi girdiğinde bende çok bunaliyorum kirklamam gerekiyor.

Biraz sabırlı olmalısınız haklısınız km olsa bunalır surat asarsanız eşinizle aranız bozulur şahsen ben aileme yapılan saygısızlığı asla unutmam
Normalde asla sabirli degilim annemle kiz kardesimle konuşuyorum onlar sabret gerektigini soyluyor
Kayınvalidem kayınpederim eylul ayinda hala eniste birlikte gelcez o zaman gezcez diyorlar bir şok daha gecirdim.

Bakın bu işin yazılı bir kuralı yok.Esiniz burada devreye girmeli.Anne babasına gidin diyemez belki ama gelen giden konusunda uyarıda bulunur.WC konularında bende çok hassasım zaten aile üyelerinin harici birisi girdiğinde bende çok bunaliyorum kirklamam gerekiyor.
Ben her gün temizliyordum birde bu aralikta sürekli misafir cagirildi artik yoruldum
Evimi tanıyamiyorum her yer o kadar pis ki
Onlar gittikten hemen sonra aileme gidicem esim temizlesin evi 😂

Gelip kalmaları neyse de eve sizden izinsiz başkalarını çağırmaları yanlış bence. Eşiniz uygun bir dille konuşsun yoksa bu işin sonu gelmez.
Eşimle aramiz çok iyiydi elimde olmadan uzaklaştım hic sohbet etmiyoruz ailemin yanina gidicem biraz yalnız kalmak adina.

bence eşinizle konuşun , evinize kimse getirmesin . eğer şimdiden önlemini almazsanız kendi evleri sanarlar. gerçi şuan bile kendi evleri gibi davranıyorlar. surat asmak olmaz
Çok dedikoducu bir aile esim çok sakin nasil olcak bilmiyorum
Birde şöyle bir durum var kiradayiz biz
Esimin çalışıyor ben evden kendime harçlık cikarcak isler yapıyorum.
Herseyi bizden bekliyolar kendi annem derin dondurucumu doldurmustu
Hep onları harcandi kendileri pek bir şey getirmiyor
Yani para mevzusu da var ama bunu konuşamıyorum esimle😕

Eşinize ve kv nize durumu belirtin , açıkça herkesi çağırma hizmet etmekte zorlanıyorum hastayım de..

Yani eşiniz ailesine kibarca söylesin ailesi kalabilir de diğer tanıdıkları çok fazla olmuş haklısınız yani

En başta tepki koymazsanız asla önünü alamazsınız, durmazlar..

Çok dedikoducu bir aile esim çok sakin nasil olcak bilmiyorum
Birde şöyle bir durum var kiradayiz biz
Esimin çalışıyor ben evden kendime harçlık cikarcak isler yapıyorum.
Herseyi bizden bekliyolar kendi annem derin dondurucumu doldurmustu
Hep onları harcandi kendileri pek bir şey getirmiyor
Yani para mevzusu da var ama bunu konuşamıyorum esimle😕
Eşinizin sakın olması belki ailesine bu kadar rahatlık veriyordur. Düzen nasıl başlarsa öyle gider bu kadar rahatlık fazla misafir olunan yere misafir cagirilmaz. Bunu eşinizle konuşun sonra biriktirip biriktirip patlarsiniz yada surat asarsiniz siz haksız olursunuz bu kadar tahammül ettiğinizde yanınıza kar kalır. Eşinize sürekli misafir geldiği için islerim aksıyor evin bı düzeni kalmadı en önemlisi de bunun bir aliskanliga donusmesini istemiyorum demek çok zor değil. Ayrıca benim bildiğim yegenlerin kv yi çağırması misafir etmesi gerekir. Annemin su ekonomik şartlarda benim için hazırladığı eşyaları da tanımadığım kişilere yedirmezdim hayat şartları zor ve annemin emeğine yazık.

Nasil bir tepki vermem gerekiyor ben bu insanlar nisanli iken ailesi yüzünden nisanimiz atılıyordu.
Aslinda geçmişte bana çok yanlislari oldu
Sevmiyorum kendilerini esim icin katlanıyorum.
Kimse kimseye katlanmak zorunda değil bence. Sevgiden daha önemli şeyler var. Kimse size saygı duymuyor

Bu ınsanlar ne kadar düşüncesiz yaaaaa bır kısıde bır gece kalmam gerekse maddı manevı her yonden dusunurum ben gencler yenı evlıler duzenlerı oturmamıs olabılır borcları olabılır bu ınsanlardakı rahatlık nedır yaaa

Eşinizin sakın olması belki ailesine bu kadar rahatlık veriyordur. Düzen nasıl başlarsa öyle gider bu kadar rahatlık fazla misafir olunan yere misafir cagirilmaz. Bunu eşinizle konuşun sonra biriktirip biriktirip patlarsiniz yada surat asarsiniz siz haksız olursunuz bu kadar tahammül ettiğinizde yanınıza kar kalır. Eşinize sürekli misafir geldiği için islerim aksıyor evin bı düzeni kalmadı en önemlisi de bunun bir aliskanliga donusmesini istemiyorum demek çok zor değil. Ayrıca benim bildiğim yegenlerin kv yi çağırması misafir etmesi gerekir. Annemin su ekonomik şartlarda benim için hazırladığı eşyaları da tanımadığım kişilere yedirmezdim hayat şartları zor ve
Eşinizin sakın olması belki ailesine bu kadar rahatlık veriyordur. Düzen nasıl başlarsa öyle gider bu kadar rahatlık fazla misafir olunan yere misafir cagirilmaz. Bunu eşinizle konuşun sonra biriktirip biriktirip patlarsiniz yada surat asarsiniz siz haksız olursunuz bu kadar tahammül ettiğinizde yanınıza kar kalır. Eşinize sürekli misafir geldiği için islerim aksıyor evin bı düzeni kalmadı en önemlisi de bunun bir aliskanliga donusmesini istemiyorum demek çok zor değil. Ayrıca benim bildiğim yegenlerin kv yi çağırması misafir etmesi gerekir. Annemin su ekonomik şartlarda benim için hazırladığı eşyaları da tanımadığım kişilere yedirmezdim hayat şartları zor ve annemin emeğine yazık.
Annemin yaptiklari pisiyor yegenlerine vermek istiyor anneme soyledim ben sana tekrar veririim kızım diyor☹️

Back
X