- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Kimse senden degerli degil. Cok mutlu olmani dilerim.
Bizim hatamiz o fotografta gordugumuz asik oldugumuz vucuda belki de kafamizdaki adami giydirdik... oysa gercek oyle degildi. Buna aslinda sasmamak lazim. Uzulme...
Daha onceki actiginiz tum konulari okudum. Yasadiklariniz kolay seyler degil. Ama dik durusunuz cok hosuma gitti. Atandiniz mi onu merak ettim. Yillarca gelgitler yasamissiniz. Kaybettiginiz yillara uzuldum. Ama esinizin baska birini bulmasi ve dörtlü yapmalari acikcasi midemi bulandirdi. Lutfen bu ese ve aileye arkanizi donun ve bir an once boşanıp hayatiniza bakin. Ben sizin kadar dik duramadim suan kv ile birlikte yasiyoruz gecici bir sure. En basta kabul etmemissiniz sizi kutluyorum. Yasadiklarim beni de olgunlastirdi gözümü acti artık ben de kendimi ezdirmiyor ve sabrediyorum. Sizin gibi guclu kadinlari gordukce insan bir silkelenip kendine geliyor. Kk iyi ki var. Hakkinizda hayirlisini dilerim.
İnsana zaten bitişler koymuyor. Ziyan olan duygular yok mu işte.. Bir adamı uyurken saatlerce izleyecek kadar, bir fotoğrafa sabaha kadar bakacak kadar, bir gömleği dakikalarca koklayacak kadar çok seviyorsun.. Sonra ona olan sevgini öldürmek zorunda bırakılıyorsun. Acı olan bu. Yoksa kimse vazgeçilmez değil ki. İnsan ölen heveslerine üzülüyor.
Vay be son cumle guzeldi.. bosanma sebebinizi bilmiyorum umarim esinle aranda olan sorunlar yuzundendr baskasinin yuzunden degildirBaştan belirtmeliyim ki bu konuyu boşanırkenki eşim için değil, evlenirkenki eşim için açıyorum.
Bir fotoğraf vardı, daha sevgiliyken gördüğüm, her gördüğümde içimin gittiği bir fotoğraf. Bu duyguyu anlamak için, aşık olmuş olmak yetmez, hal-i hazırda halen aşık olmak gerek. İnsanın nasıl içi erir gider, nasıl bir dokunma, sarılma duygusu hisseder, aşık olanlar bilir.
Aylar sonra o fotoğraf çıktı karşıma, bakmayın böyle ergenler gibi yazdığıma, bir yıla yakındır ayrıyız, çok yüksek ihtimal nisanda davamız bitecek ama o fotoğraf var ya, aldı 6 yıl öncesine götürdü beni. Yine aynı his, o günkü gibi, yine o iç gitmesi.
Aglasam diyorum, aglasam aglasam... Boşandığım adam için değil, 6 yıl önce sevdiğim adam için.
Aslında beni tanıyanlar bilir, hic öyle dramatize edilecek bir süreç gecirmedim. Çirkinleşmenin dibine vurduk, duymadığım iftira kalmadı, bu yüzden konunun başına düştüm o notu. Konumu bilenler için söyleyeyim, geçen sürede çok şey yaşandı ama sonuç hâlâ aynı.
Okumuştum daha önce, boşanmanın süreçlerini, yas sürecini, kabullenmeyi vs.geçtim. Bir dönem inanılmaz karıştım, barışmayı şiddetle istediğim zamanlar oldu ama mantığım, kafamın içi hiç karışmadı.
Bu süreçte 2 duruşma geçirdim, pedagog raporunu filan bekliyorum, çok yüksek ihtimal nisanda bitecek. Ben her şeyi atlattım, boşanmış gibiyim, hayatıma bakıyorum ama Nuri Bilge Ceylan'ın bir filminde denildiği gibi: "Biri ölür üzülmezsiniz, sonra sandalyeye asılı hırkasını görürsünüz, o hırkanın duruşu kalbinize oturur."
