Bir fikir verir misiniz

Biz de beyaz esyalar erkek tarafına aittir sadece yatak odasu kız
Ne yanı sadece yatak odası mı aldınız? Sızın taraf ev vermediğine göre sızın o akrabalarda haddı olmayan şeylere burunlarını sokmasın ben o görümce olsam bunlar kulağıma gelse herkese çok güzel hadd bildirirdim sizde onların gazına gelmeyin. Eşinizin babanızın evıne karışması gıbı düşünün bu kadar basit

Bizde öyledir kız yatak odasını mutfak küçük eşyalarını alır gelir çeyizi o kdr. Ben zaten karışmıyorum beni ilgilendiren bir şey değil zaten ödeme tarafındayım ödemesi gerekse de gerekmese de

Bir kere anne baba kardeş vb. Kişilere kira ödemek kadar saçma bir şey duymadım.

Babasının evinde oturuyor kadın.
Oldu olucak eşin ben erkeğim ev benim hakkım diyip kız kardeşini kapının önüne koysun.

Lütfen fesatlığa çalışan beyinlerden uzak durun.

sıze o cin fikri vermeye calısan hinlik yapan kısı deger normları olmayan gereksız kısılerdır her kimse onlar boyle kısılerın gazına gelmeyın
kayınpederınızın 2 evı var
kız babasının evınde oturuyor dıye sıze ne munasebet para verıyor ? pardon ?
esınıze dusecek evde ana babası oturuyormus gorumcenın konuyla alakası yok bır kere
ayrıca gorumce az buz dugun masrafı yapmamıs sıze ve ıstemem demıs sagolsun allah ne muradı varsa versın dıyecegınıze bu dusunceler ne sımdı ?

Daha adamın kendi tapulu evi değil mi ikiside, suan evler hakkında yorum yapmak hoş olmaz.Hele onlar daha hayattayken hiç alakası olmayan insanların böyle akıl vermesi,kolay yoldan anne babadan ev kalıcak düşüncesiyle yasıyor bazı ınsanlar daha hayattayken bel bağlıyorlar neyse buraya kadar onları yorumladım.Bosverın onların hesabını,Görümce kardesım evlendi diye de evden çıkacak değil zamanında bır yardım yaptıysa onun için olabılır ,bunun için huzursuz olmaya hiç gerek yok bence buraya kadar hersey normal ödemek isterse de geri ödeyebilir dediğin gibi ona eşin karar vermeli

kesınlıkle katılıyorum
ve tutupda akrabalarımdan bırı benımde yanıma esıme boyle bırsey soylemeye cürret etse aa ne munasebet ne ayıp seyler benım soylettıgım sanılacak hıc hos dusunceler degıl ellerınden gelenın fazlasını yaptılar zaten ne varsa hersey cocukların bu konuları kapatın lutfen derdım

konu sahıbı yanı esınızın yerınde olsam sıze ve akrabalarınıza karsı bır soru ısaretım olurdu ne yalan soyleyeyım

Yaaa bana çok saçma geliyor inanın babası evlatlarına birer daire bırakacak biri boşken büyük olanı evlenmiş mantıken doğru olanı yapıp kira ödemeden kendi evine yerleşmiş.. Sonuçta sizin evinizde oturmuyor ki ablası?? Kendi evinde oturuyor neden size kira ödeyecek?? Sizinki şans işi önce siz evlenmiş olsaydınız bu sefer mantıken siz geçeçektiniz.. Şimdi baktığımız zaman ablası kendi evinde size de babası daha sonra bırakacak evini.. Yani o zaman babası ve annesi çıksın kirada kalsın?? Mantıksız konuşuyor bu millet.. Ayrıca ablası 20 bin gibi bir yardımda bulunmuş ve geri istemiyorlar ne kadar şık hareketler bunlar.. Sizde milletin gazına gelmeyin bence..Size yapılan adaletsizlik göremedim ben burda.. Sizin hakkınız yenmedi hala duruyor size verilecek o ev zaten...

Benim anlamadığım kayınpederin dairesinin siz neden derdine düştünüz? Kızı daha önce evlenmiş o oturuyor. Daha daire eşinizin sayılmaz anne-baba sağ çünkü. Size para verilmesi de aşırı saçma bir durum. Hepsinden önemlisi ortada sizlik bir durum yok

Konu sahibi burda size aman ne evi o ev sizin degil vs diyenler eminim kendi baslarina gelse gorumceyi daha dugun olmadan evden kovmuslardi
oyle mı ?
o zaman gorumce yaptıgı tum masrafları hedıye etmek yerıne icraya basvursun ?
ayrıca evet o ev konu sahıbının degıl
konu sahıbının esıne dusen evde anne babası oturuyorlar ana babasına ıhtar mı ceksın sız ölmeden sahıp oldugum evden cıkın dıye ?

Konu sahibi burda size aman ne evi o ev sizin degil vs diyenler eminim kendi baslarina gelse gorumceyi daha dugun olmadan evden kovmuslardi
Aslında konu dışardan akrabaların yargı dağıtması kafa karıştırması,normal sartlarda eşlerden önce olan aile içindeki hadiselere karışılmaz.Zamanında öyle uygun görülmüştür.Sen kimsin dense haklıdır kimse kendini bu duruma düşürmemeli,Zaman geçer hak yolunu bulur kımse kendı olmayanı üzerinden hak iddia edemez.Mutlaka her akrabada olmustur anne baba daha ölmeden kardeşler eşleri görümceler ebesi danası derken küslükler kavgalar başlıyor AKBABALAR bile leşe geliyor akrabalar ise daha ölmeden parçalıyor

Kp hayatta ve kızı evinde oturuyor. Ne alaka size kira versin. Hiç sevmedigim şey kp görümce ve eşin arasına giren gelinler. Bence bu sadece senin isteğin. Cevrendekiler değil sen bunu istiyorsun da bence zerre seni ilgilendirmezzzzz

burda boyle konuları gorunce dıyorum kı tum hayatın boyunca kendınden kısıp kenara koyduklarınla ev sahıbı oluyorsun
sonra cocugun bırıyle evlenıyor sen ölmeden senı mezara koyup ıcınde oturdugun ev hakkında bıle soz sahıbı oluyor
cocugunda degıl evlendıgı ve akrabaları e yuh ya
ne ıcın tum bunlar ıcın mı omru boyunca kendılerınden kıstılar sımdı
yazık...

o kadar dogru noktaya degındınız kı
once gorumce degıl de konu sahıbı evlenmıs olsaydı o oturacakdı evde , gorumce tutup boyle bırsey talep etse ımdaaaaatt yetısın yangın vaaaarr dıye konu acarlardı burda
haksızlık ya
allahım nolur herkes hakettıgını yasasın herkes kalbının ekmegını yesın.

Kimmiş o tanıdıklar çok merak ettim doğrusu?Ayrıca eşinizin annesi babası yapmış evi çocuklarına paylaştırmış.Kardeşler de kendi arasında anlaşmış önce görümce evlendiği için o oturmuş.Size üstüne yardımcı da olmuş.Siz diyorsunuz ki ona göre hareket etcem.Bu ne rahatlık babanızın malı mı da ona göre hareket etceksiniz.Size annenizden babanızdan ne kaldı onunla ilgilenin siz.Bu işlere de eşiniz karar versin.Ben böyle rahat insanları pek anlamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…