Ne yanı sadece yatak odası mı aldınız? Sızın taraf ev vermediğine göre sızın o akrabalarda haddı olmayan şeylere burunlarını sokmasın ben o görümce olsam bunlar kulağıma gelse herkese çok güzel hadd bildirirdim sizde onların gazına gelmeyin. Eşinizin babanızın evıne karışması gıbı düşünün bu kadar basitBiz de beyaz esyalar erkek tarafına aittir sadece yatak odasu kız
Bizde öyledir kız yatak odasını mutfak küçük eşyalarını alır gelir çeyizi o kdr. Ben zaten karışmıyorum beni ilgilendiren bir şey değil zaten ödeme tarafındayım ödemesi gerekse de gerekmese deNe yanı sadece yatak odası mı aldınız? Sızın taraf ev vermediğine göre sızın o akrabalarda haddı olmayan şeylere burunlarını sokmasın ben o görümce olsam bunlar kulağıma gelse herkese çok güzel hadd bildirirdim sizde onların gazına gelmeyin. Eşinizin babanızın evıne karışması gıbı düşünün bu kadar basit
sıze o cin fikri vermeye calısan hinlik yapan kısı deger normları olmayan gereksız kısılerdır her kimse onlar boyle kısılerın gazına gelmeyınşimdi kızlar :)
Ben evlenelim 4 ay oldu ve 1 tane borcumuz kaldı onu da yavas yavas ödüyoruz. Bir tane buyuk borcumuz görümceme kaldı beyaz eşya ve düğüne yardım kısmı ile istemiyoruz dediler eşi ile ama biz yani ben ödeyelim dedim eşime. 20bin ...
Şimdi söyle kp 2 dairesi var dubleks biri görümcemn biri eşimin . Görümcem oturuyor kendi dairesinde,eşimn dairesinde de anne babası doğal olarak, biz de kiradayız. Tanıdık bir kaç kişi eşimde varken şey dedi normalde görümcem bize aylık bi miktar para vermesi gerekiyormuş çünkü o kendi dairesinde oturdugu için bizim dairede de anne baba oturduğu için kiradayız diye boşuna borç ödemeyin o şekilde dengeleyin dediler .. sizce böyle mi olmalı ? Ben ses etmedim eşim ben bekardım diye istemedim dedi ama sonra tanıdıklar o zaman evet ama şimdi çift düşünmen lazım dediler adaletli kısım budur dediler. ben bir şey demedim .. Siz ne diyorsunuz? Sizce nasıl olmalı ? Çünkü bende ona göre hareket edeceğim ?
+1Kadin hem size dügün icin borc vermis (birde geri vermeyin diye), simdi "birileri" onlarin aslinda size para vermelerini mi söyledi? Hani ölmeyenin mirasi da yok, ama. Lütfen bu fikiri sunduktan sonra sonuclari yazin. Millet ne hesaplara giriyor Allahim
kesınlıkle katılıyorumİnsan "ben hangi sıfatla neye karışıyorum" der değil mi?
Ben evleneceğim, eşimin tarafından 2 gündür tanıdığım insanlar, daha 2 gündür tanıdıkları anamın babamın malıyla ilgili, kardeşimin ne yapması gerektiğiyle ilgili akıl dağıtacaklar.
Tam cinnetlik gerçekten.
Masumlar apartmanı :)))hatta kirli çarşaflarını yığar
Yaaa bana çok saçma geliyor inanın babası evlatlarına birer daire bırakacak biri boşken büyük olanı evlenmiş mantıken doğru olanı yapıp kira ödemeden kendi evine yerleşmiş.. Sonuçta sizin evinizde oturmuyor ki ablası?? Kendi evinde oturuyor neden size kira ödeyecek?? Sizinki şans işi önce siz evlenmiş olsaydınız bu sefer mantıken siz geçeçektiniz.. Şimdi baktığımız zaman ablası kendi evinde size de babası daha sonra bırakacak evini.. Yani o zaman babası ve annesi çıksın kirada kalsın?? Mantıksız konuşuyor bu millet.. Ayrıca ablası 20 bin gibi bir yardımda bulunmuş ve geri istemiyorlar ne kadar şık hareketler bunlar.. Sizde milletin gazına gelmeyin bence..Size yapılan adaletsizlik göremedim ben burda.. Sizin hakkınız yenmedi hala duruyor size verilecek o ev zaten...şimdi kızlar :)
Ben evlenelim 4 ay oldu ve 1 tane borcumuz kaldı onu da yavas yavas ödüyoruz. Bir tane buyuk borcumuz görümceme kaldı beyaz eşya ve düğüne yardım kısmı ile istemiyoruz dediler eşi ile ama biz yani ben ödeyelim dedim eşime. 20bin ...
