Bir eş ailesi konusunda benden!

Bu ınsanlar ne kadar düşüncesiz yaaaaa bır kısıde bır gece kalmam gerekse maddı manevı her yonden dusunurum ben gencler yenı evlıler duzenlerı oturmamıs olabılır borcları olabılır bu ınsanlardakı rahatlık nedır yaaa
Borcumuz yok ev alabilmek için birikim yapmaya çalışıyoruz dogalgaz onlara 1.500 tl gelmis ben idare ediyorum tek petek yakiyorum 283 tl geldi
Esimin teyzesi de burda abla üşürsen petekleri ac diyor😨
Cinsel hayatimiz yok onlar geldiginden beri
Bana hic cinsellik yaşamıyorsuunuz diyor üstü kapali bende hava soguk ondan dedim ne dicegimi bilemedim:KK64:

Normalde asla sabirli degilim annemle kiz kardesimle konuşuyorum onlar sabret gerektigini soyluyor
Kayınvalidem kayınpederim eylul ayinda hala eniste birlikte gelcez o zaman gezcez diyorlar bir şok daha gecirdim.
Bence annenize kiz kardesinize gercekten sorun olmayacak seyleri anlatmayin derim 🤷🏻‍♀️ bi sure sonra basta hak verip sonra bileniyorlar...ayrica sizde her ayrintiyi anlatip takinti haline getirmeye basliyorsunuz...bazi onemsiz konular konusulmadikca unutulup gider cunki
..anlatinca siz her konuyu bu sekilde onemli hale getirmis oluyorsunuz...tabiki ciddi konulari ayri tutuyorum

Bence annenize kiz kardesinize gercekten sorun olmayacak seyleri anlatmayin derim 🤷🏻‍♀️ bi sure sonra basta hak verip sonra bileniyorlar...ayrica sizde her ayrintiyi anlatip takinti haline getirmeye basliyorsunuz...bazi onemsiz konular konusulmadikca unutulup gider cunki
..anlatinca siz her konuyu bu sekilde onemli hale getirmis oluyorsunuz...tabiki ciddi konulari ayri tutuyorum
Kiz kardesim bu tür konulara pek takıntı yapmaz da çok bunalıyorum gunlerdir evdeyim biriyle konusmak zorunda kaliyorum😢
Evden çıkıp gitsem esylarimi karistirma huylari var
Birde altinlarim evimizde pek güvenmiyorum onlara 😂

Yanında götürmesi için mi?
Mesele borek yaptik tüh tüh diyor
Esmaya börek veremedim dur arayayım gelsin börek verelim diyor.
Dolma sariyoruz dolma verelim diyor
Annem tursu yapmisti bana bu tursudan onlarada verelim diyor

Fazla olan seyleri de sen yiyemezsin ben bunu evime getireyim evdekiler yesin diyor 😂😂😂

Zaten sofrada onlar da yemiyorlar mı? Yanında evine götürmesi için mi vermek istiyor ?
Evet aynen sofrada yedikten sonra veriyor
Sonra mesela yegenin cocugu geliyor
Ömer’i de cagirsaydin diyor oda gelsin kahvaltı yapmamistir diyor.

Kiz kardesim bu tür konulara pek takıntı yapmaz da çok bunalıyorum gunlerdir evdeyim biriyle konusmak zorunda kaliyorum😢
Evden çıkıp gitsem esylarimi karistirma huylari var
Birde altinlarim evimizde pek güvenmiyorum onlara 😂
Altinlarinimi calacaklar yahuuuu yok artik 😁 ya bu ustte yazdiginiz cinsel hayatiniz yok soylemini kayinvalidenizmi size soylediiii oyleyse yazdiklarinizin en cirkini buydu sizimi takip ediyor ya yatak odasi ayri ne biliyor var mi yok mu

Çok dedikoducu bir aile esim çok sakin nasil olcak bilmiyorum
Birde şöyle bir durum var kiradayiz biz
Esimin çalışıyor ben evden kendime harçlık cikarcak isler yapıyorum.
Herseyi bizden bekliyolar kendi annem derin dondurucumu doldurmustu
Hep onları harcandi kendileri pek bir şey getirmiyor
Yani para mevzusu da var ama bunu konuşamıyorum esimle😕
sen elini cebine atma eşinden iste , elbet birgün oda bunanılır. cinselliktende uzak dur .

Konu çok uzun bu insanlar nisanli iken bizi sebebsiz yere ayirmaya calistilar

Eltim bunlarla yasiyor evi alt katta ama evine asla kimseyi sokmuyor ama eltimi çok seviyolar
Kıbrıs tatlisi yapıyorum eltim bilmiyordu ben verdim tarifi
Tatliyi yaptim senin tatli x’in yaptigi gibi olmamis senin ki sari olmus niye diyor
Yumurta atiyorum muhallebisine dedim
ben verdim x’e tarifi dedim
Surekli onu övüyor bana
Bu konu ayri ama takmiyorum kafayi
Sabirsiz oldugumu söylüyorlardi vay be bana 🤭

Gelen giden maşallah. Ama sanırım pek bilginiz yok 2 senedir ülke korona denen illetten kırılıyor. İnsanlar ölüyor birbirlerine bulaştırıyor.Buyuk harfle yazmak yasak ama bağırasım geliyor alooo korona var diye.Ben iki senedir anneme gidemedim otobüste orda burda bulasirda başkalarına da bulaştırırım diye.

