Bir fikir verir misiniz

Görüncenizin değil bu durumda k.p size kira ödemesi gerek. Görümceniz hakkı olanı almış, sizin eşiniz hakkı olanı alamamış. Bundan görümce sorumlu değil. Evinizde o oturmuyor,kendi hakkına düşende oturuyor

Siz esinizin aile taraf miras olaylarindan uzak durun derim. Ama esinizin bir rahatsizligi varsa bu durumdan annesi babasi kardesi ve esiniz bor araya gelirler ve durumu konusurlar. Ama 20 bini ev bedeli olarak gormek ve bi durumdan alicinin haberi olmamasi tavsan daga kusmus ama dagin haberi yok olayina girer. Tanidiklarin lafiylada geminizi yurutmeyin herkea bir fikir verir. Ama dogru olan kartlari acik oynamaktir. Ihtiyaciniz varsa sorununuzu anlatacaksiniz bu kadar basit. Dediginiz sekilde yapilmasi nedeniyle ic savaslar cikiyor.

Araya girdiğim bi durum yok hanfwndi böyle bir şey söylendi soruyorum hepsi bu eşime sormak olmaz diye

Bir şeye göz diktiğim yok öyle olsaydı bu pandemi döneminde evlenmez beklerdim daha çok altın fln isterdim.. ben zaten durumq karışmıyorm beni ilgilendirmediği için kimseye bir şey dendiği yok ben sadece burada sordum hepsi bu

Siz geçen konu acmamıs mıydınız abımler bana mallarımı vermedı vs dıye ? Bence siz once sıze hıc bır sey vermeyen ailenızden ısteyin ,Size para veren ıyılık yapan ınsanlardan hakkınız olmayan seylerı ısteyecegınıze.

Size kira odemesı gereken kısı kp bu mantıga göre, gorumce kendıne verılmıs evde oturuyor zaten o ev ona kendı evı olarak verılmıs. Madem çok istiyorsunuz Size vaadedilen evin pesıne dusun bakalım kp ne dıcek.

Kendi abinizin size yaptıklarını , kocanıza görümcenize yaptırtmaya çalışıyorsunuz bence hiç hoş değil.

Benim akrabalarımdan biri böyle bir şey söylese yerin dibine geçerim ben. Ağızlarının payını da veririm.
İnsanlar biraz had bilseler keşke. Başkalarının hayatı, malı, mülkü üzerine ne kadar kolay konuşuyorlar hayret ediyorum.
Yarın bir gün konu sahibi bu konuda sorun yaşasa "biz öyle bir şey demedik" derler eminim.

Valla biz ne alaka babasının evi oturur falan diyoruz da neler neler oluyor. Bir arkadaşımın babasının 2 evi var. Birinde kendileri oturuyor, birini arkadaşıma verdiler. Arkadaşım benim evim diye yaptırdı etti. 5-6 sene kadar oturdu. Erkek kardeşi evleneceği zaman babası çık o oturacak dedi. Çıktı kız mecbur ,benim evim dedi adam.

Sonuçta esinizde bu söyleneni duymuş aklında yer edinmiştir bırakın o nasıl istiyorsa öyle olsun siz hiç karışmayın sonra kötu olan siz olursunuz

Ablası hakkı olan dairede oturuyor diye kendin söylemişsin ne münasebet kira verecek boyle etrafın sözleriyle kafanızda boyle seyler kurup kendinizi kasmayın hakkı olan durum o değildir demekki ablasının oturacak kendilerine ait evleri yokmustu orda oturuyor esin olacak kişinin hakkındada babası oturuyor

Ben senin yerinde olsam eşimin miras işlerine karışmam.. Yarın öteki gün onlar iyi olurlar sen kötü.
Hiç yorum yapma sessiz kal senin için en hayırlısı bu inan bana.