Şimdi söyle kp 2 dairesi var dubleks biri görümcemn biri eşimin . Görümcem oturuyor kendi dairesinde,eşimn dairesinde de anne babası doğal olarak, biz de kiradayız. Tanıdık bir kaç kişi eşimde varken şey dedi normalde görümcem bize aylık bi miktar para vermesi gerekiyormuş çünkü o kendi dairesinde oturdugu için bizim dairede de anne baba oturduğu için kiradayız diye boşuna borç ödemeyin o şekilde dengeleyin dediler .. sizce böyle mi olmalı ? Ben ses etmedim eşim ben bekardım diye istemedim dedi ama sonra tanıdıklar o zaman evet ama şimdi çift düşünmen lazım dediler adaletli kısım budur dediler. ben bir şey demedim .. Siz ne diyorsunuz? Sizce nasıl olmalı ? Çünkü bende ona göre hareket edeceğim ?
oyle mı ?Konu sahibi burda size aman ne evi o ev sizin degil vs diyenler eminim kendi baslarina gelse gorumceyi daha dugun olmadan evden kovmuslardi
Aslında konu dışardan akrabaların yargı dağıtması kafa karıştırması,normal sartlarda eşlerden önce olan aile içindeki hadiselere karışılmaz.Zamanında öyle uygun görülmüştür.Sen kimsin dense haklıdır kimse kendini bu duruma düşürmemeli,Zaman geçer hak yolunu bulur kımse kendı olmayanı üzerinden hak iddia edemez.Mutlaka her akrabada olmustur anne baba daha ölmeden kardeşler eşleri görümceler ebesi danası derken küslükler kavgalar başlıyor AKBABALAR bile leşe geliyor akrabalar ise daha ölmeden parçalıyorKonu sahibi burda size aman ne evi o ev sizin degil vs diyenler eminim kendi baslarina gelse gorumceyi daha dugun olmadan evden kovmuslardi
o kadar dogru noktaya degındınız kıYaaa bana çok saçma geliyor inanın babası evlatlarına birer daire bırakacak biri boşken büyük olanı evlenmiş mantıken doğru olanı yapıp kira ödemeden kendi evine yerleşmiş.. Sonuçta sizin evinizde oturmuyor ki ablası?? Kendi evinde oturuyor neden size kira ödeyecek?? Sizinki şans işi önce siz evlenmiş olsaydınız bu sefer mantıken siz geçeçektiniz.. Şimdi baktığımız zaman ablası kendi evinde size de babası daha sonra bırakacak evini.. Yani o zaman babası ve annesi çıksın kirada kalsın?? Mantıksız konuşuyor bu millet.. Ayrıca ablası 20 bin gibi bir yardımda bulunmuş ve geri istemiyorlar ne kadar şık hareketler bunlar.. Sizde milletin gazına gelmeyin bence..Size yapılan adaletsizlik göremedim ben burda.. Sizin hakkınız yenmedi hala duruyor size verilecek o ev zaten...
Kimmiş o tanıdıklar çok merak ettim doğrusu?Ayrıca eşinizin annesi babası yapmış evi çocuklarına paylaştırmış.Kardeşler de kendi arasında anlaşmış önce görümce evlendiği için o oturmuş.Size üstüne yardımcı da olmuş.Siz diyorsunuz ki ona göre hareket etcem.Bu ne rahatlık babanızın malı mı da ona göre hareket etceksiniz.Size annenizden babanızdan ne kaldı onunla ilgilenin siz.Bu işlere de eşiniz karar versin.Ben böyle rahat insanları pek anlamıyorum.şimdi kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?