Bir eş ailesi konusunda benden!

Bu kadar yazilandan sonra bir gelisme oldu mu merak ettim C Coynes55
Merhaba yarin gidiyolar hala telefonlarda plan yapıyorlar.
Sinirlerim aşırı bozuldu ama hic belli etmedim
İlk kez geldikleri için,esimle ayrintili konusmak istiyorum.
Esim şu sekilde birisi kisa bir ornek vereceğim.
Evlendik balayina gittik düğünde tüm takilan takilari annesine biraktik
Geldik aradan bir kac gun gecti bayram geliyor altinlari takcam askim dedim istermisin annenden dedim yok ben isteyemem yanlis anlar dedi
Cikip ben istedim.
Evimize surekli misafir çağırıyor dedigimde ne dicem yanlis anlar diye korkuyor
Esimi çok fazla icine kapatmislar oda herkesi kirmaktan korkuyor.

Eşimle suratimin düştüğünü gelenlerden rahatsız oldugumu biliyor goruyor
Onlar gittikten sonra ben esimle konuscam
Anlarsa anlar anlamaz ise dedikleri gibi surat asip geldiklerine bin pisman olurlar
Bebek planindan haberleri var.
Kendi ailemle konuştuğumda bunlar çok basit seyler diyor 😵‍💫

Bunlar hiç basit şeyler değil bunlar anlık müdahale edilmesi gereken o an surat asmadan cevap verilmesi gereken şeyler.
Korkmayın cevap verdikçe kötü olmazsınız üslup bildiğiniz sürece kendinizi anlatabilirsiniz
He ztn surat asmak asla çözüm değildir niye surat asmak diliniz mi yok?
Tam tersi bazen en dibe gitmek bastıra bastıra anlatmak gerekiyor ki bir daha olmasın evliliğiniz için emek vermiş olun 6ayda olan haliniz ile 5. Yıl asla aynı olmayacak çünkü.

Bunlar hiç basit şeyler değil bunlar anlık müdahale edilmesi gereken o an surat asmadan cevap verilmesi gereken şeyler.
Korkmayın cevap verdikçe kötü olmazsınız üslup bildiğiniz sürece kendinizi anlatabilirsiniz
He ztn surat asmak asla çözüm değildir niye surat asmak diliniz mi yok?
Tam tersi bazen en dibe gitmek bastıra bastıra anlatmak gerekiyor ki bir daha olmasın evliliğiniz için emek vermiş olun 6ayda olan haliniz ile 5. Yıl asla aynı olmayacak çünkü.
Haklısıniz bundan sonra gelincilik oynamak istemiyorum sıkıldım 15 gündür göbek atip oynamak istiyorum 😀😀

Haklısıniz bundan sonra gelincilik oynamak istemiyorum sıkıldım 15 gündür göbek atip oynamak istiyorum 😀😀

Valla ben burada bir akrabayı fena benzettim ama hala kötü değilim
Hep bana geldi gitti 1 akşam çaya geliyor tamam ama huylanmaya başladım 5 yıldır 1 kez bile evine gitmedim hele kalabalık iken telefonlara çıkmaz kv kıyamaz zorla görmek ister. En son yalanini yakaladık ev boşken dolu demişti ve kapıdan içeri girer girmez yalanını sıralamaya basladi. En son ben çalışırken eşimi çağırdı hazırlık yapmış hediye almış bende ipler koptu kv tüm düşüncelerimi biliyor ben yokken dışarıda görüşüyorlar uzaktan selam söylüyor kırdım galiba diyormuş ama asla bana ulaşmak yok. En son kızdığım kişinin annesi depremde yanliz kalmış kalp hastası korkmuş eşime dedim al getir. Evde yemek fln vardı yanına ilave söyleyelim dedim tokum dedi olanları yedik çay içtik gece kal dedik yatak açtık çok bilmiş kızı gece 2 de aramış annesini kaldırmış götürmüş sabah uyandık kadin yok. Zerre kızmadım güldüm çünkü herkesin ağzı iyice kapandı. Annesi kv me bizden daha biz olmuş çok memnun kaldım fln demiş bakın sadece samimi oldum mutfakta hırpalanmadim kek pasta tatlı telaşına düşmedim bu saatten sonra kim bana ne diyebilir bana nasıl yaklasabilir kim ne bekleyebilir
Ağzımı acmasam sadece surat assam ne çözebilirim
En son siz dışarıda görüşün beni sevmek zorunda değil ama bana saygı duyduğunu bile hissetmiyorum beni bulaştırmayın demiştim oda evimden gece yarısı annesini kaçırınca ispatlamış oldu

Borcumuz yok ev alabilmek için birikim yapmaya çalışıyoruz dogalgaz onlara 1.500 tl gelmis ben idare ediyorum tek petek yakiyorum 283 tl geldi
Esimin teyzesi de burda abla üşürsen petekleri ac diyor😨
Cinsel hayatimiz yok onlar geldiginden beri
Bana hic cinsellik yaşamıyorsuunuz diyor üstü kapali bende hava soguk ondan dedim ne dicegimi bilemedim:KK64:
Yuh artık