Görümcenin borcu ödemezseniz ödeşirsiniz o da size ondan vermeyin demiş bence. Sizin dediğiniz anca şöyle olsa olurdu. Kp kv vefat etse o evde başka bir kardeş otursa, görümce de şimdi yine babasından aldığı evde otursa ve siz kirada olsanız evet size kira vermesi gerekirdi ikisinin de ama burada kp kızına ev vermiş sağken. Sizi bağlayan bir şey yok. Kp gücü varsa kiranıza yardım eder. Yoksa da miras olan evi alırsınız zamanı gelince.

Ben senin yerinde olsam eşimin miras işlerine karışmam.. Yarın öteki gün onlar iyi olurlar sen kötü.
Hiç yorum yapma sessiz kal senin için en hayırlısı bu inan bana.
Karışmıyorum zaten beni ilgilendiren mevzu değil konu açıldığında da ses etmedim 2 kardes ne karar verirse anne baba hayatta sonucta hala dedim. Konu kapandı zaten eşimde oradaydı ben bir daha konusunu yapmadım yapmam

Görümcemde kendi istediğine göre düzenledi evi evde köpek besliyor fln yatak odasını çamaşır odasını fln düzenledi ekstra yaptrdı hem verip hem çık denmez yahu o biraz değişik olmuş yani kp öyle dese görümceme ben oturmam gidip ne alaka kadına baştan burası senn denmiş sonra sen çık abin otursun bi yenge olarak eşim otursa ben oturmam kimsenn hakkına girmem

Tekrar söylüyorum anlamamakta ısrar ediyorsunuz istediğim bir şey yok beni ilgilendiren bir şey de yok ben sadece duyduğumu eşime soramadığımdan buraya sordum doğru yada yanlış da olsa borcumu ben zaten gucum yettiğince ödeyeceğim yada elimden geleni yaparım ki en basında evlenmeden önce eşime diyen benim ödeyelim yarın öbür gün laf gelsin söylemler olsun istemem sende rahat ol bende rahat olayım diye.

benimde bir arkadaşım kp ev aldı bedavadan oturuyor.
evin içi masrafını falan yaptırdı kpi
kp kurbanda kurban parası istemiş verırım dıye.
adamın başı sıkışmış verememiş kurban parasının derdine düştü.1000 tl.
sonra görümceme de ev verecekler kaç tane dairesi bize bir tane daire verdi diğerlerini kızına yaptırırsa gibi saçma
derde düştü.
kız sen kimin malını paylaşamıyon haspam.o adam para kazanırken sen nerdeydin. çoluğu çocuğu sıkıntı içindeyken sen nerdeydin.aaa geliiinnn.
adam kızına isterse dünyayı verir kimene.
hani bilemedim .
çok ince hesaplar bunlar.

Kimsenin malını paylaşmıyorum:) haspam .. istediğşm bir şey yok sadece söylendi bende eşime soramadığımdan buraya sordum ben zaten ödeyeceğim istese de görümcem istemese de sırf yarın öbür gün önüme gelmesin eşime laf gelmesin pandemi dönemi herkes darda bunlar için.

Bunu kp dusunmesi lazim bence. Cocuklar arasında eşitlik göstermek erdemdir.
Babamin bir evi vardi, buyuk abim evlenirken oturdu. 8 ay sonra kucuk abim evlendi, onun da kirasini odedi ilk gunden itibaren. 3 sene sonra da ev aldi kucuk abime. Yani o 3 senede kirasini babam odedi.
Aksi kabul edilemez.
Bir çocuğuna ev ver, obur cocuguna git kirada otur de. Nerede adalet?
Bu kesinlikle gorumcenize sizin soylemeniz gereken birşey değil. Ya gorumce babasina teklif etmeli, ya kayinpederiniz gorumceye soylemeli. Yakışanı budur

Gorumceden aldığınız borçla bunun zaten alakasi yok onu kesin odeyin.
Gorumceniz size düğünde bilezik altin vs birşey takti mi? Imkani çerçevesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…