İnsan kendini nasıl yakar işte böyle ne alaka sizle kalıyor ben onu çözemedim neden istiyorsunuz bir yıl iki yıl sonra bile olsa ben istemem eşimle kardeşe bağlarım illa babayla yaşayacaksam kalkar kendi babamla yaşarım hiç evlenmem daha iyiKızlar bir derdimiz var sevgilimle. Açıkçası çok kararsız kaldığımız bir konu biz yakında aileleri tanıştıracağız ve Bir terslik olmazsa evleneceğiz. Kayınvalidem rahmetli oldu bir yıl önce . Sevgilimin bir kardeşi ve babasıyla birlikte kendi evlerinde yaşıyorlar . Kardeşi üniversiteyi kazanıp şehir dışına gidecek muhtemelen. Kaldıkları ev 4 katlı müstakil bir ev .
Şimdi soruna gelelim . Biz evlenince sevgilim o evde kalmak istiyor kira derdimiz olmaz diye . Babası da zaten bir başıma tek evde ne yapacağım annemlerin (sevgilimin babaannesi işte) yanına gider kalırım diyor. Kararsız kaldığımız konuda tam bu noktada başlıyor. Ben babasının oradan oraya gidip düzeninin bozulmasını istemiyorum bizimle kalsın istiyorum ama ilk bir iki yıl için de değil. Çünkü evliliğe alışma ve birbirimize alışma sürecimiz olacak ne kadar rahat ederiz o var ilk iki yıl içinde.
Sizce babasıyla birlikte beraber kalsak ilk yıllarda rahat eder miyiz ? Kardeşi de yazın gelecek kalacak 3 erkekle rahat edebilir miyim sizin görüşünüz nedir ?
ilk yıllarda mı? hiçbir yıl rahat edemezsiniz. hem eşi yeni vefat etmiş belki adam evlenir tekrar bi süre sonra. öyle çok oluyor belli bir yaş üstü kişiler tek yaşamak istemeyebiliyorlar. bi de 3 erkek yani. donla gezmek istesen bile sorun. banyodan çıkıp odana gidemezsin giyinmeden. ayağını uzatıp koltukta tv izlesen oram mı açıldı vs yine rahat edemezsin. siz kiraya çıkın. adam da kendi evinde ister kalır ister annesine gider. kendi bileceği iş.Kızlar bir derdimiz var sevgilimle. Açıkçası çok kararsız kaldığımız bir konu biz yakında aileleri tanıştıracağız ve Bir terslik olmazsa evleneceğiz. Kayınvalidem rahmetli oldu bir yıl önce . Sevgilimin bir kardeşi ve babasıyla birlikte kendi evlerinde yaşıyorlar . Kardeşi üniversiteyi kazanıp şehir dışına gidecek muhtemelen. Kaldıkları ev 4 katlı müstakil bir ev .
Şimdi soruna gelelim . Biz evlenince sevgilim o evde kalmak istiyor kira derdimiz olmaz diye . Babası da zaten bir başıma tek evde ne yapacağım annemlerin (sevgilimin babaannesi işte) yanına gider kalırım diyor. Kararsız kaldığımız konuda tam bu noktada başlıyor. Ben babasının oradan oraya gidip düzeninin bozulmasını istemiyorum bizimle kalsın istiyorum ama ilk bir iki yıl için de değil. Çünkü evliliğe alışma ve birbirimize alışma sürecimiz olacak ne kadar rahat ederiz o var ilk iki yıl içinde.
Sizce babasıyla birlikte beraber kalsak ilk yıllarda rahat eder miyiz ? Kardeşi de yazın gelecek kalacak 3 erkekle rahat edebilir miyim sizin görüşünüz nedir ?
O zaman kesinlikle olmaz. Yani diğer türlü de olmaz ama bu şekilde hiç olmaz.Kızlar toplu cevap vereyim bina değil villa gibi düşünün. Her kat ayrı ayrı değil tek bir kapı var .
Dört katli mustakil ev derken.dordu de onlara ait degilmi yaniKızlar bir derdimiz var sevgilimle. Açıkçası çok kararsız kaldığımız bir konu biz yakında aileleri tanıştıracağız ve Bir terslik olmazsa evleneceğiz. Kayınvalidem rahmetli oldu bir yıl önce . Sevgilimin bir kardeşi ve babasıyla birlikte kendi evlerinde yaşıyorlar . Kardeşi üniversiteyi kazanıp şehir dışına gidecek muhtemelen. Kaldıkları ev 4 katlı müstakil bir ev .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?