Bir Fikir..

Babam ailesiyle konuşmak istiyo.ne yapalım sizce..konuşsunlarmı..

Babam sinirlidir onlara çok kızacagı kesin ..

Şu an eşimle konuşuyorum ama..

Arkadaşım, öncelikle sen ne yapacağına karar vermelisin. Anladığım kadarıyla sen eşini çoktan affetmişsin. Böyle affede affede nereye kadar gideceksin, bugün ayağıyla itekleyen yarın yumrukta atar.
Artık kadınların bu şiddet olayına bir dur demeleri lazım. Susmakla bir yere varılmaz.
Ne demişler SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK.

Yumrukta attı zaten peşinden..

Yapacagım şey son şansının oldugunu bilmesi..Kimse vazgeçilmez değil bu dünyada..

Bebeğide zorla yaptı diebilirim..Zaten bi senelik ewliyim ben..

Ewet fiziki olarak bi acım yok zaten ama maneviyatım çökmüş durumda

bence bırak baban sertce konussun belkı korkar

sende bundan sonra ailesıne mesafelı davran anladıgım kadarı ıle bosanmayı dusunmuyosun :teselli:

bebek olunca ınsan 10 sefer dusunmek zorunda kalıyo :teselli:

Bebeğide zorla yaptı diebilirim..Zaten bi senelik ewliyim ben..

Ewet fiziki olarak bi acım yok zaten ama maneviyatım çökmüş durumda

:1shok::1shok:
şu cümlenizi açar mısınız.
bebek nasıl zorla yapılır. anlamadım ben.:uhm:
zorla.
nasıl yani.

Çocuğum için yürütmeye mecburum falan deseniz anlayacağım ama şiddet uygulayan bir adamın hala nasıl sevildiğini hiiiç anlayamıyorum.:1no2:

eşinizin karakteri belli....

sözünü tutmazda bidaha aynı şeyleri yaprsa bir şansı daha haketmediğini düşünüyorum.....

Çocuğum için yürütmeye mecburum falan deseniz anlayacağım ama şiddet uygulayan bir adamın hala nasıl sevildiğini hiiiç anlayamıyorum.:1no2:

Hayır çocugum içinde sewgim içinde mecbur hissetmiorum kendimi..Bu onun son şansı..

Ben bundan sonra ona nasıl davranıyim bunu öğrenmek istiyorum sizden..

Pardon ama siz eşinizle kouşmaya başlamışsınız...
Babanız şimdi ailesiyle ve eşinle konuşmaya kalksa.. Senin kocan olacak o adam demezmmi, benim karım beni affeti, konuşuyo benle... Sizin yanlışınız var.. Büyütcek bişey yok dese... babanın ne duruma düşeceğini hesapladınmı????

Konuşmamız önemli değilki..Bu onun son bi şansı..Benim konuşmam bundan sonra yapacaklarına ses çıkarmamam anlamına gelmiyo yani..

Zaten konuşup konuşmamaları konusunda kararsızım..Kendi kendine adam olmayacaksa başkalarının demesiyle hiç olmasın diyorum bi yandanda..

Yaşı da küçük değilki..ben 22 o 29 yaşında

Özür dileyip söz verdi mi neye göre bir şans daha verdin bilemiyorum.
Ama madem affettin aileleri karıştırmak daha da çıkmaza sokar bence.
Sorunları aranızda halletmeye bakın.
Eskisinden daha mesafeli davranırsan belki olumsuz davranışlarından utanır da cesaret edemez.

