• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir evde iki araba lüks mü?

Yahu tamam, doğmamış bebeğe don biçiliyor da bize ne?
Bu genç kadın gelirini öyle böyle hiç edeceğine, bir malı olsa onu ödese, ileride ihtiyacı olunca satıp kullansa yani; yatırım amaçlı alsa ne olur?
Bu yönde teşvik etsek, genç kadınlarımız çeyiz düzeceğine kendilerine mal mülk yapsalar daha iyi değil mi?

Bu sorunun cevabi herkese gore degisir maddi İmkani yeterli olmayana tek araba bile luks olabilir.ama imkanlar varsa bence iki araba luks degil ihtiyac.Hele cocuk varsa eli ayagi oluyor insanin araba.evin her turlu eksigini ben aliyorum.arabam olmasa iki cocukla napardim?

Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
Bence hiç lüks değil. Markasına ve modeline bağlı lüks kavramı. Evlendikten sonra hele de çocuk olunca kadına araba daha çok lazım oluyor. Ama bizim Türk erkekleri rahatlarına düşkün olduğundan genelde arabalarını vermezler. Bence iki araba olabilir. Satılacaksa da eşiniz satsın. O binsin otobüse

Önce bir o günlere gelin.Çünkü o aşamaya kadar baya uzun yol var ve planla olmuyor Malesef.
Ayrıca lüks değil.Zaten en aşağı 20 bin lirA bir bayanın kullanacağı araba.Belki iyisini sana verir o daha makul birşey kullanır

Hadi diyelim memur oldunuz hemen birikim mi düşünüyorsunuz? Gencecik yaşınızda 1yılda 20bin hem de. Başka hayaller kurun en azından ilk yılınız için.
Sonra memur zihniyeti lafı nerden geliyor diyorlar:işsiz:
Yaaa çok tatlısın.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Atanma hayaline bak, önce bir buçuk sene para biriktirip araba almak, sonra düğün için para biriktirmek.
Sonra?
Eh evlendin,evsiz olmaz. Ev için de bir 8 sene kredi çek..
Bu kadar mı sevmiyorsunuz hayatı? Gerçekten gelecekten tek planın bu mu?

Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
20bin liraya araba bulamazsınız. Çöptür o.

Yaaa çok tatlısın.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Atanma hayaline bak, önce bir buçuk sene para biriktirip araba almak, sonra düğün için para biriktirmek.
Sonra?
:KK51::KK8:

Yaaa çok tatlısın.
Sonra?
Bide çocuk doğurup krese göndermek...:KK48:

mesela 20 bın demiş bir yerden başlamak lazım kısa mesafe lerde 20 bınlık araç kullananlar da var
İki yıl önce 27 bine aldık her ay tamirdeydi. O fiyat aralığında araba almak gerçekten mantıklı değil. Zaten 2.el piyasası sağlam değil arabaların her parçası ellenmiş oluyor. Tabi yine tercih meselesi.

İki yıl önce 27 bine aldık her ay tamirdeydi. O fiyat aralığında araba almak gerçekten mantıklı değil. Zaten 2.el piyasası sağlam değil arabaların her parçası ellenmiş oluyor. Tabi yine tercih meselesi.
Kardeşim de 20 binlik araç diye çıktı yola 50 bine sıfır araba aldı 2 sene önce :deli:
Dediğinize katılıyorum hele şu an ki piyasada 20 binlik araç pertten bi öncesidir.

2 yıl önce 70 bine aldığımız arabanın sıfırı şu an 82 bin civarı :işsiz: o da 2016 model.

Kardeşim de 20 binlik araç diye çıktı yola 50 bine sıfır araba aldı 2 sene önce :deli:
Dediğinize katılıyorum hele şu an ki piyasada 20 binlik araç pertten bi öncesidir.

2 yıl önce 70 bine aldığımız arabanın sıfırı şu an 82 bin civarı :işsiz: o da 2016 model.
herkes model yukseltmış ben de model duşurdum 4 ay :halay:önce

herkes model yukseltmış ben de model duşurdum 4 ay :halay:önce
Valla biz de model düşürmek istiyoruz aslında bu aralar ev düşüncemiz var ama inan araba bulamıyoruz şöyle uygun fiyatlı.

Eşim de sağlam araba takıntılıdır. Geçirdiği kazadan sonra takıntı yaptı bir şey beğenmiyor sinir ediyor beni. Ne aldın sen?

Back
X