• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eş ailesi konusunda benden!

Sabır taşımısın mübarek 😬 okudukça gerildim. Saygısızlığa ben tahammül edemem. Kendi evim diye müsamaha göstersemde, kırmızı çizgilerime girildikten sonra bir noluyor? derim. Siz nasıl yaparsınız bilemiyorum ben kendime bu şekilde davranılmasına izin vermezdim. Kimsenin derdini sırtımda taşımak zorunda değilim.
Yokk asla sabir taşı degilim strateji geliştirme çalışıyorum onlar gidince iki gun sonra ailemin yanina gidicem 1 aya yakin kalicam oglusu pis evde ac karnina dursun cinsellik de 2 ay olmamis olcak
Belki oglusu akillanir 🙈😀

Ben kafama takmiyorum ogluna acimiyor demek ki.
Cinsel hayata gelince, esim çok sakin sessiz biri yeni evliyiz ama düşkün degil cinsellige
Bende alistim bunun o durumuna
Eger bir daha kayınvalidem ima ederse
Oglusun pek cocuk yapmak icin caba harcamıyor dicem😎
Artık bülbül ötmüyor de :P evin trafiğinden birbirimizi göremiyoruz de 🤓

Madem öyle sizde bugün bi farklılık yapın her yerim ağrıyor diyerek güne başlayın. Boğazım ağrıyor diyin halsizlik çöktü diyin öksürün. Ayy yoksa ben :eek:diyin
Bu kadar insan doldurulmaz eve
Biraz tırsmak iyi gelir ferahlar ortam
Yoksa ben covid mi oldum dersem 😂
Biz 1 hafta da burdayiz tüh napalim derler.😂😂

Yokk asla sabir taşı degilim strateji geliştirme çalışıyorum onlar gidince iki gun sonra ailemin yanina gidicem 1 aya yakin kalicam oglusu pis evde ac karnina dursun cinsellik de 2 ay olmamis olcak
Belki oğlu da sen rahatsız olmuyorsun, halinden memnunsun sanıyordur 😂

Keske ilk çağırdığında anne korona var deseydin tepkin yerinde olurdu.Ben artik misafir agirlamiyorum gitmiyorumda çünkü daha korona olmadım insallahta olmam.Arkadaslarimla açık havada maskeli 1 metre mesafeli görüşüyorum uzakta öpücük atıyoruz sarilmiyoruz. Elimden geldiğince korumaya çalışıyorum kendimi.avmye gitmedim hiç mesela internetten alıyorum.Ayrica marketlerde dondurulmuş borekte var dondurulmuş gıda da var turşu bile çeşit çeşit.Isteyen oradan alabilir.Bunlari söyleyebilirsin.Annem benim sevdiklerimi ben yiyeyim diye koyuyor sen akrabalarına dağıt diye değil.bidahaki sene fazla fazla yaparsın annecim gönül rahatlığıyla kendi yaptıklarını dağıtabilirsin.

Merhabalar bir kayınvalide konusunda benden,eşimle temmuz ayinda evlendik iki aileden uzaktayiz.
Kayınvalidem ve kayınpederim 4 5 günlüğüne gelcez dediler,bende onlar geliyor diye özendim herseyi temizledim vs.
Neyse geldiler geldikleri ilk günün aksami kayınvalidem burda iki yeğeni var onlari yemege cagirdi 10 kisiler
Sonra hep evdeydik asla disari cikmadilar yagmur yagiyor üşüyoruz dediler
Mutfakta bana yardımcı oluyor
Sonra kayınvalidemin ablasi da ogluna gelmis
Kayınvalidem benden izin almadan buraya cagirmis suan evimde 3 kisi var
Evde sadece bir tane tuvalet var her tuvalete giren 20 dakika kaliyor kişisel bakim olarak hic bir sey yapamıyorum dus bile alamıyorum
Benden habersiz yegenlerine mesaj atip buraya cagiriyor.
Aşırı derecede bunaldim geleli 15 gün oldu
Ne yapmalıyım çok mu can azligi yapıyorum.
Bu arada cinsel hayatimiz 25 gündür yok.
Yazını okuyunca baktım. Yeni gelinlere herşey ne kadar ütopik geliyor. ☺️ Bize de zamanında böyle ütopik gelmişti. Zamanla iletişiminiz kuvvetlenir herşey rayına oturur.

Yazını okuyunca baktım. Yeni gelinlere herşey ne kadar ütopik geliyor. ☺️ Bize de zamanında böyle ütopik gelmişti. Zamanla iletişiminiz kuvvetlenir herşey rayına oturur.
Ailem olmasa hepsini evden kovardim ailemi üzmek istemiyorum açıkcası
Mutlu olmami istiyorlar☺️
Esimle gayet iyiz onlar yokken
Zamanla oturur tabi ama ben ne kadar dikkat ediyorsam halimi tavrıma onlarda etmeli.

Oğlumun evi diyerek oğlu dahil kimseye sormadan misafir çağıran kv lere tilt olmamak elde değil...Bakış açısı o yani, oğlumun evi dolayısıyla kendi kalacak yeri ve istediğimi çağırırım...siz insanlar doluştukça susmuşsunuz hata orda
Yok şimdi kisasa kisas yapcm ramazan ayi sonrası annemi babami kiz kardesimi kuzenimi cagircam
Bakalim nasil oluyormus esim biraz empati yapar sanirim
Çünkü rahatina çok düşkün biri
Gece dusa gircekti lavabo doluydu.
Dus alamıyoruz yani…

Eşine rahatsız olduğunu söyledin mi? Direkt bunları yapma. Önce söyle anlamazsa yaparsın

KV oğlunun evini dağıtıyor haberi yok düşman misali . eşinden işte dolaptakiler bitti de ne zaman gidecekler de iş çıkarsa hastayım de eşek değiller ya anlarlar

Eşine rahatsız olduğunu söyledin mi? Direkt bunları yapma. Önce söyle anlamazsa yaparsın
Söyledim eşim üzmek istemiyor ailesini
Bende daha konuşmuyorum bu konuda
Kendisi ile insanlarin yaninda konuşuyorum yatakta konuşmuyorum gece konusmak istedi konusmadim.

KV oğlunun evini dağıtıyor haberi yok düşman misali . eşinden işte dolaptakiler bitti de ne zaman gidecekler de iş çıkarsa hastayım de eşek değiller ya anlarlar
Siz hic yememissiniz zaten yaz geliyor biraz bosalsin dolap diyor 🤣😂

Yok şimdi kisasa kisas yapcm ramazan ayi sonrası annemi babami kiz kardesimi kuzenimi cagircam
Bakalim nasil oluyormus esim biraz empati yapar sanirim
Çünkü rahatina çok düşkün biri
Gece dusa gircekti lavabo doluydu.
Dus alamıyoruz yani…

Kısasa kısas yapana kadar neden eşinle konuşmuyorsun kibar bi dille acaba?

Back
X