- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.381
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Ay hoşgeldin ceycey.selam banım açılmış
Niye ban geldi onu da anlamadım ya ben zaten, bir anda gittiniz birkaç kişi.
Yine bir lüks konusu ve biz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hoşgeldin ceycey.selam banım açılmış
Araba hic gereksiz olurmu ya ayagını uerden keser imkan varsa sart yani heleki kalabalk sehirlerdeKendi düşüncemi söyledim bana göre iki araç lüks .Toplu taşıma araçları ya da servis kullanılabilir .Çocuk var ise şayet o zaman lazım ama onun dışında çok gerekli bir şey değil kendi düşüncem tabi ki
Uygun fiyata ıstedıgım model aldım.Hemde cok rahat :) iyiki gidip o fiyata almadımayakkabıyı aldın mı onu merak ettim ben
Araba hic gereksiz olurmu ya ayagını uerden keser imkan varsa sart yani heleki kalabalk sehirlerde
Yoo 1 ay sonra herhangi bir yere ıse gırecegım.Sonra dırek ehlıyet ve araba ıcın bırıkım yapıcam ınsallahEvli, cocukli, isi uzakta olan, maddi durumu yeterli olan birine luks degil. Siz kpssyi kazanin once, cok hevesleniyorsaniz alin bir araba. Evlenirken model mi yukselteceksiniz, satip ev mi alacaksiniz o zaman dusunursunuz.
Bnde sana neden boyle dusunuyorsun demedim ki dusuncene dusunce ile cevap verdm neyse dedigin gbi olsun :)Arkadaşım kendi fikrimi söyledim ben neden inatla polemik yaşamaya çalışıyorsun benimle :) ben böyle düşünüyorum.Sen öyle düşünüyorsun ben sana neden böyle düşünüyorsun demiyorum.İstanbulda yaşıyorum ve ikinci araç için gereksiz diyorum.
yok lüksten ban yememışımAy hoşgeldin ceycey.
Niye ban geldi onu da anlamadım ya ben zaten, bir anda gittiniz birkaç kişi.
Yine bir lüks konusu ve biz![]()
Konularını okudunuz mu hiç...Tee amma abarttınz ya fikirlernizi sormus bir insana niye ters cikiyorsunz ki boyle dusunmus paylasms heveslerni kirmak yerine luks yda degl diyeblirsnz
Senı gözardı etmıstım.Dur sıkayet edıp öyle göz ardı edeyım :) byyyyyKonularını okudunuz mu hiç...
Bizde tek araba var, benim ve esimin isi eve yakin, o yuzden simdilik sorun olmuyor, ama uzakta daha iyi bir is bulmam soz konusu, ben ikinci arabayi almayi dusunuyorum.Yoo 1 ay sonra herhangi bir yere ıse gırecegım.Sonra dırek ehlıyet ve araba ıcın bırıkım yapıcam ınsallah
Senı gözardı etmıstım.Dur sıkayet edıp öyle göz ardı edeyım :) byyyyy
Hakaret yok. O yüzden sıkıntı da yok...Senı gözardı etmıstım.Dur sıkayet edıp öyle göz ardı edeyım :) byyyyy
hedefler iyidir plan yap çalış kazan kpss yi ama sıkı çalışBen sınavdan sonra işe girip direk araba için bankaya para atıcam.Uygun fiyatlı birsey alıcam zaten.Hem o benım garantım olacak.Bırıkım o da sonucta.Eger memur olursam model yukseltıcem insallah