selam arkadaşlar,
hemen kısaca konuyu anlatayım.ekimde evleniyorum nişanlımın evi ailesinin üst katında ve kirada şu anda. gayet de ii bi yerde oturuyolar şimdi biz ev kirada olduğu için önce bi süreliğine başka bi yere kiraya çıkmayı o evden aldığımız kirayı da oturduğumuz eve verme planlıyorduk.
şimdi şöyle bir durum oldu aynı binada alt katta oturan ev sahipleri başka bir yere taşınıyolar ve bize oraya tutalım mı diye sordular bir süre orturup sonra kendi evimize yani üst kata çıkıcaz kafam karıştı biraz. siz ne dersiniz?
Böylesi daha iyi olur belki, hem birbirinizi daha yakından tanıma imkanı doğar kayınvalidenizle, eğer anlaşamayacak gibi olursanız, o eve geçmez başka yere taşınırsınız konuyu birde böyle düşün.
Unuuuutttt sakin ha esínin ailesi ile ayni yerde oturma,ister güzel semt olsun ister baska yer olsun...Nekadar uzak olursa okadar iyidir,git 15 dklik uzakta otur ama sakin alt üst oturma....Gidin baska yerde kiralik bir ev bulun,ordan oraya kira gelirini aktarirsiniz zaten,
fisfisfis
aynı hesap sizi tereddüte düşüren olayı anlayamadım öyle yada böyle o binada oturacaksınız zaten değil mi?
bence de.
hangi konuda tereddüte düştüğünü ben de anlamadım.
nerden bakarsan bak..kayınvalideyle aynı binada oturmayı istemezdim ben şahsen..
not:allahım lütfen büüyük konuşmuyorum,yanlış anlama:Saruboceq:
teşekkürler ya çok hep olumsuz yorumlar alınca endişelerim olmştu yerli yersiz...Güzelim burada herkes kendi tecrübelerini aktarıyor sana. Sakın aklın karışmasın. Şimdi çoğu arkadaş kayınvalideyle yakın oturma demiş ama ben aynısını düşünmüyorum. Çünkü benim kayınvalide ile yaşanmış bir derdim yok. Her kayınvalide kötü olacak değil. Saygı sevgi çerçevesinde herşey yoluna girer. Ayrıca bencede uygunu aynı binada oturmanız, hiç olmazsa taşınma masrafınız olmaz.
Caduuu dilerim Allahımdan kaynana yanına gelin gidesin AMİİİNNNNN :Saruboceq: naniknanik
kusura bakma ama derdini bende anlayamadim sonucda ayni binada oturacaksin alt yada üstün ne farki var??
alt kat üst kat ne farkederki sonuçta bina aynı değilmi benmi yanlış anladım eğer öyleyse üst kata taşın kayınvalidler her zaman tökez olmuyor yardımcı olanlarıda oluyor mesela benimkisi
çocuğun olunca falanda çok rahat edersin tabi geçinebilirseniz
hayırlısı olur inş.
hiçç düşünme asla ve asla değil aynı binada aynı sokakta dahi oturma derim
1-anahtar vermek zorunda kalıcaksınız.. bi şekilde istenicek sizde hayır diyemiyeceksiniz
2-özel hayat adına hiç bişeyiniz kalmıcak eşinizle kavga bile edmiceksiniz aman alttaki üstteki kaynanam duymasın die
3- gezmeye giderken bile ben şuradayım buradayım şeklinde bilgi vermek zorunda kalıcaksınız..eşinizle bi yere gitmeye kalktığınızda kayın valideniz kırılmasın vahabında teklif etmek zorunda kalıcaksınız..bi süre sonra bide bakmışsınız onsuz biyere gidemez olmuşsunuz
4-başlarda size kolay gibi görünen hoş gibi görünen akşam yemeğini kayınvalidede yeme olayı daha sonradan sizi sıkmaya başlıcak ve eşinizin kafasının etini yiceksiniz bi akşamda evimizde yanlız yiyelim şeklinde
bu listeyi çok çok uzatabilirmde hiç bi şekilde "ben mesafeli olurum" "aramızdaki seviyeyi bozmam" demeyin bütün bunlar öle bi şekilde oluyorki engel olamıyorsunuz elinizde bir fırsat var ve bunu değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?