Geldik aradan bir kac gun gecti bayram geliyor altinlari takcam askim dedim istermisin annenden dedim yok ben isteyemem yanlis anlar dedi
Cikip ben istedim.
Ya sizin eşiniz iyi insan falan değil. Bildiğiniz annesinin memesini daha bırakmamış, ezik , sümsük, karaktersiz ve karısına savgi duyulmasını sağlayamayan bir adam. Siz ama sakın belli etmeyin rahatsız olduğunuzu, aman bi de yanlış anlarlar. 🤣🤣

Ya sizin eşiniz iyi insan falan değil. Bildiğiniz annesinin memesini daha bırakmamış, ezik , sümsük, karaktersiz ve karısına savgi duyulmasını sağlayamayan bir adam. Siz ama sakın belli etmeyin rahatsız olduğunuzu, aman bi de yanlış anlarlar. 🤣🤣
Bakalim zamanla dengeler degisir mi
Ben esimle yalnizken çok mutluyum☺️

Cikip ben istedim.
Bu kadar gazla onlar plan yaparken hiçbir şey söyleyemediniz mi yani? Bu arada biz de balayına giderken altınları sayarak kayınvalideme bıraktık dönüşte koşa koşa verdi kadıncağız " sorumluluk bende kalmasın" diye.
bence kötü kalpli bir aileye çok fazla iyi niyet gösteriyorsunuz. Eşiniz de ailede nasıl ezildiyse hiçbir şeye sesi çıkmıyor, bence yine onun söyleyemediğini siz söyleyeceksiniz. Zten konuşsanız dapek bir sonuca bağlayabilecek bir karakterde göremedim eşinizi.

Eşiniz size de mi boyle miymiy?
Yani size karşı tartışma yaşamıyor mu?
Size sesi hiç yükselmiyor mu?

Bu kadar gazla onlar plan yaparken hiçbir şey söyleyemediniz mi yani? Bu arada biz de balayına giderken altınları sayarak kayınvalideme bıraktık dönüşte koşa koşa verdi kadıncağız " sorumluluk bende kalmasın" diye.
bence kötü kalpli bir aileye çok fazla iyi niyet gösteriyorsunuz. Eşiniz de ailede nasıl ezildiyse hiçbir şeye sesi çıkmıyor, bence yine onun söyleyemediğini siz söyleyeceksiniz. Zten konuşsanız dapek bir sonuca bağlayabilecek bir karakterde göremedim eşinizi.
Evet esim ailesine hic kizamiyor abisi tam tersi
Esimi bu konuda ezmisler.

Eşiniz size de mi boyle miymiy?
Yani size karşı tartışma yaşamıyor mu?
Size sesi hiç yükselmiyor mu?
Evet çok sakin yapıda biri ben kızıp bagiririm genelde o bana uyar
Sabri taşmadigi surece bagirip cagirmaz🙂

M

istanbul da yasiyoruz malum evler küçük evimizde sadece bir banyo var klozetle ortak diger küçük tuvaleti ardiye yaptik
Onlar varken seks yapmak istemedik ama çok bunaldik ikimizde 🙈
Bence siz rahatiniza bakın utanirsalar kendileri gider

Merhabalar bir kayınvalide konusunda benden,eşimle temmuz ayinda evlendik iki aileden uzaktayiz.
Kayınvalidem ve kayınpederim 4 5 günlüğüne gelcez dediler,bende onlar geliyor diye özendim herseyi temizledim vs.
Neyse geldiler geldikleri ilk günün aksami kayınvalidem burda iki yeğeni var onlari yemege cagirdi 10 kisiler
Sonra hep evdeydik asla disari cikmadilar yagmur yagiyor üşüyoruz dediler
Mutfakta bana yardımcı oluyor
Sonra kayınvalidemin ablasi da ogluna gelmis
Kayınvalidem benden izin almadan buraya cagirmis suan evimde 3 kisi var
Evde sadece bir tane tuvalet var her tuvalete giren 20 dakika kaliyor kişisel bakim olarak hic bir sey yapamıyorum dus bile alamıyorum
Benden habersiz yegenlerine mesaj atip buraya cagiriyor.
Aşırı derecede bunaldim geleli 15 gün oldu
Ne yapmalıyım çok mu can azligi yapıyorum.
Bu arada cinsel hayatimiz 25 gündür yok.
Eşinizin anne babası ağırlarsınız tabikide cıkmış gelmişler kalırlar daaa tüm sulaleyi neden sizin evde topluyor anlamadım güzel sabretmişsiniz ayrıca yeter bence size bi sorsaymış davet ederken

Eşinizin anne babası ağırlarsınız tabikide cıkmış gelmişler kalırlar daaa tüm sulaleyi neden sizin evde topluyor anlamadım güzel sabretmişsiniz ayrıca yeter bence size bi sorsaymış davet ederken
Valla iyi sabrettim annem sürekli sabret gitcekler dedi 😂gittiler babama anlattığımda babam niye o kadar yüz verdin dedi annem yüzünden bosuna sabr ettim yani😂

Back
X