Bir fikir verin ltfen...

zenku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
948
72
98
selam arkadaşlar,
hemen kısaca konuyu anlatayım.ekimde evleniyorum nişanlımın evi ailesinin üst katında ve kirada şu anda. gayet de ii bi yerde oturuyolar şimdi biz ev kirada olduğu için önce bi süreliğine başka bi yere kiraya çıkmayı o evden aldığımız kirayı da oturduğumuz eve verme planlıyorduk.
şimdi şöyle bir durum oldu aynı binada alt katta oturan ev sahipleri başka bir yere taşınıyolar ve bize oraya tutalım mı diye sordular bir süre orturup sonra kendi evimize yani üst kata çıkıcaz kafam karıştı biraz. siz ne dersiniz?

Eeee zaten başka yerden kirada ev tutsanız bile nişanlınınızın evindeki kiracı çıkınca yine oraya taşınacaksınız sanırım.
O zaman taşınma işlemleri zor olacağına kendi oturacağınız eve yakın oturun ki ileride zorluk olmasın derim ben.

nerden bakarsan bak..kayınvalideyle aynı binada oturmayı istemezdim ben şahsen..
not:allahım lütfen büüyük konuşmuyorum,yanlış anlama:Saruboceq:

ya aslında mantıken orda oturmak daha iyi olabilir çünkü evler aynı eşyayı tülü perdeyi oraya göre alabiliriz ve çık evden diyen de olmaz

Eğer eninde sonunda oraya taşınacaksanız kiralayın o evi.
ıleride hiç değilse taşınma masrafınız olmaz.
Ama bana sorarsanız uzakta oturun derim ama siz daha iyi bilirsiniz tabii.

nerden bakarsan bak..kayınvalideyle aynı binada oturmayı istemezdim ben şahsen..
not:allahım lütfen büüyük konuşmuyorum,yanlış anlama:Saruboceq:

ya kayınvalidem öyle karışan görüşen bir insan değil gibi göeünüyo siz nasıl isterseniz diyo ama diyorum ya kafam karışık... çalışan insanlar olucaz onların bize faydası bile olabilir aslında

Madem kısa bir dönem için kiraya gideceksiniz,
en iyisi aynı binada ev tutmak,hem eşyalarınız yıpranmaz,
hem de taşınma işi daha kolay olur...
şimdiden mutluluklar diliyorum...
sevgiler...

aynı hesap sizi tereddüte düşüren olayı anlayamadım öyle yada böyle o binada oturacaksınız zaten değil mi?

Madem kısa bir dönem için kiraya gideceksiniz,
en iyisi aynı binada ev tutmak,hem eşyalarınız yıpranmaz,
hem de taşınma işi daha kolay olur...
şimdiden mutluluklar diliyorum...
sevgiler...

çok teşekkür ederim
sanırım burda eşinin ailesiyle sorun yaşayan insanların yaşadıkları kafamı bu kadar karıştıran..

inş.dediğin gibi olur canım..
madem sen de istiyorsun laale'nin dediği gibi yapın bencede..
hayırlı olsun işleriniz..a.s.

aynı binada leb-i derya ev olsa, dayalı döşeli olsa da gene oturulması taraftarı değilim ben.
ne eşimin ailesiyle ne de kendi ailemle..

iki tarafta çok iyi olsa bile sorun çıkıyor sonunda gibi.

ne bileyim ben istemezdim sanırsam..

keşke demektense adım atmak yeğdir,
zaten oturacağınız yer belli ise sizin de söylediğiniz gibi
eşyalarınızı da o eve göre alırsınız hem..
oldu oldu..
olmadı , taşınabilirsiniz de.. taşınırsınız da..
şahsi fikrimse, katiyetle istemez , bilhassa uzak olmasını isterdim..

sağlık ve dinginlik dilerim ..

peki neden böyle düşünüğünüzü anlatabilirmisinz bana evlisiniz ikinizde

Böylesi daha iyi olur belki, hem birbirinizi daha yakından tanıma imkanı doğar kayınvalidenizle, eğer anlaşamayacak gibi olursanız, o eve geçmez başka yere taşınırsınız konuyu birde böyle düşün.

canım madem siz üste geçin kendi evinize kiracılar aşağıya insin.Niye üsten alıp kirayı aşağıya vereceksiiz ki taşınmaya ne gerek var on kereopuyorumnanaktan

bende asla aynı bina, hatta sokakta oturulmaması tarafıyım...

ne kadar iyi olunursa olunsun, elbette sorunlar çıkıyor..

yarın birgün de dersiniz: kayınvalidem evimi bana bırakmıyor. geliyorum onu görüyorum gidiyorum onu görüyorum diyerek..bundan bile rahatsız olabilirsiniz..

çok iyi düşünün..

ne kadar iyi kaynana olursa olsun aynı yerde oturmak mı aman aman benim kaynanamda iyidir ama benim evime yatılı kaldıklarında bile zor çekiyorum bilemiyorum belki benim karakterim öyle ama her zaman resmiyet uzaklık iyidir kıymetin bilinir fazla muhabbet tez ayrılık getirir

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için....her konuda lduğu gibi bu konuda da herkesin görüşü farklı...
bir kağıda bu olayın artı ve eksilerini yazarak daha net ve objektif bakma kararı verdim..çünkü her insan ayı olmadığı gibi her durum da aynı değerlendirilmemeli... gene de yorum yazacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

peki neden böyle düşünüğünüzü anlatabilirmisinz bana evlisiniz ikinizde

yakınlık ayrılık getirir demiş atalar..
kendimce ise, yakın oturmak sorumluluk getirir diye düşünüyorum..
sorumluluğu sevmem ben.. rahatlık olacak ise bile, eminsem bile,
yalnızlığımın rahatlığını yeğlerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…