• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir evde iki araba lüks mü?

Kendi düşüncemi söyledim bana göre iki araç lüks .Toplu taşıma araçları ya da servis kullanılabilir .Çocuk var ise şayet o zaman lazım ama onun dışında çok gerekli bir şey değil kendi düşüncem tabi ki
Araba hic gereksiz olurmu ya ayagını uerden keser imkan varsa sart yani heleki kalabalk sehirlerde

Araba hic gereksiz olurmu ya ayagını uerden keser imkan varsa sart yani heleki kalabalk sehirlerde

Arkadaşım kendi fikrimi söyledim ben neden inatla polemik yaşamaya çalışıyorsun benimle :) ben böyle düşünüyorum.Sen öyle düşünüyorsun ben sana neden böyle düşünüyorsun demiyorum.İstanbulda yaşıyorum ve ikinci araç için gereksiz diyorum.

Evli, cocukli, isi uzakta olan, maddi durumu yeterli olan birine luks degil. Siz kpssyi kazanin once, cok hevesleniyorsaniz alin bir araba. Evlenirken model mi yukselteceksiniz, satip ev mi alacaksiniz o zaman dusunursunuz.

Evli, cocukli, isi uzakta olan, maddi durumu yeterli olan birine luks degil. Siz kpssyi kazanin once, cok hevesleniyorsaniz alin bir araba. Evlenirken model mi yukselteceksiniz, satip ev mi alacaksiniz o zaman dusunursunuz.
Yoo 1 ay sonra herhangi bir yere ıse gırecegım.Sonra dırek ehlıyet ve araba ıcın bırıkım yapıcam ınsallah

Arkadaşım kendi fikrimi söyledim ben neden inatla polemik yaşamaya çalışıyorsun benimle :) ben böyle düşünüyorum.Sen öyle düşünüyorsun ben sana neden böyle düşünüyorsun demiyorum.İstanbulda yaşıyorum ve ikinci araç için gereksiz diyorum.
Bnde sana neden boyle dusunuyorsun demedim ki dusuncene dusunce ile cevap verdm neyse dedigin gbi olsun :)

Ben sınavdan sonra işe girip direk araba için bankaya para atıcam.Uygun fiyatlı birsey alıcam zaten.Hem o benım garantım olacak.Bırıkım o da sonucta.Eger memur olursam model yukseltıcem insallah

Yoo 1 ay sonra herhangi bir yere ıse gırecegım.Sonra dırek ehlıyet ve araba ıcın bırıkım yapıcam ınsallah
Bizde tek araba var, benim ve esimin isi eve yakin, o yuzden simdilik sorun olmuyor, ama uzakta daha iyi bir is bulmam soz konusu, ben ikinci arabayi almayi dusunuyorum.

Benden sana abla tavsiyesi. Otomotiv sektöründeyim. 20bine araba yoktur canım olan da ölmüştür üstüne toprak atmayı unutmuşlardır. Sakın alma!

Ama 2 araba şart tabi.

Bak bugün eczaneye gittim ilacın yazılması gerekiyormuş meğerse. Yanımda 3 yaşında çocuk. Ordan sağlık ocağına gittim. Tekrar eczaneye gidip İlacı aldım ordan markete gittim. Ordan anneme geçtim. Akşam da eve geçtim. Kaç kapı yapmışım. Aranasız olcak iş mi? Bugün birde hava 28 dereceydi. İmkansız yani. Arabam olmasa sokağa çıkmazdım.

Back
X