Canım hesabın kapanışta merak etmiştim seni. Iyi olmanain ve geri dönmene çok sevindim. 2 duruşma oldu demişsin. Esin boşanmak istemediği için mi uzuyor süreç
Vay be son cumle guzeldi.. bosanma sebebinizi bilmiyorum umarim esinle aranda olan sorunlar yuzundendr baskasinin yuzunden degildir
Kaç gündür bakıp bakıp ne yazacağımı bilemiyorum. Sanki sizi yıllardır tanıyormuşçasına bir sıcaklık hissediyorum konularınızı gördükçe. Söyleyecek bir şey bulamasam da yazmak istedim.. Allah selamet versin inşaallahBaştan belirtmeliyim ki bu konuyu boşanırkenki eşim için değil, evlenirkenki eşim için açıyorum.
Bir fotoğraf vardı, daha sevgiliyken gördüğüm, her gördüğümde içimin gittiği bir fotoğraf. Bu duyguyu anlamak için, aşık olmuş olmak yetmez, hal-i hazırda halen aşık olmak gerek. İnsanın nasıl içi erir gider, nasıl bir dokunma, sarılma duygusu hisseder, aşık olanlar bilir.
Aylar sonra o fotoğraf çıktı karşıma, bakmayın böyle ergenler gibi yazdığıma, bir yıla yakındır ayrıyız, çok yüksek ihtimal nisanda davamız bitecek ama o fotoğraf var ya, aldı 6 yıl öncesine götürdü beni. Yine aynı his, o günkü gibi, yine o iç gitmesi.
Aglasam diyorum, aglasam aglasam... Boşandığım adam için değil, 6 yıl önce sevdiğim adam için.
Aslında beni tanıyanlar bilir, hic öyle dramatize edilecek bir süreç gecirmedim. Çirkinleşmenin dibine vurduk, duymadığım iftira kalmadı, bu yüzden konunun başına düştüm o notu. Konumu bilenler için söyleyeyim, geçen sürede çok şey yaşandı ama sonuç hâlâ aynı.
Okumuştum daha önce, boşanmanın süreçlerini, yas sürecini, kabullenmeyi vs.geçtim. Bir dönem inanılmaz karıştım, barışmayı şiddetle istediğim zamanlar oldu ama mantığım, kafamın içi hiç karışmadı.
Bu süreçte 2 duruşma geçirdim, pedagog raporunu filan bekliyorum, çok yüksek ihtimal nisanda bitecek. Ben her şeyi atlattım, boşanmış gibiyim, hayatıma bakıyorum ama Nuri Bilge Ceylan'ın bir filminde denildiği gibi: "Biri ölür üzülmezsiniz, sonra sandalyeye asılı hırkasını görürsünüz, o hırkanın duruşu kalbinize oturur."
ay o en son cümlenin her kelimesi tüylerim ve tüm hücrelerimi ayağa kaldırdı ve hala etkisindeyim. Bir beni mi bu kadar etkiledi ki..Baştan belirtmeliyim ki bu konuyu boşanırkenki eşim için değil, evlenirkenki eşim için açıyorum.
Kaç gündür bakıp bakıp ne yazacağımı bilemiyorum. Sanki sizi yıllardır tanıyormuşçasına bir sıcaklık hissediyorum konularınızı gördükçe. Söyleyecek bir şey bulamasam da yazmak istedim.. Allah selamet versin inşaallah
Şimdi çok alakasız birşey diyeceğim.
Bir tane botum vardı, Allah biliyor ya nasıl sevdim onu...
Kayboldu... ve gerçekten çok üzülmüştüm.
Hala aklıma gelir de üzülürüm zaman zaman.
Siz eşiniz ile ayrılık yaşıyorsunuz.
Ben bir çizme ile yıllardır vedalaşamamışım, kolay olabileceğini kim söyledi ki?
Ben sizi anlıyorum, gerçekten.
