Bir Fotoğraf

Çok tesekkur ederim, umarım her şey sizin de gönlünuze gore olur.

Henüz atanamadim ama iki sınavımdan çok umitliyim, zaten ayrılırken kendime is için 2 yıl zaman tanışmıştım, daha erken olursa şayet, mucize olur benim için.

Çok güzel anlatmissiniz, çok tesekkur ederim.

Ne doğru, o büyük sevgiyi öldürmek zorunda kalıyoruz.

Canım hesabın kapanışta merak etmiştim seni. Iyi olmanain ve geri dönmene çok sevindim. 2 duruşma oldu demişsin. Esin boşanmak istemediği için mi uzuyor süreç

Vay be son cumle guzeldi.. bosanma sebebinizi bilmiyorum umarim esinle aranda olan sorunlar yuzundendr baskasinin yuzunden degildir

Canım hesabın kapanışta merak etmiştim seni. Iyi olmanain ve geri dönmene çok sevindim. 2 duruşma oldu demişsin. Esin boşanmak istemediği için mi uzuyor süreç

Çok çok teşekkür ederim. Esim dilekçesinde boşanma talebini kabul ediyor ama duruşmaya gelmiyor, çok uzak bir ilde olduğu için ve tabi anlaşamadigimiz takı mevzusu var. İsrarla benim takıları daha önceki gelişimde alıp, bozdurdugumu söylüyor. Uzuyor bu yüzden.

Fakat dün cileden çıkardı beni, bugün gidip savcılığa şikayette bulunacağım. Ben sustukca adam azitiyor.

Vay be son cumle guzeldi.. bosanma sebebinizi bilmiyorum umarim esinle aranda olan sorunlar yuzundendr baskasinin yuzunden degildir

Bakmayın öyle duygusal duygusal yazdığıma, o kadar kotu bir adam ki, iki gün uzulmeye bile değmez ama insaniz iste, bazen elimizde olmuyor.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Kaç gündür bakıp bakıp ne yazacağımı bilemiyorum. Sanki sizi yıllardır tanıyormuşçasına bir sıcaklık hissediyorum konularınızı gördükçe. Söyleyecek bir şey bulamasam da yazmak istedim.. Allah selamet versin inşaallah

Şimdi çok alakasız birşey diyeceğim.

Bir tane botum vardı, Allah biliyor ya nasıl sevdim onu...
Kayboldu... ve gerçekten çok üzülmüştüm.
Hala aklıma gelir de üzülürüm zaman zaman.

Siz eşiniz ile ayrılık yaşıyorsunuz.
Ben bir çizme ile yıllardır vedalaşamamışım, kolay olabileceğini kim söyledi ki?

Ben sizi anlıyorum, gerçekten.
Allah kolaylık versin, ancak hakkınızda da en hayırlı olanı ve güzelini nasib etsin.
Üzülme noktalarınızı da gayet iyi anlıyorum, ilk cümlenizi algılamakta sorun yaşadım ancak içeriği okuduktan sonra dank etti.
Sizin yaşadıklarınızı yaşamış olsaydım eğer, nasıl kalkardım o enkaz altından bilemiyorum.
O yüzden güçlüsünüz, bunu bilin!
O fotoğrafın da sizi etkilemeyeceği gün gelecek, ben inanıyorum.

ay o en son cümlenin her kelimesi tüylerim ve tüm hücrelerimi ayağa kaldırdı ve hala etkisindeyim. Bir beni mi bu kadar etkiledi ki..

Arada böyle iç boşalmaları olur, ağlayın biriktirmeyin içinizde. Hayallerinize, yanlış seçiminize gibi gibi. Ayrıca mantıklı duruşunuza ve kalbinize söz geçirmenize de bayıldım, mantığım hiç karışmadı demişsiniz ya.. Çok mutlu olursunuz inşallah..

Çok teşekkür ederim, siz ve sizin gibi bazı üyelere ayni sıcaklığı ben de duyuyorum. Pek çok konumda destek oldunuz bana. Çok çok iyi geldiniz. İyi ki varsiniz.

Çok teşekkür ederim. Örneğiniz de çok güzel olmuş bence. :) iste bunlar hep bizim anlam yuklememiz dedim. Benim de vardır öyle huylarım, bir telefonum vardı tuşlu, çok severek almıştım, senelerce degistiremedim. Dediginiz gibi, hal böyleyken uzerine dünyanın anlamıni yükleyip, hayal kurduğumuz adamlara nasıl üzülmeyelim.

Çok tesekkur ederim, desteginiz ve yorumunuz için. Ne zaman boyle hissetsem o cümle gelir aklıma. Bende de her zaman sizde yarattığı etkiyi yaratır. Umarım hiç pişman olmam ve hiç olmazsa çocuğum için her sey iyi gelişir. Tekrar tesekkurler.

Çok teşekkür ederim, siz ve sizin gibi bazı üyelere ayni sıcaklığı ben de duyuyorum. Pek çok konumda destek oldunuz bana. Çok çok iyi geldiniz. İyi ki varsiniz.
Siz de iyi ki varsınız. İnşaallah bundan sonra ne kadar huzurlu olduğunuzu, evladınızla yeni ve hayırlı başlangıçlara adım atacağınızı paylaştığınız konularda buluşuruz..

Siz de iyi ki varsınız. İnşaallah bundan sonra ne kadar huzurlu olduğunuzu, evladınızla yeni ve hayırlı başlangıçlara adım atacağınızı paylaştığınız konularda buluşuruz..

Amin, inşallah. Umarım hayat hepimiz için iyi olur. Herkes farklı farklı sorunlar yaşıyor biliyorum, umarım hepimiz bir şekilde, az hasarla atlatiriz. Tekrar tesekkur ederim.

Hiç kolay değil yaşadıkların. Senin hakkın olduğunu bile bile, oglunuz için harcanacagini bile bile takıları yalan dolanla kacirmaya çalışıyor. Ne denir ki. Insan aşık olarak hayran kalarak evleniyor. Keşke boşanirken kendilerini bu durumlara düşürmeseler. Ama belki esin bunları yapmasa içindeki sevgi tukenmeyecekti. Bir ömür biten evliliğine uzulecektin. Sayesinde önüne bakman daha kolay olacak inşallah canım.

Sizin de bi ayrilik sureciniz vardi galiba .Bunlari dinlemeyin .
Kırac tan Beddua yı dinleyin .

Esinizi degil ilk zamanlarda yasadiginiz guzel duygulari ozluyorsunuz hepsi bu. Mantik devreye girdiginde bu durum biter.

Kalbinizin kapilarini tabii ki kapatmayin cunku asil istediginiz size o duygulari yasatacak yeni biri, insaallah gelecektir.

o fotoğraf var ya, aldı 6 yıl öncesine götürdü beni. Yine aynı his, o günkü gibi, yine o iç gitmesi.

Çok iyi bilirim bu duyguyu.
Kişiyi değil, kişiye hissettiklerini özlemek.
O saf özlemi yaşadığınız adamın zaman içerisinde yaşattıkları ve elinize safi kalan büyük hayal kırıklıkları..
O da geçiyor, dert etmeyin :)

Evet, şükür ki hiç tereddüt bile etmiyorum. Ne çocuğu, çocuk kimin umurunda, Allah onun hassas kicina ve ailesine zeval getirmesin. Gerisi ne oluyorsa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…