Dediğin gibi fiziksel etkiler geçer fakat gönül yarası için Allah kolaylık versin.
Bundan sonra olmaz umarım.

valla o elimi iten ayağı ne yapacağımı bilirim de.. neyse klava:
valla kardeşim affede affede siz davetiye çıkarıyosunuz bu olaylara..
Allah yardımcınız olsun..

valla babanız konuşmak yerine ayağını bi temiz kırsa mesela ne güzel olur ya neyse akşam akşam söylenmeyeyim

canım benim nerde göremezmişsin bebeğini kocan sana göstermezse mahkeme ve icra yoluyla alırlar elinden üç buçuk aylık çocuk annesinden uzaklaştırılamaz

bizim başımıza geldi müvekkilin üç buçuk aylık çocuğu varken kocası kızcağızı övüp sokağa atmış bebeği de vermemiş aile mahkemesinden tedbir aldık sonra da icra yoluyla bebeği adamın elinden aldık bir hafta sürmedi

hiç boyun eğme hiç o kim oluyor da lohusa kadına şiddet uyguluyor yaa

ama bir kere yapan hep yapar zaten eğer senle psikoloğa geliyorsa ne ala yok gelmiyorsa vur tekmeyi gitsin ne hali varsa görsün

ya kusura bakmayinda Allah belasini versin esinizinnn bu ne vijdansizlik bu ne merhametsizlikk Allahim yaaa su yaptigina bak. insan aglama diyecegi yerde pis adam... hele kayinvalidene diyecek sözüm yokkk... birak yüzüstü git yapan yine yapar,,,

Bu kaçıncı bilmiyorum ama...Bana siz ağlarken iteklemesi çok ama çok asssalıyıcı geldi...bu siddet değil assalamak bence....ve daha kötü...Allah yardımcınız olsun...

hem kaba hemde ayağıyla itecek kadar aciz ve ucuzz..
birde bebeği alacağım diye utanmadan tehdit ediyor,demek ki niyeti halis değil
susacağı yerde hemen dişlerini çıkartıyor bence siz iki kere düşünün
şans vermişsiniz sakın olaki psikolog olayını ertelemeyin
bence babanızda konuşma yapmasın 2. bi olay olana kadar yoksa herşey sarpa sarar
Allah yar ve yardımıcınz eşinizede akıl fikir ihsan eylesin.birde unutmadan fazla sinir yapmayın relax olun yoksa mazallah sütünüz çekilir sinir stresten
gereksiz insanlar için yavrunuzu etkilemeyin
hayırlı geceler....

off off 3.5 aylik bir bebek ve anne
30 yasina gelmis kusura bakma ama hanzo bir baba baba bile demek gelmiyo icimden
yazik yavruna halbuki baba olmussun sana evlat veren bir anneyi bas taci etmen gerek...
kaynanada yuh yani yuce rabbim islah etsin onu ve oglunu...
ne diyimki 1 yillik evlilik keske korunsaydinda hapla olmuyo bilseydide yapmasaydin yavrunu nerden bilicekdi korundugunu...hakkinda hayirlisi olsun

birde bu hantal adamdan bebek mi dunyaya getirdiniz ??

pes dogrusu !!!

devamli yapiyor dediginiz icin yazdim bunu. ..

ailenize anlatin problemleriizi ne gidipte kaynananiza anlatiyorsunuz ki

sizi tutmaz ki bunu iyi bilmelisiniz

allah yardim etsin allaha dua et kocami islah et diye :teselli:

arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum ilave olarakta bak bende bir tartışmamızdan sonra kayınvalideme ve kayınpederime eşimin bana yaptıklarını söylemiştiim çok şaşırdılar biz ona gününü gösteririz nasıl böyle konuşur nasıl böyle yapar falan diye esip gürlediler o akşam bize geldiler eşim işten gelince ve hiç birşey olmamış gibi oğullarıyla gülüp eğlendiler ve ben tabiri caizze g.t gibi kaldım ortada yani yapan oğulları ya biz yapsak düşünemiyorum 7 mahalleye ilan ederlerdi ödleri kpotu anneme anlatacağım diye. sana destek gibi görünürler ama öyle değil güvenme onlara.eşine heke bundan sonra hiiiç güvenme çok kaba ya bu kadar olmaz ağlıyorsun sen oturmuş yaptığına bak aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…