Allah kolaylık versin, ancak hakkınızda da en hayırlı olanı ve güzelini nasib etsin.
Üzülme noktalarınızı da gayet iyi anlıyorum, ilk cümlenizi algılamakta sorun yaşadım ancak içeriği okuduktan sonra dank etti.
Sizin yaşadıklarınızı yaşamış olsaydım eğer, nasıl kalkardım o enkaz altından bilemiyorum.
O yüzden güçlüsünüz, bunu bilin!
O fotoğrafın da sizi etkilemeyeceği gün gelecek, ben inanıyorum.
ay o en son cümlenin her kelimesi tüylerim ve tüm hücrelerimi ayağa kaldırdı ve hala etkisindeyim. Bir beni mi bu kadar etkiledi ki..
Arada böyle iç boşalmaları olur, ağlayın biriktirmeyin içinizde. Hayallerinize, yanlış seçiminize gibi gibi. Ayrıca mantıklı duruşunuza ve kalbinize söz geçirmenize de bayıldım, mantığım hiç karışmadı demişsiniz ya.. Çok mutlu olursunuz inşallah..
Siz de iyi ki varsınız. İnşaallah bundan sonra ne kadar huzurlu olduğunuzu, evladınızla yeni ve hayırlı başlangıçlara adım atacağınızı paylaştığınız konularda buluşuruz..Çok teşekkür ederim, siz ve sizin gibi bazı üyelere ayni sıcaklığı ben de duyuyorum. Pek çok konumda destek oldunuz bana. Çok çok iyi geldiniz. İyi ki varsiniz.
Siz de iyi ki varsınız. İnşaallah bundan sonra ne kadar huzurlu olduğunuzu, evladınızla yeni ve hayırlı başlangıçlara adım atacağınızı paylaştığınız konularda buluşuruz..
Hiç kolay değil yaşadıkların. Senin hakkın olduğunu bile bile, oglunuz için harcanacagini bile bile takıları yalan dolanla kacirmaya çalışıyor. Ne denir ki. Insan aşık olarak hayran kalarak evleniyor. Keşke boşanirken kendilerini bu durumlara düşürmeseler. Ama belki esin bunları yapmasa içindeki sevgi tukenmeyecekti. Bir ömür biten evliliğine uzulecektin. Sayesinde önüne bakman daha kolay olacak inşallah canım.Çok çok teşekkür ederim. Esim dilekçesinde boşanma talebini kabul ediyor ama duruşmaya gelmiyor, çok uzak bir ilde olduğu için ve tabi anlaşamadigimiz takı mevzusu var. İsrarla benim takıları daha önceki gelişimde alıp, bozdurdugumu söylüyor. Uzuyor bu yüzden.
Fakat dün cileden çıkardı beni, bugün gidip savcılığa şikayette bulunacağım. Ben sustukca adam azitiyor.
Sizin de bi ayrilik sureciniz vardi galiba .Bunlari dinlemeyin .
Size armağan edeyim o vakit..
Dinleyenlerden biri demiş ki..
''Ne acı ki, aklımda baki bir yerin varken, kalbimde asla buluşamayacağız. Çünkü sen de içinin pisliğiyle ilerleyen insanlardan birisin. ''
Öyle ilerlemiş bu onun seçimi..
Fotoğraftaki gibi masum kalsalar keşke..
o fotoğraf var ya, aldı 6 yıl öncesine götürdü beni. Yine aynı his, o günkü gibi, yine o iç gitmesi.
Hiç kolay değil yaşadıkların. Senin hakkın olduğunu bile bile, oglunuz için harcanacagini bile bile takıları yalan dolanla kacirmaya çalışıyor. Ne denir ki. Insan aşık olarak hayran kalarak evleniyor. Keşke boşanirken kendilerini bu durumlara düşürmeseler. Ama belki esin bunları yapmasa içindeki sevgi tukenmeyecekti. Bir ömür biten evliliğine uzulecektin. Sayesinde önüne bakman daha kolay olacak inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?