Eşinizle konuşun derim.."yenilmesi içilmesinde değilim ama sonuçta arkası yok..sağolsun annen arkasını düşünmeden herkese vermek istiyor " de annesini o uyarabilir.Benim kayınvalidem böyle bir davranış yapmaz ama yapsa eşim"anne kızın geleni gideni misafiri de oluyor..buna göre ayarladı kışlık erzağı yaparken ..istersen sen dönünce kardeşlerine de yaparsın" derdi. Bence eşinle oturup konuş..sonuçta 24 saat millete yemek mi pişireceksin ? Dolapta ertesi gün öğlene yemek kalsa gene oturup onlar yiyecek ama sen az yorulmuş olacaksın.

Altinlarinimi calacaklar yahuuuu yok artik 😁 ya bu ustte yazdiginiz cinsel hayatiniz yok soylemini kayinvalidenizmi size soylediiii oyleyse yazdiklarinizin en cirkini buydu sizimi takip ediyor ya yatak odasi ayri ne biliyor var mi yok mu
Paraya çok düşkünler biliyorum calmazlar ama karistirirlar
Sizin odaniz ayri diyor gençsiniz niye dus almiyorsunuz diyor
Demeki ki bizi takip,ediyor cocuk dusunmedik biz 8 aydir evliyiz sen niye oglumu alip bir doktora gitmeden diyor neden dedim cocuk icin diyor
Biz cocuk dusunmedik dedim😂
Hersey çok çirkin esasında günüm bu sekilde geçiyor.

Mesele borek yaptik tüh tüh diyor
Esmaya börekveremedim dur arayayım gelsin börek verelim diyor.
Dolma sariyoruz dolma verelim diyor
Annem tursu yapmisti bana bu tursudan onlarada verelim diyor

Fazla olan seyleri de sen yiyemezsin ben bunu evime getireyim evdekiler yesin diyor 😂😂😂
Bizde insanız bizde yicez anne diyebilirsin kendi yapsın eli ayağı yokmu diyebilirsin.Alınan da alınsın bi zahmet annemin yaptığı tursuyu niye vereyim ki markette çok diyebilirsin.

Gelen giden maşallah. Ama sanırım pek bilginiz yok 2 senedir ülke korona denen illetten kırılıyor. İnsanlar ölüyor birbirlerine bulaştırıyor.Buyuk harfle yazmak yasak ama bağırasım geliyor alooo korona var diye.Ben iki senedir anneme gidemedim otobüste orda burda bulasirda başkalarına da bulaştırırım diye.
Bu insanlar koronodan çok korkuyordu ne hikmetse İstanbul gibi yerde korkmaz oldular.

Paraya çok düşkünler biliyorum calmazlar ama karistirirlar
Sizin odaniz ayri diyor gençsiniz niye dus almiyorsunuz diyor
Demeki ki bizi takip,ediyor cocuk dusunmedik biz 8 aydir evliyiz sen niye oglumu alip bir doktora gitmeden diyor neden dedim cocuk icin diyor
Biz cocuk dusunmedik dedim😂
Hersey çok çirkin esasında günüm bu sekilde geçiyor.
Bence asıl konu cinsel hayatiniza karismasi ben acikcasi bundan cok rahatsiz olurdum geriye kalanlari hepsi gereksiz seyler yemegi versin nolacak eve misafir cagirsin nolacak inanin hepsi gecer gider unutulur

Sabır taşımısın mübarek 😬 okudukça gerildim. Saygısızlığa tahammül edemem ben. Kendi evim diye müsamaha göstersemde, kırmızı çizgilerime girildikten sonra bir noluyor? derim. Siz nasıl yaparsınız bilemiyorum ben kendime bu şekilde davranılmasına izin vermezdim. Kimsenin derdini sırtımda taşımak zorunda değilim.

Bence asıl konu cinsel hayatiniza karismasi ben acikcasi bundan cok rahatsiz olurdum geriye kalanlari hepsi gereksiz seyler yemegi versin nolacak eve misafir cagirsin nolacak inanin hepsi gecer gider unutulur
Ben kafama takmiyorum ogluna acimiyor demek ki.
Cinsel hayata gelince, esim çok sakin sessiz biri yeni evliyiz ama düşkün degil cinsellige
Bende alistim bunun o durumuna
Eger bir daha kayınvalidem ima ederse
Oglusun pek cocuk yapmak icin caba harcamıyor dicem😎

Nasil bir tepki vermem gerekiyor ben bu insanlar nisanli iken ailesi yüzünden nisanimiz atılıyordu.
Aslinda geçmişte bana çok yanlislari oldu
Sevmiyorum kendilerini esim icin katlanıyorum.
Eşinle konuş ve kv 'ye de yüz verme tepkini belirt , ve deki çok yoruldum lütfen artık kimseyi çağırma, hizmet etme ..

Bu insanlar koronodan çok korkuyordu ne hikmetse İstanbul gibi yerde korkmaz oldular.
Madem öyle sizde bugün bi farklılık yapın her yerim ağrıyor diyerek güne başlayın. Boğazım ağrıyor diyin halsizlik çöktü diyin öksürün. Ayy yoksa ben :eek:diyin
Bu kadar insan doldurulmaz eve
Biraz tırsmak iyi gelir ferahlar ortam

Back
X